買電視機換電視機集中討論區 (21)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
坦白講句, OLED電視, LCD電視買陳列品係ON9, OLED係損耗品, 電器鋪日日開12小時, 分分鐘一買已經冇左1/3 壽命, 加上陳列品未必跟足保養

OLED陳列品1/3價就可以考慮

電視都係唔好買陳列品啦, 電器鋪日日開
本人推薦Panasonic 65吋 4K OLED TH-65HZ1000H
AVOUTLET $24800 行貨
有齊HDMI 2.1, 5年保養
如果唔睇電視,
買美水LG GX 77吋+火牛得唔得
b&h 直運到香港唔使$40000
我都有睇過sony另一部X80H
但真心好肉赤
火牛你搵唔搵到咁大功率?
AVOUTLET

Samsung 43" TU8000 UA43TU8000JXZK $4080

LG 43" UHD TV - 43UN7400PCA $3880

問下以上2部有冇貨算啦~
G&j 盛澤影音
https://www.facebook.com/SINGJAAK/

SAMSUNG 43TU8000 水貨 $3250 包轉HK區, 包送貨, 10天有壞包換

全港最平
之前係咪有巴打三星電視用用下忽然裝唔到app?

最尾點解決?
Samsung 43" TU7000 UA43TU7000JXZK
行貨$3740

LG 43" UHD 4K 電視 43UM7400PCA
行貨$3590

全場最平
多謝你推薦,你介紹完我先有睇PANASONIC嘅電視,之前見另一POST師兄話 唔岩用黎打機之後無理,岩睇返你介紹呢部真係好合適。
應該打機都冇問題
有冇人知道到27號black friday啲電視機有冇平啲
OLED本身已經易燒印仲買陳列品LED都話
行過咁多間sales
佢哋嘅意見都係。43吋嘅話即係其實都係差唔多
好難揀

Samsung tu8000 $4100
Lg un8100 $4600
Sony x8000h
oled 日日播住個新聞台
買電視送cctvb logo
LG唔好考慮
49吋最終旗艦大戰,求推介best one ,作電腦MON打機上網用

sony 49x9500h
panasonic 49HX900H
samsung 49Q80T
想問想買架電視黎配 PS5 係咪 55"X9000H 好過 9500H?
分別係咪9000支援 HDMI2.1? 
x9000h有4k 120hz 畫面模糊問題 (sony仲話特登)
今年4k 120hz嘅機好似有唔少有問題, 想要4k 120hz最好等下年
今年的話兩部睇budget買la, 兩部放埋一齊係會有分別, 但擺屋企無比較就無傷害
謝謝
屋企想買多部43吋4K電視

Sony KD-43X7000G 呢部有冇伏?

同價有冇更好嘅選擇?

岩岩係avoutlet買左sony x8000h 當我插ps4玩左陣就突然自己灰晝面 已reboot部電視 蚊哂所有野先得 我想問係咩問題
留意美水收唔到香港電視,要另加機頂盒
用電視機做mon?
有冇人知咩事新機唔夠一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞