買電視機換電視機集中討論區 (21)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Panasonic TV個系統我睇番一般都係得2年更新, 算係封閉系統, APP唔知有冇得更新, 日後有問題難以解決

最理想都係行ANDROID TV系統, 有GOOGLE PLAY APP易更新
Thanks !!!
爸打們有無$4000樓下 38吋電視可以推薦,放唔到43吋
40吋得唔得? 現在已經冇38"

Panasonic 40吋 4K LED 智能電視 TH-40HX700H
$3930 AVOUTLET
901 x 569 x 208CM
(闊x高x深)

現在電視窄邊框, 有可能放到
40得,唔該師兄
你度下尺寸先,以前既40吋同現在既唔同,窄邊
岩岩度左原來本身都係40吋 連櫃42.5
42.5差唔多用盡左位了
而家d電視應該點都好d掛 舊呢部7,8年了 呢2日壞左
連框先岩 唔係連櫃
擺機果度闊度超過91cm就可以
部機機身都係90.1cm闊 = 35.47吋闊
好詳細,thankyou咁可以放心去搵貨
剛問左AV outlet,佢話暫時全港缺貨,你可以去其他電器鋪問下
唔該哂你 仲幫我問埋咁好
Samsung 43" TU8000 UA43TU8000JXZK
$4080

呢部機身闊38吋,幫你問緊有冇貨
問左以下款AVoutlet有現貨

Samsung 43" TU8000 UA43TU8000JXZK
$4070

呢部機身闊38吋

如果急用可以搵佢地

whatsapp 95432737

送貨+100
點解2020年D TV仲行50hz,有咩玄機?
入門機行50hz好正常
你potplayer有冇試吓轉其他video renderer ?
再唔係試吓開埋dxva hardware acceleration
ching 對入門機 Panasonic TH-40H400H 有咩評價?

本來想買 40” 4K 型號,不過驚屋企人唔識操作,唯有揀部齋睇電視同碟機
普通Full HD機
師兄我響英國見到Sony KD55A85BU oled 比55X9500H 貴3000左右
主要YouTube Netflix 你會點揀?
100% Sony KD55A85BU oled
想問咁多位Ching
黎緊都會買ps5 順便想換埋電視
49吋有冇咩推薦
Sony 49吋 X95H KD-49X9500H
$9980
平啲有無 6000-7000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞