<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
加速
公司電腦比IT搞梗防毒,用電話打字好辛苦。
褲都除埋你同我講防毒?
褲都除埋你同我講防毒?

安全D好

食完lunch加速
褲都除埋你同我講防毒?

安全D好

食完lunch加速
褲都除埋你同我講防毒?

安全D好

食完lunch加速

食飽未
推一推
褲都除埋你同我講防毒?

安全D好

食完lunch加速

食飽未

食梗tea啦
褲都除埋你同我講防毒?

安全D好

食完lunch加速

食飽未

食梗tea啦

快D啦 睇到我濕哂啦
我嘴巴一下啜去左胸,輕柔地吸啜乳暈而舌頭則圍住乳頭打圈。 為阿儀解開BRA扣既左手一面大力搓佢右胸。右同時不安份咁係佢大腿間遊走。

「呀…好舒服呀… 粒LINLIN好舒服…」 阿儀左手按住我頭興奮咁講,而佢既乳頭亦因為我既吸啜變得硬而且特。

咁淫既一句激起我既獸性,我加大左力道啜阿儀。 阿儀輕輕推開我「噢…有D痛啊。我鐘意你溫柔D啜我。好似咁…」 阿儀轉身同將我推向牆,我地攻守互換,阿儀拉起左我件衫去吸啜我乳頭。

阿儀啜粒LIN既力度真係岩岩好,唔會令我感覺唔到但又唔會大力到拎我痛。佢既技巧真係好好,一邊吸啜一邊用舌頭上下挑動我乳頭。依個係ALICE比唔到我既感覺。

同時間,阿儀用手隔住條褲撫弄我既小小舟。 只係撫弄左幾下,阿儀就用佢妹妹直接磨我小小舟。

到依刻我都唔係好信自己同阿儀搞梗野,而且仲要係屋企既後樓梯。 如果做做下有比人見點算? 更加擔心既係阿儀個老公會唔會突然衝出黎!!!! 當然,我地已經黎到依個地步,冇可能停落黎。

阿儀可能怕我會走火停止對我進攻「我頭先聽到你好似叫羅大舟係咪?」

一定係頭先比佢聽到alice同我嘈時alice大聲響左我全朵。 「… 係啊…」

阿儀偷笑左一下,望住我「等我睇下係唔咪有蘿咁大條既賓舟先。」

其實我真係成日比d朋友咁笑我,所以冇咩必要我都唔會同人講我全名。

說時遲那時快,我條褲連同底褲已經幔除下。 小小舟亦都外露於阿儀面前,阿儀露出驚訝既表情並用手去拎住小小舟慢慢CHOK。「真係好大好粗…仲好硬Tim wor。」

我亦都採取反攻,脫去果條短短既褲。 阿儀著住條黑色既LACE底褲,非常誘人。 我就右手隔住黑色LACE底褲撫摸佢既妹妹,同我所想一樣,阿儀已經濕透左,底褲都已經濕左一片。

我亦好衰衰咁話「你都好濕WOR」

「咁你仲唔除人條底褲,明知人地濕晒啦。」阿儀其實自己已經除梗。 我右手已經係道玩弄梗一個濕滑既小洞,阿儀微微打開雙腿令我手指可以更容易係佢小穴進行刺激。

我再一次將阿儀推向牆,右手中指不停係佢陰戶上下捽擦。 「呀~啊~~ 唔…. 」阿儀在自己吸啜右手食指。 我一邊欣賞阿儀享受既樣一邊慢慢用中指插入小穴之中,阿儀閉起眼陶醉於手指係佢小穴出入既快感。 為左令佢更享受,我用頭先阿儀啜我乳頭既技巧應用返係佢身上。

阿儀下體立即分祕出更多汁液,我手指完完全全FEEL得到佢小洞穴收縮左幾下,佢叫得比剛才更加高音。但由於佢老公係屋入面,阿儀用手遮掩住自己個口希望唔好嘈到佢老公。

見到佢遮住口咁叫法,真係好刺激。 好一份偷情既快感。 我其實都好擔心佢老公突然走出黎斬9我地。 但係實在太激。 我用左手拎開佢隻手,右手對佢下面既抽插加快。 「想叫佢叫大聲D,唔好忍住…」

「唔…唔…」 受到我依下抽插好明顯阿儀更加之有感覺,可惜佢又要忍住唔可以太大聲。

我再進下,中指係陰道上壁位置進行按擵,探索阿儀既敏感點 -- G點。 G點係陰道上壁1-2吋左右一片小小既敏感區。 我憑住阿儀反應,輕易搵到食一個神秘區。 中指指頭輕快而輕柔地挑動G點。

阿儀叫得更加頻密。 突然佢用手制止住我右手對佢既刺激。「唔好啊…我想瀨尿啦…好急…呀呀….唔好…. 」 我當然唔會停手。

「唔好忍住,要瀨就由得佢瀨出黎啦,係度又唔會整污糟地方。」我了解到好多女人被搞到急尿就會叫停怕整濕地方/怕羞。 其實只要再不停刺激多一陣就可以達到潮吹!!!
「唔好忍住,要瀨就由得佢瀨出黎啦,係度又唔會整污糟地方。」我了解到好多女人被搞到急尿就會叫停怕整濕地方/怕羞。 其實只要再不停刺激多一陣就可以達到潮吹!!!

果一刻我用左手拉起阿儀想阻止我既雙手,右手持續對佢G點挑動。

「啊啊啊….啊… 嗄噯….呀…」小洞穴噴射出一D透明既液體,真係噴射出黎。 射有尺左右遠,噴左足足有3-4秒時間。 「啊…衰人….搞到人咁好丑啊…」阿儀怪責我。

「咁你噴出黎係咪好HIGH先??? 」為左令佢KEEP住HIGH我已經提起佢隻腳,準備將我巨龍插入去剛剛潮吹完既小洞穴中:「我入黎啦,好冇? 」

雖然佢係唔會有BB,不過插入去前都要問一下佢。 阿儀用行動回答左我。 佢兩手繞到我腰間拉向自己,巨龍慢慢滑入去佢個濕透了既小洞穴。

阿儀陰道好緊,一D都唔似個已婚既女人,可能真係太耐冇做既關係。 小穴肉壁貼一貼咁包實我既巨龍:「呀~~ 慢慢入,有少少痛…你真係好粗大。」 佢用手抱實我背面,手指甲爪住我背部,有少少痛。

我雙手抱起佢雙腿拉開成”M”字型,腰部發力慢慢向前壓:「呀~~」

抽插由慢變快:「呀~~啊….啊」阿儀又再用手遮掩住。 阿儀唔重,加上有牆借力,抱住黎搞真係好正,一邊可以望住佢個波彈彈下另一邊又可欣賞佢呻吟既淫樣。

我大約抽插左佢5分鐘左右已經想射,阿儀個小穴真係太好插,好似有一種吸力咁啜實我既巨龍,加上我冇用套所以好想射,但咁快射實在太失禮。 我放低阿儀,抽返巨龍出黎:「我想係後面入」

阿儀面向牆右手撐住,右手將PATPAT拉高,露出整個小穴。 依個時間我先真正見到佢既小穴。 細長粉紅色既陰唇!!! 我引唔住用口啜佢,右手就插入去。 當然我咁做係為左比我巨龍休息下以免走火。

阿儀下面唔洗半分鐘又比我指插到潮吹,仲噴到我面都係。 「嘩…噴到我面都有。你真係好正啊。」

「呀… 你都搞到我好HIGH…你快D比我。」 依個時間巨龍已經冇咁激動,我從後對準小淫穴一插,巨龍已經插到最深處~~~

「呀… 你都搞到我好HIGH…你快D比我。」 依個時間巨龍已經冇咁激動,我從後對準小淫穴一插,巨龍已經插到最深處~~~

呻吟聲越來越密集同急,阿儀右手遮住把口。 但因為太HIGH,佢隻手已經遮唔晒D聲音。 我亦都越插越快….. 「呀…阿儀…我想射啦。」

「呀…唔唔…. 你射啦,快D射入….呀…射入黎。」

「啊~~~~~」我射曬入去,人生第一次中出!

之後見住D精流番出黎...

-故事未完-
未完你仲唔打埋
我同阿儀係後錫多啖,攬左陣之後入左我屋企打算沖涼。

我先比阿儀沖,自己係廳打返比Alice

「嘟嘟...」響左一陣alice接電話:「你做乜唔聽我電話?你做梗乜?」

我心中一虛,此終自己對唔住佢:「我頭先係新屋等停雨等到攰,之後訓左一陣。所以冇聽你電話。」

「......」電話一陣沈默

「sorry對唔住,係我錯!」到底我係為左頭先嘈而道歉定為出軌而道歉,一時之間都唔清楚自己㸃諗。「喂...你做梗乜啊,做咩唔出聲?」

「嗚......鳴...」一輪咸聲由聽筒傳出。
大舟比alice
比佢發現咗,之後黎個3P
「做咩事啊Alice?」我有D緊張唔知佢咸乜。「有咩事?」

「嗚...我以為你以後唔理我啦...唔聽我電話...對唔住呀我發你脾氣...」 alice爆喊。

聽到沖涼水聲停左,由於怕比沖梗涼既阿儀聽到我tum梗Alice,我行左去睡房傾。 「唔係啊,我真係訓左聽唔到。我點會唔理你喎。」

「唔...我地以後唔好嘈啦好冇啊?我以後唔係你面前提jeffery啦好冇,我地真係冇野架。」alice喊聲開始收。

「okok 我信你啦」我鬆一口氣。我依個時候阿儀係我背後輕輕扭抱住我,我比佢嚇左一下「噢」左一聲。

「咩事呀?」alice聽到我叫

「啊,冇野。我整跌少少野姐冇事。」 我望住嚇親我既阿儀示意佢唔好嘈。 同時我見到原來佢只係圍住條毛巾出左黎。

「整跌左乜啊?」alice問

「am 我整跌左師父D工具姐」我比阿儀抱住搞到我一時間load唔到自己要講乜。

「你~整~跌~咗~咩~野~啊?」阿儀貼實我耳邊超細聲咁講。

我比阿儀玩梗,佢明知我同女朋友傾梗。

「哦...小心D有冇整親?」 alice問

「冇屎...」我個'事'字未出到,阿儀就錫咗落黎。

「吓?」 alice

「我話我冇事啊!」 用手輕輕推開阿儀。

阿儀做左個吐舌鬼臉,之後拉高我件衫啜我乳頭。我比佢咁突然搞一下,舒服到叫左聲「唔呀⋯⋯」

仆街啦心諗...

「你古古怪怪既?!」alice懷疑咁問我咩事。

阿儀見我身陷險境,表現得更興奮,之後個頭向下身移動,迅速拉開條褲將我微微漲起既小小舟放左入口套弄

太興奮啦...巨龍立即甦醒過來

「冇啊,我有D攰想沖完沖坐的士返屋企訓啦!」我個腦已經function 唔到,因為血液全部集中去左下面! 阿儀聽到我咁講,對住我奸等左下繼續含住小小舟,一下一下咁呑吐著佢,好似啜梗雪條一樣。

「咁好啦我都訓啦,成點幾鐘,我地聽日再傾啦! 啜~!」 alice錫完我等待住我通過電話鍚返佢。

我先係猶豫左一陣,如果錫佢比阿儀聽到又好似唔係太好!但唔錫又收唔到缐! 最後為左可以快手收缐再同阿儀黎多獲,我唯有錫啦「啜~好啦早抖」收缐...

「好啦你攰啦,我唔搞你,早抖~」阿儀停口傳身走向後樓梯。
大舟比alice

帽唔帽好呢?!

我都諗梗。
單方偷食算啦
如果雙方都偷食會有反效果
有粉粉痛果到笑左
有粉粉痛果到笑左

粉粉?
淨係大舟條粉腸偷食啦,Alice咁pure咁true,佢唔會偷食嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞