<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
佛誕不宜作甜故~ 今日加速
講少婦未
Alice住係5/F, 正正係我上一層樓。 幫佢一邊搬衫一邊吹水‧「依,Alice你咁夜先搬入黎既?」「其實今朝已經搬入黎,不過沖涼時先發現自己唔記得拎衫過黎所以立即返屋企黎返過黎。」 依~~~ 佢一定係唔記得拎底衫褲黎

上到佢房放低袋衫,「依~原來你正正住你下一層間房! 我住410。」 Alice泛一泛佢水汪汪既大眼睛「又會咁岩既,咁有咩事大叫可以搵你幫手喎~」 咁好機會我打蛇隨棍上問佢拎電話啦「咁又唔洗大叫,你可以打比我,我電話係9394-1690」

Alice一邊入我電話一邊偷笑一下,「哈哈,你係唔係成日借D易問女仔拎電話GA? 依家打比你啦」 比佢講中左我亦只好死口唔認「倰啦,我見你新黎知你咩都唔識所以比電話你睇下有冇野可以幫你姐。」 死撐完我留意到佢房原來得佢一個人… ROOMATE好似未到咁
講少婦未

加入少少同Alice既故事先,等多陣有少婦
我羅大舟仍係一個正仁君子,見ALICE得一個女仔係係房,我應該留低陪佢。 不過一身酒氣,我真係會做錯事… 所以我決定左返自己房。 「都夜啦,我唔阻你休息,遲d再傾byebye」

一轉身,我先覺得後悔… 「羅大舟你咪扮聖人啦吊你…」「正一死蠢,成機入佢房睇下有冇下文啦。反正食家又冇左條女。」 內心不停交戰。 行到樓梯位,抄抄下褲袋發現自己冇鎖匙….shit!!!!!!

「大舟,你做咩企左係度?」 後向轉黎alice故意壓低既聲音。 「原來我冇鎖匙。我打比ROOMATE睇下佢返未。」原本Alice一路冇關門企係門邊目送我,當堂覺得好有FEEL…

打比阿BEN,但打極都冇人聽,睇一睇表差唔多2點半,依希記得我係Fever走果時佢同文仔好似都係攬住條女係度YO梗。 連續打左幾個比文仔同BEN都冇人接,頂….唔通佢地搞梗野,之後諗起萬梓良話「阻人扑野會比人燒春袋,當堂9都縮。

「你ROOMATE唔聽你電話?」

「係啦… 頭先同佢出左去,之後我返黎先。唔知佢做咩事唔聽呢!?」 冇理由係ALICE面前話個ROOMATE扑梗野姐,破壞我形象。

「咁你不如入我房坐下,等佢返黎啦。」 唔係下化!!?? 咁益我,唔通連個天都幫我????

「好呵~ 唔該。」 我入佢房另一個目的係去廁所,之前飲多左,真係好急。

順利入左佢房再柯完尿,ALICE坐左係佢床上,咁我就坐左係佢張椅度再打比兩條死仔,都係冇人聽~~~ 「唔好打啦,你今晚就同我訓啦。 」 OMG咁主動!? ALICE接住講「我ROOMATE唔係度,你訓佢張床啦,我一個人其實有DD驚,今夜我第一次。

喂呀…ALICE講D野好有意思令人好有遐想啊!!! 「下… 你唔怕我係衰人食左你咩?」 我做出一個想食左ALICE既樣~ 「下~~ 你唔會既,你咁好人又幫我拎野。」 其實我岩岩先偷睇你底褲啊…

「你咪咁易信人啊,大學好多男生都係餓狗黎,見到係女就想上啦。」 我嚇一下ALICE等佢對其他男生有D防範心。 「我都聽人咁講過啊,又話好鐘意係HALL飲酒,之後做錯事。」 依句好明顯係針對滿身酒氣既我而講,但又有一絲想了解我既意思。

我亦好老實咁同佢講「我同女朋友分左手,有第3者分手,ROOMATE就同我去飲野吹水安慰下我。」 ALICE擺出一個抱歉表情「SORRY啊…. 不過你唔好唔開心啦,佢鐘意左第2個人你都唔好講諗佢,冇得返轉頭。」

「冇野啊,我都知道我唔應該再諗佢,我OK WOR唔洗SAY SORRY!! 你呢? 你有冇拍拖?」 乘機打聽一下ALICE 感情狀況!!!

「有個中學C師追左我幾年,不過我都未決定做唔做佢女朋友‧..」 ALICE咧一咧小嘴。

「嘩,追你咁耐都好有恆心,做咩唔做佢女朋友既? 係唔係唔夠靚仔?定冇錢 」

「又唔係唔靚仔OKAY LA,屋企仲好有錢。 不過佢好花心,成日有好多女仔朋友同佢玩,D朋友話佢追我同時又有同其他女仔有D野,所以諗諗下都係拒絕佢好D!!!」 ALICE雙手撓起擺係胸起作一個怒狀,雙手係胸前一夾,竟然夾左少少事業線出黎,再加上佢撓起左腳。我既小小舟又突然有反應!!!

SHIT!!! 當時ALICE就同我面對面坐,小小舟一起身ALICE一定會見到。 我唯有欠一欠身,撓腳坐希望可以阻擋ALICE視線。

ALICE面一紅低頭不語,佢已經留意到小小舟既反應!!! 我形象冇晒啦…

「啊… 我都有D眼訓,不如休息下啦。早抖」 我就行左去另一張床抱頭大睡。

「OK 早抖,我去沖涼先。」

我當然訓唔著…. 係個岩岩識既女仔房過夜。 ALICE仲要咁靚女,大佬漫漫長夜我點過好!!!!!???
「滴搭滴搭滴搭…」沖涼聲由廁所傳出黎。 我心上下忐忑,唔知做咩好緊張。 羅大舟你早D訓啦7頭咪諗咁多!!! 點會第一次見傾唔夠半個鐘就比你得米!?

係床上面輾轉反則一輪,訓唔著,不停諗衰野,小小舟就一直硬巴巴咁企直。 順帶一提,家父真係冇改錯名,本人真係人如其名擁有舟。 之前女友亦都有提及小小舟好強壯。 我一直好自豪自己有一條令女士可以滿足既小小舟。

不過大亦唔係一個太方便既優點,但好似我依家咁。 原本可以同ALICE了解多一D,就因為咁冇左機會。 最慘係仲要比ALICE見到我扯到硬一硬。

不停諗梗野都冇為意ALICE已經沖完涼出左黎,佢就咁用毛巾圍住自己,望住我!!! 「你未訓?」   

「啊…可能訓唔慣張床!!!」我刻意屈起膝頭避免硬斑斑既小小舟比ALICE見到。

「咁不如我地傾多陣計啊。」 ALICE坐左係我床邊背住我。 
就快有甜野!!!
快呀
快D啦
Lm
坐起身既我,左手慢慢沿床移到ALICE放係床邊既左手,我嘗試用食指輕輕觸碰一下佢既脈門位置。 我有如觸電的感覺,身體抖動了一下,ALICE左輕輕一抖聲出了「呀~」一聲。

ALICE沒有避開,我的膽就更大了。 左手兜到床邊,輕摸佢白滑既手背,由手背慢慢捐上手臂位置。我右手同時輕撫佢腰際透過接觸,可以感受到Alice既毛孔已經擴張起來,同時亦發出了柔弱既呻吟聲 「唔~唔呀。。。」

我估唔到我地會來得咁突然! 但可以講ALICE絕對唔係一個隨便既女仔。 從佢生硬既表演及微弱係身體抖動,我可以感覺到Alice係好緊張。

但我沒有因為Alice反應而停下。

我向佢靠近,胸膛壓向ALICE背部,左手由佢手臂輕貼著幼滑肌膚向上遊走。 我不急於向佢胸部出手,反而輕摸佢面蛋,把面微微地拉到和我鼻貼鼻的距離。 

我倆已經可以互相感到對方既氣息。 ALICE紅蛋非常紅,怕羞既樣十分可愛。 

我已經按捺唔住。 頭部微微一則,四唇交集。 我由點水式輕吻一步一步到嘗試將舌頭伸入Alice櫻唇之內。 左手亦慢慢移到佢鬆身衫衣領口準備由肩膀位置向下拉開佢件蚜,右手同時係ALICE背部由下而上伸到BRA扣位置。 

突然Alice捉住左我左手,示意我停下來。。。
做咩事.... 唔係依家先黎叫停下話... D精會谷上腦GA!!!!!
識人第一個鐘就扑野 肯定派帽啦
修改!!! 明明佢係圍住毛巾,點會又有件衫。

坐起身既我,左手慢慢沿床移到ALICE放係床邊既左手,我嘗試用食指輕輕觸碰一下佢既脈門位置。 我有如觸電的感覺,身體抖動了一下,ALICE左輕輕一抖聲出了「呀~」一聲。

ALICE沒有避開,我的膽就更大了。 左手兜到床邊,輕摸佢白滑既手背,由手背慢慢捐上手臂位置。我右手同時輕撫佢腰際透過接觸,可以感受到Alice既毛孔已經擴張起來,同時亦發出了柔弱既呻吟聲 「唔~唔呀。。。」

我估唔到我地會來得咁突然! 但可以講ALICE絕對唔係一個隨便既女仔。 從佢生硬既表演及微弱係身體抖動,我可以感覺到Alice係好緊張。

但我沒有因為Alice反應而停下。

我向佢靠近,胸膛壓向ALICE背部,左手由佢手臂輕貼著幼滑肌膚向上遊走。 我不急於向佢胸部出手,反而輕摸佢面蛋,把面微微地拉到和我鼻貼鼻的距離。 

我倆已經可以互相感到對方既氣息。 ALICE紅蛋非常紅,怕羞既樣十分可愛。 

我已經按捺唔住。 頭部微微一則,四唇交集。 我由點水式輕吻一步一步到嘗試將舌頭伸入Alice櫻唇之內。 左手亦慢慢移到佢毛巾準備向下拉開,右手同時係ALICE背部由下而上伸到毛巾緊扣既位置,只要我輕輕一拉,毛巾就會跌下,Alice既胴體就會出現係我眼前。 

突然Alice捉住左我左手,示意我停下來。。。
做咩事.... 唔係依家先黎叫停下話... D精會谷上腦GA!!!!!
我依家就真係谷精上腦la
Alice, 雙手輕輕推開我,避開同我有眼神接觸,輕咬自己手指,靦腆地說「我未拍過拖架。。。」 「你會唔會搞完人之後走左去。。。」

我用左唔夠半秒時間答左一個男人一定會答既答案「唔會啊!」  喂呀。。。依個時刻,我答你會走左去唔理你,咁我點對得住我細佬!!! 再加上我冇地方訓,今晚點過啊!?

Alice 純真咁問「真係既?」  「其實我對你有意思,我想不如我地拍拖啦。」我係認真咁想佢做我條女,唔係因為谷精上腦先咁講。  Alice 聽到甜斯斯咁笑起上來。 依個係我一生人見過最靚最真既笑容!  

Alice攬住我「其實我好似對你一見鐘情。唔知點解有種好特別既感覺。」 我亦輕擁佢入懷,突然我好似比Alice熔化左咁,我從失戀中走左出黎。 我同Alice既結合來得好突然! 但果一刻我地認定左對方會係自己結婚對象。

我再度向Alice輕吻,再輕輕一推將Alice推到床上。再輕壓到Alice身上,知道Alice係第一次既關係,我盡量溫柔對佢。 為佢第一次留下美好回憶。

舌頭再一次輕輕送入佢小嘴巴裹,同Alice舌頭互相交碰。 由於Alice係初體驗,不太會運用舌頭。需要慢慢調教一下。 接吻同時,我拉開條礙事既毛巾,Alice既胴體展現係我眼前。

Alice的小蠻腰,完全沒有一分多餘既脂肪,白裹透紅。 但同一般港女一樣,個胸唔大,目測大約係B CUP。 不過係PINK LIN!!! 下面比較多毛。

「依…你唔好咁望人啦,唔比你睇啊。」 ALICE拉返起包住自己既毛巾。
我依家就真係谷精上腦la

打下JJ先LA CHING
「咁我地公平D,比你睇返囉…」 唔洗對住鏡都知道自己個樣有幾淫…。我一息間除剩條底褲「我剩晒啦你睇」 Alice其實雙眼一直緊閉著冇睇過我。

我亦唔理會Alice既反應,拉開毛巾再拋到老遠去。 我既慾火已經燒到成個身熱烘烘,雙手輕猜Alice那對吸手波,而我既嘴亦都忙著不停吻佢。 由耳珠至頸項之間不停遊走。

Alice既呻吟聱亦由輕細變為急速起來。 舌頭向下滑動到LIN頭位置,先是對ALICE既LIN輕輕咬了一下。 聽到呻吟聱突然轉高左幾度,我既手亦都好唔規矩地沿腰間輕掃到大腿。另一隻手用指尖快速掃彈佢LIN頭。

聽到吟聲越來越快速,我地越來越難再壓制我既獸性。 小小舟硬到一個頂點!! 面對ALICE E一個美女,小小舟話比我E個中佬聽佢好想發洩一下。 但前戲先岩岩開始,太快插入Alice佢可能會痛。

我決定運用係偶像加藤鷹先生既教育片學到既技巧一一洗出。 右手先輕輕係Alice 陰唇輕按一下。 一掂落去… 真係估唔到,原來已經濕到有如有一個小水泉一樣。 水源由泉眼中輕輕曳出。 輕輕一掂,ALICE反應既興奮又害羞。

食指與無名指將ALICE陰唇瓣開,中指輕輕在陰戶上下來回輕掃。一邊為ALICE帶來新一輪刺激同時搜索陰核位置。 陰核就係係女性強道口上方,靠近陰毛既位置,係女性其中一個非常敏感既器官。

Alice既陰核微微漲起,用中指圍住陰核打圈,佢發出更加嬌柔既叫聲「呀…呀…呀……」 我溫柔地係佢耳邊問「依個位係唔係好爽?」「唔….」Alice被我咁問,立即以雙手覆蓋面部。

就襯依一下,我將中指指頭滑入陰道之內。
Alice立刻大叫「啊…痛啊」 再將我放左入去半吋左右既中指拉出。 我當然唔會咁易比佢拉出黎。 在ALICE耳邊安撫佢「放鬆一D,我慢慢放手指放入去,唔會痛。」 Alice忍住痛「唔…」 由於怕整痛佢,我中指指尖輕輕係陰道內外半吋位置慢慢放輕咁出入。 另一邊廂我拉低自己條底褲,將抑壓以久既猛獸放出黎。

其實好似直接將我條熱騰騰既巨根放入Alice小嘴之中再瘋狂抽動,但考慮到ALICE係第一次,我放棄左E個念頭。 改為要Alice用手幫我。

我扶起ALICE阻礙住我中指進入既手到我巨根之手。 Alice仍然緊閉既眼,媛媛開放,想偷視我係度做咩。 「唔…. 依個就係男人去廁所果度…? 好大條啊。」 「係啊,你試下掂下佢~~~」

Alice係我左手牽引之下,用左手觸摸住我既熱棒。 由於ALICE依家係側身訓係床上,我就順側身訓下以我腰部壓住佢既右手以防中指插入時比佢制止。 ALICE左手係我協助之下開始慢慢為我既巨根上下套弄。

係E個肢態之下,我右手中指可能作出更大膽既行動。一邊以舌尖係ALICE大腿打圈,中指步步進擊越放越入。 Alice今次好聽話真係放鬆左好多,順著我中指堰走越入,ALICE既呻吟聲就越放越加放蕩。 由於ALICE既小穴實在非常濕潤,我既中指亦非常暢快地插到盡地。

之後我就慢慢將手指進進出出依個小水泉。 ALICE亦開始慢慢適應左手指為佢帶來既快感。 呻吟聲一浪接一浪。 而佢對我既巨根上下套弄亦越來越快速。 佢已經開始進入狀態了。
放工,回家再打。 希望有多D好評。 講完E一篇同ALICE既故事,就到少婦出場。 大家想少婦叫咩名好?
洗唔洗咁撚快食處
半個鐘都無
放工,回家再打。 希望有多D好評。 講完E一篇同ALICE既故事,就到少婦出場。 大家想少婦叫咩名好?

陳寶珊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞