買電視機換電視機集中討論區 (21)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
聖誕節優惠嘅話
20/12 之前會唔會開始??
同埋知唔知咸片生命買左
可否幾個月後先送貨
仆街,見上面有巴打講會冇貨,有冇得叫店舖留貨既
打算星期五買49X9500H
你一時又話買水Q80R, 一時又話Q80T

究竟想買咩
水Q80T係睇定 遲啲擺係我間房,呢個唔急住
而家廳個電視機壞撚咗,屋企人急住要新機就揀行9500H係廳
自己間房電視機就算壞咗都唔會有人屌
而家唔知有冇貨,我見49X8000H, 55X8000H, 43X7000G都斷貨
55X9500H啦,聲音好
我用咗部Q95T一排發現佢睇戲果陣如果有兩行字幕既話,上面果行會係白色而下面果行係黑色位嘅字幕會dim咗變咗暗黃白色
有時睇到我精神分裂
想問下有冇得set返好佢?
唔啦,筆直得一萬
3米呢?
對電視認識唔深,求教
想問吓55X8500G依家會唔會有現貨?
75"
係咪水貨同行貨分別呀?
行貨應該差唔多5%啫
想買a9s 邊度買最抵同最放心
因為細鋪好多都扣起左贈品, 所以可以平賣
X7000G都話靚, 比X9000H你咪即係出哂水
AVOUTLET

Sony 48吋 Master Series OLED KD-48A9S
$13780

此價格已扣除禮品/贈品
Whatsapp24小時查詢:95432737/98265502
📞/Wtsapp落單,貨到現金付款
✅設有晚間送貨服務
✅收貨起10天内有壞包換(經代理檢查作準)
✅設有多款挂牆架選購,另有VISA及分期服務
☎️熱線: 23878838
⏰營業時間:星期一至日12:00-21:00
幫你問左AVOUTLET, 55X8500G已停產
不過X7000G好似都冇貨, 要問
我捱到聖誕節前/後先買,會唔會做緊優惠?如果係我可以忍多陣
唔知~
我覺得唔會差得多, 再等多幾個月都出2021年新機了~
Sorry 冇留意開,係咪d 電視機真係會一過年就會有發佈會出2021 新機ga?好似apple 咁年年都差唔多時間咁?
fuck 打算下月買49x8000h
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞