<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
見大家咁唔想完住,就拖長下戲情啦… 哈哈

-------------------------------------------

閉上眼踏出左腳,我大力深吸一口氣心中暗念「3…2……1」準備一躍而下。

我仍然單腳企左係圍爛之上,原來自殺真係要勇氣,我知道自己需要更多酒精激勵自己既勇氣。 唯有入返屋內搵酒,但搵晒全屋企係得支煮飯用米酒… 吊… 唔係要飲米酒之後跳樓下話… 正當我沉思時,又響起「叮叮」既WHATSAPP聱。

唔通係ALICE!?!? 心中暗暗有一份喜悅。 可惜唔係ALICE…

同事 MAN : “阿舟唔好意思,老闆話公司有急事,唔知道你依家方唔方便出來處理一下?」

原來係MANDY,為左唔比ALICE察覺有古怪,我地一早定左如果係放工時間要WHATSAPP我就要扮工事聯絡。

我回左佢: “OK! 立即出既!” 我果下好想人陪我,特別係MANDY,因為佢好似好明白我而同佢一齊亦都有一種放鬆既感覺,感覺有一份暖意係ALICE以前比到我既感覺。

同時我都回左阿儀:”我想出去自己冷靜一下,你今晚早D訓啦! 唔洗擔心我。” 阿儀唔係唔好,不過同佢好似有少少欠缺交流,感覺真係大家做完愛就回家! 冇一份溫馨溫暖既感受。 當然,如果唔係MANDY搵左我,我一定會叫阿儀陪我一晚。

同MANDY係太子酒吧見面,反正MANDY冇咁快到,我選擇行過去! 3月份香港乍暖還寒,著住一件大衣行出去,感覺好悽慘再加上大廈前街道空冇一人冷冷清清。抬頭望向大廈,見到阿儀一個人企係平台望住我。

阿儀眼神彷似可憐我一般,突然有一下我好想上返去同佢去後樓梯做愛既衝動… 但諗真一下,真係好唔想逗留係一個岩岩同ALICE大炒既空間,我想要轉換一下環境。 突然雙眼眼皮鼓動,覺到自己快要留淚,我立即轉身唔想比阿儀見到我喊。

「叮叮」 阿儀WAHTSAPP

阿儀: “我等你返黎! “
我: “唔知出去幾耐,盡快返黎。” 收到阿儀MSG其實都係幾開心既,所以應承左佢會返黎搵佢。

隨著行左一小段路,我心中既負面情緒開始減退而想自殺既念頭亦都完全消失,淚水亦被我壓制住唔再留出。慢慢行到出大街,人流開始多,見到情侶一雙一對時心中不是味兒又再一次想喊…

我越行越急,越走越熱,開始半行半跑咁走去太子,想盡快見到MANDY!

約20分鐘時間已經去到約定既酒吧。
唔好比佢停
加速
唔好比佢停

Agger
出啦出啦 快d出啦
文呢
音無響子你寫嘅故好有feel!!
請你繼續加油

之前你寫Alice 果句對白
「你鬧死我啦」真係好撚到位
你同我都一定係同過啲死港女拍拖先會寫得出同有共嗚

係腥港溝中港女既機會真係大到冇朋友,就算唔係自己中,聽朋友/上FORUM睇都大約知道正宗港女係點。

不過~ 我覺得又唔係真係個個女仔都係港女既! 戴定頭盔先

你個故搞到我成日係街見到正OL就覺得係呀儀
同埋內射呢個設定好淫!

搞到我呢排成日要忍住唔出軌
-------------------------------------------

酒吧位置近太子花墟附近,環境比較清靜一D,我坐左一角點左杯威士忌飲。

坐左陣,MANDY就列。 身材本身已經算係玲瓏浮凸既MANDY著住一條藍色褸吊裙加一件西裝款薄衣,身材真係完美無瑕,露出一對又白又修長既美腿,看得我及幾個酒吧內既男客人血脈沸騰。 MANDY胸部雖然唔夠阿儀來得利害但總體黎已經係無可挑剔。

「你咁快到既? 嘻嘻~~ 好心急見到我啊?」 由於條裙太短MANDY小心翼翼地坐低。

「係啊,心急見你啊。 」見到MANDY後心情好左好多。「著得咁SEXY既今日? 岩岩去左玩?」

「多事!!! 出左去同朋友睇戲食飯,打扮下都好正常姐。」 MANDY唔太想我追問同邊個去玩。 「你飲緊Whiskey?? 不如我地開支白酒好唔好?」

「唔該一支Chardonnay 2隻杯」 我未答MANDY已經叫左… 佢份人就係比較爽快個種,外國返黎係唔同香港女性。 「你好凍咩? 拎件咁厚既衫出黎? 你好弱雞…」

係我…我真係覺得好凍,個心好凍好冰冷!!! > 我係想咁直接同MANDY表達我身心既傷痛同孤獨,不過男人既野面子又好重要‧ 「擔心你會凍先拎出黎。不過諗諗下你外國人應該唔怕凍先係~」

「傻佬! 身體差就差啦你! 身體差仲咁咸濕同我出街,唔洗同ALICE交人? 小心出黎玩得多冇貨比你老婆」 MANDY刺左我一下。

「我…我地完左啦…」 眼睛一紅淚水又跑出黎。

MANDY先係驚訝之後有D笑得生硬咁講「OHH CHEERS! 」 MANDY舉起杯示意要同我碰杯。

心諗”我同ALICE完左都可CHEERS!?” : 「CHEERS!! 我地可以發展啦」 我苦笑一下。

「唔~~ 你講真既?」 MANDY飲左一啖酒若有所思咁問我。

其實同ALICE搞到咁,我諗真係冇得返轉頭。 加上自己做左咁多對唔住ALICE既野,要我再同佢一齊係會好有愧疚。 最重要係,自問自己對ALICE真係有少少唔同左,自從係裝修結婚依一段時間,同ALICE之間真係發生太多唔開心同負面野,我會覺得再算一齊落去都係會不停LOOP不停再嘈。

MANDY甜絲絲好可愛地笑,同我四目交頭右手放上我左手之上:「你講真?? 過玖一個月左右你同佢結婚啦BOR~」

點頭以堅定不移既語氣答:「係!」

之後MANDY好似一對情侶咁,我地兩人傾左好多野,講左D自己家庭既事,當然包括我同ALICE依一排既野。 果時我個心真係去左MANDY度,ALICE可以話已經當佢分左手…

MANDY坐左係我身邊好似小貓咁扎撓住我左臂:「咁你仲有個阿儀WOR…」

我真係完全唔記得左阿儀,同MANDY一齊拎我將其他事情都拋開晒。 我支吾以對:「啊….係啊。」

MANDY見我答得咁冇信心,FEEL到我古怪:「佢係咩人黎架,好靚女既?」

我又真係唔好意思答佢係:「唔太差,不過依定係你最好既。」遊下花園睇下可唔石以HEA佢。

當然MANDY唔會咁易放過我:「係咩??? 有冇相啊!? 比我睇。」

「真係冇啊。」咁我又真係冇同阿儀影相,次次都係搞完野就走,真係SP咁。. 不過MANDY明顯係唔信我。

「又會冇啦,你唔比算…」鼓起鰓批下巴作一個嬲樣「哼!」

突然MANDY咁既反應真係好可愛,比佢咁搞法真係有一D手足無措。「MANDY我講真架,我同佢係好少傾計!!! 都唔會影相。」 冇理由同佢講我次次出黎都係同佢做愛之後就散。

「下??? 咁你同佢出黎做咩啊? 計都唔傾?」 MANDY思考左兩秒「OHH….. 你同佢出黎淨係…. 依…. 你….」 表現有一D反感。

「啊…. 我應承你以後唔會再見佢啦,有你一個就夠!」

「拿…我冇迫你架,係你自己講架!」 MANDY滿意我比佢既答覆。

坐左接近兩個鐘,我地手拖手離開酒吧。 「我送你返去好冇?」我唔想返自己度所以問MANDY。

「你想見我爸爸媽媽? 佢地黎左香港係我屋企!」

「咁突然要我出黎就係因為你父母黎左!?」我突然想起係MANDY佢先約我。

MANDY遲疑左陣:「唔… 我屋企冇地方啊,可唔可以上你度?」 面竟然有少少紅。

都係要返去依個傷心地… 就同MANDY的士返去。 返到樓下,突然醒起自己WHATSAPP同阿儀講左會返黎見佢,死火佢會唔會仲等梗我??? 一陣同MANDY返去比阿儀見到又點算…. 仆街了…
3p
三人行
文呀
3P
唔該3P詳盡啲
人人都想3P.... 想睇咩先?

1) 大J + MANDY + 阿儀
2) 大J + MANDY + 陳生
3) 大J + MANDY + 看更
4) MANDY + 陳生 + 阿儀

係時候出場喇看更

大J + 陳生 +樓豬
Btw 起雙飛啦仲問 陣間見到多過一條J 實負皮你

MANDY + 陳生 + 阿儀 + 看更
Btw 起雙飛啦仲問 陣間見到多過一條J 實負皮你

Agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞