買電視機 / 換電視機 集中討論區 (27)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
我係呢間到買75q70t
部機埋單係HKD115xx 連改區送貨
本身想用返舊掛牆架 但發現唔啱位
最後俾多HKD1000 連工包料 NB既掛牆架

個人感覺都唔錯,上到黎先即場開箱睇試機
之後轉埋區 幫手上埋掛牆
一條龍最後係HKD125xx 搞掂哂
睇左幾日暫時都好滿意
求其用張椅子
我認為幾掂 特別係睇戲真係唔錯
因為佢有幾個mode簡 特別係dtx你會feel到啲聲係開揚左咁 枝野同梳化距離兩米都好夠震下 當然啦一定無十仔震埋地下咁震
最快都4月啦~我估
但用denon係咪無Q-Symphony?部電視唔會同步發聲?
你用新優?
用DENON就無Q-Symphony架啦, 電視咪唔出聲囉~
盛X 平d wo
新優有掛牆架比你買? 新優可以幫你上埋牆

如果係既話都可以選擇喎, 大尺寸新優性價比更高
咁電視用q70t好似抵玩d wo
咁Q80T同Q70T分別唔係只係Q-SYMPHONY功能啦, 兩者背光系統都唔同, 光度都有分別, 不過Q70T個價位就真係冇得輸
佢地做法係香港會有師傅幫你試機
如果你要掛牆 你係可以同香港個師傅講做埋
所以個1000蚊我係整完哂 即場俾個師傅
一個nb 架$1000連裝 係咪正常價?
我65呎 應該唔駛咁貴?
部電視點比錢? 經淘寶付款定係比錢香港師傅? 聯絡問野係經淘寶?
差唔多啦, NB P6官網都要$900, 仲要有師傅幫你上牆
如果你問我 我會覺得1000蚊好抵
上門乜都整哂 睇住佢搞掂
佢地好似係可以俾小小訂 之後上門再找尾數都得
我因為想要信用卡優惠個類野 我係全數俾左信用卡

點用信用卡比? 都係經淘寶?
平左$1700, 抵玩, 75"係咪好正, 行貨冇75Q70T

85Q70T行貨要$50000, 痴線, 可以買到4部水貨75Q70T
知唔知有冇7-10日有壞包換?
精算撚
因為諗住係買65Q70T, 早2日買左HW-70T soundbar, 如果新優部65Q80T真係比盛澤平多2千蚊,又有得諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞