<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
唔好比佢停
留名
7月某個星期六,同ALICE去左旺角睇完結婚野就順便買左D細家具打算拎上去新屋。 其實係幾開心既感覺好清新,拍拖5年都唔會去睇結婚野同家具。

佢輕輕鬆鬆咁就由下午行到晚飯時間,拎住幾大袋家具及清潔用品上去。 基本野都已經做好晒,屋企都成左型。 係差D燈、大型電器及大型家私未買或未到。 差都約左PETER遲下上黎幫手安裝D要入牆既野同補油,預計應該8月可以交比我地。

7月香港熱到HIHI,我同ALICE一上到去就立即走去沖個涼。好爽!

沖完之後見未餓就執一陣野。 「ALICE 屋企唔開冷氣都好涼下,冇太陽曬完來都幾好,年終電費比少好多。」 「係啊,不過唔知曬衫會唔會好難乾。 依度起濕,依家7月咁熱都可以有水珠,好地要買部好D既抽濕機。」

我行去從後攬住ALICE「濕D唔好咩?」 「依…你好衰啊」 右手伸入ALICE條超短熱褲內「等我睇下有幾濕??」

「唔….好舒服,我地終於有自己地方可以搞野啦。」 ALICE閉起雙眼錫過黎。 計一計,我地大學住HALL就好方便可以隨時搞,因為阿BEN比左個床位ALICE偷偷地同我一齊住。

仲記得當年我地好荒淫,試過挑戰男人極限全日留係房冇出去,搞足入日野。 足足搞左7次,

我畢業之後,ALICE讀多2年,有時都會去佢房搞。 跟住佢都出黎做野,都冇咩空間可以有兩人世界。 真係情到濃時會去維記。 不過ALICE怕污糟所以都唔太ENJOY去維記。

「嘩.你下面好濕,你睇下我隻手。」 拎左出黎比ALICE睇下佢有幾濕。「濕到滴水出黎。」

ALICE都不甘示弱,除開我條褲鏈用手去撫摸我既細佬。 由於未有床及凳,我地就企左係客廳位置互相用手去為對方按摩下半身。

「ALICE不如你幫我含啊!」 除左自己條褲。 「唔… 唔要,好驚。」 冇錯,我地一齊5年,不過佢係冇試過用我含,因為佢過唔到自己果關,佢覺得下面係去廁所既地方所以好污糟。 而我亦有用好多方法去TUM幫我。 包括話我先幫佢奶下面,但佢都係拒絕我唔比我奶。

試左5年亦冇功而回,所以都諗ALICE一世都唔會會幫我含。 我岩岩都係隋口問下。

不過都唔可以話ALICE床上功夫冇進步,佢係比較慢熱同怕羞。 佢依家都會做主動,有時會做騎師策騎下我。 而今次我地就採用左企立式後入方法進入。

ALICE除左條超短熱褲,身體向前曲雙手撐著牆,將PATPAT嬈起。 我從後欣賞住ALICE依一個誘人既姿勢,長腳配合微微有點肉地既臀部再加上幼細既腰。 我雙手不由自主地玩弄住ALICE既大腰及臀部,女士對住被人用手輕輕貼住大腿同臀部輕摸有一種奇異既快感。

ALICE亦都一樣,發出左嬌柔既呻吟聲。 「啊… 啊… 快D入黎啊,我想你入。」 ALICE哀求我比佢。 我冷冷咁回「我聽唔到,你想我做咩?」「我想你入我啊」

我故意要令ALICE求我,一切好似比我控制住咁,依種感覺既性愛中另一種比到我既快感。 見住ALICE既哀求,我用手指插入去作出回應。 「依家放入去啦」 中指一下頂到去盡頭。 「啊啊啊呀~~~」

手指高速插入抽出,ALICE就越叫越大興奮。 將手指插到最入,之後將第一節手指屈曲。 無錯,我正正在刺激ALICE既G點。係我瘋狂進攻佢G點之下,ALICE比之前叫得更大聲。

突然佢雙腳收緊,右手捉住我唔比我再刺激佢,我知道如果可以再撩多一陣佢G點,佢係會好似AB咁有潮吹,不過ALICE每次去到食一步都要我停手。

「夠啦好急尿,快D想下面插入黎,我好想要你下面。」 見到ALICE好似AV咁,我原本已經充血既巨龍就變得更加堅硬。

ALICE既妹妹已經濕到有少少一兩滴水滴左係地上,真係好似試一次可以玩到有潮吹。 戴上套後就媛媛向食個濕潤既洞出發,雖然ALICE已經比我入過無數咁多次,但插入去仍然會有好緊既感覺。 可能係本人尺寸比較大既關係。

插入抽出,一輪由後瘋狂既活塞運動,我拉開ALICE抱住佢PATPAT面對面咁作最後衝刺!!!
跟著有人上黎裝修
啲淫叫聲俾呀儀聽到哂
啲淫叫聲俾呀儀聽到哂

仲要阿儀肯含
Lm
搞左成個鐘有D餓就分開沖涼,沖涼時突然間諗起阿儀,如果可以同佢做一次就好。 咪住先,下年5月我地就結婚,ALICE咁好做咩會有咁既諗法!!! 但一諗起阿儀既完美體態,我既下半身又蠢蠢欲動。

沖完涼就到ALICE入去沖,佢一沖就會沖成半個鐘。 咁我就係屋度HEA下,行完一日街又岩岩大戰左一輪好想搵張凳坐下,突然醒起廚房後樓梯有張摺凳。 就走左出去後樓梯坐順便食支煙。

坐坐下聽到一男一女講野。 就係A座傳出黎。聲音越來越大

男「吊你老母,我咁能辛苦你就日日要激我。 你嘈咩能野啊。 我係要返工搵錢架啦,唔能洗搵食啊?」 我認得係陳生把聲。

「你係唔理我啊,我日日係屋企對住四面牆,又要打掃又要返工我都辛苦。」 阿儀激動咁反駁。

我心諗一定係嘈陳生成日係大陸啦,比著係我一定唔會返大陸做野陪多D老婆。 A座就KEEP住係佢地兩個嘈交聲,我就有D登阿儀不值,不過我冇野可以做。 食完口煙就入返屋。

「ALICE我地食咩? 樓下好似有間食西餐有D情調好似有和牛食。」我地出左大門口 「貴唔貴架,我地洗左好多錢WOR。」 其實ALICE真係幾好幾識為我著想。

近期我聽阿BEN TIPS, 股票有唔少斬獲,所以想食好D! 「OK啦,當我地慶祝裝俢得7788食好少少。」 「唔好啦,我下個月生日你先同我食啦一係。今日我地食茶餐廳算啦」 ALICE甜甜咁笑,可能係知道我對佢好所以開心。

我地兩人手拖手咁係大角咀搵野食。
跟著有人上黎裝修

HAHA 有冇咁勤力啊
去到茶記同ALICE是但叫左D野食,之後傾下屋企要買咩家私同佈置傾得好地地。 好似好耐冇同佢可以咁開心咁傾計。

「我要買果個港女煲。」ALICE食住米粉講。

「咩港女煲啊?」 我真係唔知佢講咩。 「果個L字頭好多色果個啊,比你睇下啦。」ALICE興奮咁開左FB比我睇佢D朋友既港女煲。

「哦… E隻! 見過但有咩好?」 我真心無知一問。「好好架…又咁…又咁…仲有以咁咁咁….」 ALICE講左一大堆我聽得明但完全理解唔到既理論,最後補左句「你睇D相幾靚。」 

講到尾都係for佢放上FB威威。 「你煮野食架咩?」串下佢。  「哎呀~ 到時學囉。」 吹帳! 但我近期有D錢就應對如流買比佢啦。 「好啊你話架,記得學好D煮野食。 我送比你當生日禮物啦。」 可以唔洗諗送咩比佢,正!!!!

「嘩~~ 多謝。」 咀左我一下。 「喂…你未抹咀就錫我….」 「嘻嘻嘻~~~幫你抹返面lor~」

「阿舟,好彩我地買左樓,個樓市升左好多。 依家我地果度都升左10%。」 ALICE睇到FB一個新聞。 「唔會升啦,就快升到97年個價,新特首又話會打擊樓市。唔會升啦。」 我有D灰咁講,真係有D怕會跌之後變負資產。

「你後悔同我買左樓咩?」 ALICE FEEL到我有多少唔想買樓咁。「唔係啊,不過可能遲下買可以平多少少啊,升左咁多年,咩都升夠啦。」

ALICE提高左聲音「你依家好想D樓跌咩? 我地都買左啦!」 我想佢唔好咁激動,此終我地係間茶餐廳「其實我又冇話唔想買樓。」

「你咩咁怕死架!」 我完全估唔到ALICE會咁講… 「JEFFERY都話我地買得岩時候啊。」

「你又做咩提JEFFERY,你明知我唔鐘意你提佢。」 個樓市不停升係事實,我真係冇野可以駁到ALICE,唯有擺JEFFERY上台。

「我同佢都冇野,佢追左我幾年都冇理佢同左你一齊,都過左咁多年,你做咩仲係唔信我?」ALICE 面紅紅谷住谷住就怏喊咁。 附近D人開始留意我地。

「我冇話唔信你,不過我唔鐘意你提起佢姐。 你阿媽見到佢又係咁讚佢叻仔醒目咁算點啊!!!?」

「咁我阿媽係咁鐘意講依D野,你咪由得佢囉,我又冇話要聽阿媽話要跟JEFFERY,你做咩又要發我脾氣,都唔關我事。 」ALICE已經喊左出黎「嗚嗚… 以後我唔提佢囉…」

四圍D人同WAITER都係度眼望望我地,我都唔好意思再同ALICE留係度。 「唉,走人啦。」 拎左張單出去。
出左餐廳ALICE一路忍泣一路跟住我行,路人又對住我地眼望望。 果種感覺真係好難受,好似我蝦個女人咁。 男人係依一種情況真係進退兩難,你唔理佢D人又係背後指指點點好似一個衰男人咁;你係TUM個女人,又好似認左自己錯一樣。

行下行下返到屋企,我就拉左佢上去打算係屋企先TIM返佢。 (大男人心態,唔想比咁多人知道自己TUM個女人)

「喂…唔好嬲我SORRY!」 關左門之後,我第一時間認左錯先。

「我都冇嬲。」

「M…」次次女人都係話自己冇嬲。「咁你又喊!」

「你鬧我嘛,你鐘意咪鬧死我LAW! 你都唔鐘意我既。」 ALICE原本都冇咁情緒波動,又唔知觸動到佢咩神經佢又將D野連左去我唔鐘意佢度。

「我邊有啊… 你唔好咩都話我有錯好唔好啊? 我幾時有話過唔鐘意你啊? 唔鐘意你就唔會求婚啦。」 我真係唔知可以講咩好。

「咁姐係我錯啦? 你永遠都唔會認錯唔會TUM我,次次都係咁。 我都唔知我鐘意你D咩!!!」

「係啊係啊。 我冇野好GA! 你唔好同我結婚LOR!!!」 我好惡咁大叫! 講左出口之後其實我真係好後悔。

ALICE望住我呆左「你好野羅大舟!!! 」 拎起手袋奪門而去。

「ALICE!!!!」 我追出門口。

「你唔好跟住答啊!!!!」 ALICE喊住咁入左LIFT。 我就係LIFT口望住部LIFT走左…
「你唔好跟住啊!!!!」 ALICE喊住咁入左LIFT。 我就係LIFT口望住部LIFT走左…

(又打錯字)
結局一定係呀儀Alice主角一齊3P
結局你地估唔到!!!
到底應否去追? 我選擇了留下來,原因係追下去都不會有好結果。倒不如比時間我地兩人冷靜一下。

我落幕地返回屋,望住一間空框框,四面冰冷既牆,突然感覺到一股寒意向我襲來。心想如果一個人留係度---留係一座冇咩人住冇咩人氣都幾驚下。 我行出平台見到ALICE係我右手面急步走升港鐵方向,由佢孤獨既背影同抽缩既微細動作不難想像佢依家真係忍泣梗。

望住ALICE背影遠去,我若有所失地呆在平台。

一道閃光劃破長空,及後一度雷聲像獅子怒吼般把我拉回來。 定一定神後,大雨哇啦哇啦地打下來, 我立即跑回屋內。

個心娜住娜住唔知點咁,一來又好嬲ALICE少少事都嘈,二來又唔知佢會唔會比雨DUP親。 我拎左電話出黎,猶豫左陣唔知打唔打比佢好,心諗我打去咪好衰仔… 最好我都係心軟打左比佢。

電話接通左,但良久亦冇人接電話。 等左幾分鐘後再打,亦都係冇人聽。 我放棄左冇再打。 望一望外面,雨勢冇減,似乎要係度留多陣。 打算食口煙打發下時間,點知搵極都搵唔到,突然醒起包煙好似放左係後樓梯唔記得拎。

行到去廚房,後樓梯門前。 外面傅出一把女性低沉既哭泣聱「鳴…」 廚房窗同時傳來一陣陣風吹到法出「呼呼」聲。 我當堂心沉一沉….唔係咁猛下話!?!?!?
新讀者留名
講真樓主,alice呢種女過唔到人世,唔係話佢花心比帽你,係佢要求既你比唔到佢,而佢又體諒唔到你。

你有5萬,你會用晒5萬買最好既野比佢,但可能佢唔會滿意,更加會嬲你,因為佢一直想要既係20萬既野,但佢又唔考慮你既收人/積蓄等等。

我敢講你地結左婚,佢唔會比帽你,但係每日你收工翻到屋企聽到佢又想買乜去乜,你肯定煩到想出門口繼續翻工算
講真樓主,alice呢種女過唔到人世,唔係話佢花心比帽你,係佢要求既你比唔到佢,而佢又體諒唔到你。

你有5萬,你會用晒5萬買最好既野比佢,但可能佢唔會滿意,更加會嬲你,因為佢一直想要既係20萬既野,但佢又唔考慮你既收人/積蓄等等。

我敢講你地結左婚,佢唔會比帽你,但係每日你收工翻到屋企聽到佢又想買乜去乜,你肯定煩到想出門口繼續翻工算

打錯字,收入

多謝CHING睇得咁投入,我會努力作落去。
「吊你…唔會既點會有鬼啊。」一心諗冇鬼,又一陣風吹過黎吹到我心都寒一寒。 「羅大舟,你堂堂一個大男人唔係驚下話,出去拎包煙姐唔會有野既。 係風聲吹到姐,記得後樓梯有個氣窗,一定係有風吹到果度。

我心吸一口氣,單手握住門柄不停同自己話冇野係出面,出去拎返包煙入黎姐,自己行得正企得正邊會撞野。

「嗚…」 外面又傳出一下低泣聲。 頂…. 唔好嚇我啦,我想食支煙姐放過我唔好玩啦。

果個一刻我真係堅驚,總係覺得好似有野係我附近咁。 不過煙引起仲難頂,我都係要去拎。 慢慢扭開門柄(我以為我細細力開門D鬼就唔會發現我出左去。) 先係推開少少門縫,我秦頭出去望一下。

「羅生?」 一把女聲。 我記得係阿儀把聲!!!

「係啊係我」由於我只係開左一條門縫所以阿儀睇唔出係我,我推開度門出左後樓梯。

「你嚇死我啦,無啦啦走出黎。」阿儀把聲有一D萌咁怪責我。 我留意到阿儀眼泛淚光。

「SORRY! 我岩岩出黎食煙,唔記得拎返走。」阿儀著住件白色鬆身TEE及短褲坐係張摺凳度。 由於件衫領比較鬆阿儀上身微微前傾果條事業線已經走左出黎。 「你做咩係後樓梯坐既? 成11點啦WOR」 我望一望手表同時再偷望左下阿儀條事業線,真係好有料到。

「唔… 冇咩我出黎HEA下透下氣。」 阿儀用手抹一抹眼角既淚水,唔想比我知道佢喊。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞