買電視機換電視機集中討論區 (21)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
駁電腦用CALMAN較
有冇教學
完全零認識
50吋 性價比高,㯲用, 只睇 Netflix, YouTube, 電視,唔打機, 筆直約6000

有咩選擇
Sony X80H 49吋智能電視 KD-49X8000H
$6050

Samsung 50" TU8500 UA50TU8500JXZK
$5550
大家好

有無人知55X9000H幾時會有apple tv app同HDMI2.1 update

ps5都玩左幾日但仲未有hdmi2.1⋯⋯
師兄
邊到咁快玩到ps5?
外國前幾日出左, 因為有4K 120畫面模糊問題, 所以回收了系統更新

Update has been pulled cause of huge amount of problems in 4k120hz support, and eArc support. They are fixing them and update will be available again sometime.
想出LGCX48
想問下除左兩間大鋪仲有無推薦
我見細鋪賣13950, 大鋪賣15980
AV OutLet 高清專門店

LG 48" OLED TV CX OLED48CXPCA
$14780 韓國製 此價格已扣除禮品/贈品
$13950 馬拉製 此價格已扣除禮品/贈品
電視架邊到買好 洗唔洗夾型號 自己裝易唔易
LG更新完之後用唔到airplay?
主要睇電視,netflix,youtube同襟用,想問Panasonic TH-58HX700H, Samsung 55” Q60T QLED 4K定55” TU8000 Crystal UHD 4K好?
Budget 8000左右
佢叫我直接打去sony 打左之後約左cfu之後上黎整btw 今日打去sony 唔知old news左未 熄左機 蚊左電制 跟住同時禁實機後面開機制同減號 再插番電直到著綠燈都可以reboot android 個os
想買65" 電視, 睇中SONY OLED, 其實A9G vs A8H 分別係咪只係音效方面?
住紐西蘭,原價入

全部都索尼大法好

感謝⋯有無話幾時重新上架?

Apple tv有無聲氣?
個update可以自己官網down放落USB插電視update,有啲人話其實唔係太大問題
我部ps5 應該聽日定後日先到(住加拿大)
我部Ps5已經玩左幾日

NZ係全世界最早有

個update包唔包apple tv?
包, 我都係早幾日自己update
nice,有無話美加同澳紐既機唔一樣?
啱啱睇咗你地nz Sony官網發現你地冇新嗰個update(6.0384),北美個網就有
建議你都係等吓
Sony X80H 55吋智能電視 KD-55X8000H
$8480
擺電視個位1105mm 買LG CX 48吋1071mm 會唔會太炆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞