<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
放工,回家再打。 希望有多D好評。 講完E一篇同ALICE既故事,就到少婦出場。 大家想少婦叫咩名好?

陳寶珊

響子
得兩位CHING回?
洗唔洗咁撚快食處
半個鐘都無

少年你太年經了~~~
我真係識朋友係街識到條女唔夠1個鐘就夠佢返街企,之後仲做左佢條女。
洗唔洗咁撚快食處
半個鐘都無

少年你太年經了~~~
我真係識朋友係街識到條女唔夠1個鐘就夠佢返街企,之後仲做左佢條女。

係有既, 但寫出黎唔會太吸引人,無舖排嘛
洗唔洗咁撚快食處
半個鐘都無

少年你太年經了~~~

唔打太多啦~ 重點放係少婦度~~~~
洗唔洗咁撚快食處
半個鐘都無

少年你太年經了~~~

唔打太多啦~ 重點放係少婦度~~~~

咁等少婦先再好評
碌咗個1蚊入黎,有無巴打見到?
留名以表支持
「ALICE 我要入黎啦。好唔好?」

「你有冇套? 」 當然唔會咁老土冇套啦。 阿BEN係clubbing前比左兩個套我,就放左係褲袋!! 我一個閃身跳左落床去拎。 「唔… 你順身帶住 套既? 」 Alice扁咀問我。

「唔好誤會啊,我唔係四圍搞野既人,不過之前有女朋友,放定係身一直冇拎出黎。」 我冇理由話ROOMATE同我去Clubbing玩比定我先。 因為我唔想影響到Alice對我既形象,而我亦係認真想去同佢發展落去。.

「你成日都同你EX做架?」 「咁又唔係,正常男女朋友都會間唔中做下LAW…」正以純熟手拆開CONDOM包裝套上巨根上。

「喂… 我唔係玩玩下既人,我真係要同我一齊啊。」 ALICE再三問我。 此時套已戴好,我情深深咁同佢對望「我唔會唔要你,由今日起你就係我女朋友。」之後再黎一個深深一吻。 我半成亦已經移到Alice小妹妹處,準備以男上女下體位為Alice破處。
我細佬已經係ALICE小妹妹外面準備就緒「ALICE我入黎啦。」 我腰部慢慢向前一推,細佬亦慢慢向小水泉推進。 由於Alice太壓張,佢既小穴收得非常之緊,雙腿夾緊令我既巨龍只能夠微微的前進左幾分。「好痛啊…你咁大條點放入去…」

我安慰Alice「唔洗驚,放鬆D下面,一陣會好舒服。」 Alice緊閉雙眼,下身放沉,我將佢雙腿拉開,用身體重量往下壓。

我盡量將佢雙腿瓣開再慢慢推進。 我既巨根係佢緊緊而又濕透既小洞包圍之下慢慢滑入到深處。 ALICE發出左兩下高音既呻吟聲。其實嚴格上應該係痛苦既叫喊聲。

ALICE雙手壓壓抱實我,係依個情況之下,我停止左下身既動作。 因為一開始就抽插對一個處女既講唔係一件享受既事。 我對ALICE說「已經入晒去啦,你慢慢放鬆D唔好夾實。」

另一邊廂我用食指同姆指玩弄佢既粉紅色LIN頭,輕輕轉勳或微微的輕夾。ALICE對LIN頭既刺激比較有反應,我對佢既LIN越加刺激佢既雙腿就越放鬆。

既然LIN頭咁敏感,我就大口大口咁吸吮住佢另一邊既LIN。

而右手放入ALICE股間輕輕抬高佢令到我可以將我下身頂到最深入位置,再慢慢一下一下抽出再插入,從ALICE既呻吟聲既頻率轉變可以感到佢由痛苦慢慢變得舒服。 ALICE原來緊緊抄緊我背脊既雙手亦都移到我輕輕捉住我兩雙臂。

看著ALICE越來越ENJOY既樣,我就不斷將腰部既速度加怏。 「啊~啊~~~唔~~~ 好舒服啊阿舟,我好HIGH啊...」 聽到一個處女咁講,我興奮到一個點…真係非筆墨可以形容! 見住ALICE一副怕怕羞羞變成依家咁放,真係引唔住….「嗚呀~~~~」 熱騰騰既精射晒出黎。

同一個識左1個鐘都冇既靚女就係咁搞左… 真係好似發夢一樣。

我攬住ALICE,輕吻佢額角。 ALICE從興奮之中慢慢回過神來「你會唔會覺得我好隨便….」 其實我有少少覺,什至覺得佢唔係處女先會咁隨便。 但從佢剛才既表演又唔似係扮出黎。

「點解你咁信我? 你唔怕我搞玩你就走,話晒都係今日先識你。」我刻意唔直接答ALICE既問題。 「我都唔知做咩第一眼見到你就咁信你。之前都好聽媽咪話,讀中學唔拍拖好努力讀書,放學除左補習,基本上都係立即要返屋企。可能係之前讀書壓力太大,我想係大學可以做D自己鐘意做既野。」

「香港讀書係咁辛苦…. 我當年考A-Level都係咁。」 我苦笑。 「其實好多人都係入到大學就會放縱 。哈哈~ 所以我明白你諗咩。 今日開始我就係你男朋友啦!」

Alice對住我甜笑之後我地就一齊相擁入睡了。
加油
第二篇

「滴搭滴搭滴搭….」 2012年4月,香港進入春天開潮濕及下雨。

上月收樓後,我同ALICE開始忙搞結婚及裝修既事。 裝修方面,係未來外母未經我同意之下交左比JEFFERY搵師傅做,報價要20萬幫手換地板、換燈、油牆、廁所做防水工程、換門窗及加建一個50尺玻璃天頂係平台。

結婚方面,由於ALICE係獨女,我又係長子。 所以家長都希望所有野做足。 過大禮、嫁女餅、酒席要20圍(ALICE又話要係酒店搞)等等既錢差唔多30萬。另外要去日本影Pre-wedding再另外要筆錢去歐洲honeymoon 又要比多差唔多10萬。

大家都知道我買樓已經用晒成副身家。 我戶口係得2,3萬左右!!! 我真係唔知點嘔依5,60萬出黎。

好彩既係我有個好朋友阿BEN! 阿BEN一畢業出黎就投生証券界,至今斬有5年年資。 買股票就一定有少少TIPS! 當然,如果佢係好叻仔下下中,我就唔洗得20萬仲要問家人同ALICE借先可以夠首期。 但隨住阿BEN係業界浸左咁耐,TIPS既準確度比幾年前係提升左唔少。

「喂阿BEN哥,你真係要幫幫我比D NUMBER我啊。 要用成60萬啊老細….」 係酒吧同BEN邊吹水邊睇女1。

「XXX & XXX 啦,E家$0.08入6月中上到$0.5左右好放!」BEN細細聲比左兩個NUMBER我。 「謝主隆恩啊,今次很很定中? 唔中我死硬啊。」 「吊你,我識大老闆同個莊架。下星期開車啦,快D上車」 BEN再壓低聲音講我知。

「THANKYOU BODDY!!!! I LOVE U!」 作勢要咀佢。 BEN一手推開我個咀。 「吊~ 咪能搞我,你老婆D姊妹得唔得架,搵我做兄弟又要我比TIPS你,唔好話我知佢D姊姊唔得!!! 我同你兄弟都冇得做。」

BEN以前工作太忙,所以冇拍拖。 不過最近升左MANAGER,時間自由左,加上有咁上下年紀都急住搵女。 「有,個伴娘都OK, 上次我求婚時你見過果個阿MAY!」 「哦~ 我記得」BEN冷冷地回左。 識左佢十幾年,一早估到佢上次睇中左阿MAY, 同ALICE夾定搵佢兩個做伴娘伴郎。

「係WOR~ 大學果個文仔你請唔請佢做兄弟? 佢一畢業全家去左台灣。」 BEN仲有keep contact ! 「好啊,果時同佢齊齊溝女落CLUB 梗係好啦,你幫我問下佢啦。

依個時間電話響起! 係Alice打比我。 「-喂我放工啦你仲同阿BEN飲梗? 我地約左8點同裝修師傅上去夾野。」 「得得得,我同阿BEN係太子飲野,依家先6半,我地係房企樓下等啦。BYEBYE」

「唉… ALICE依家煩結婚既事,心急左好多。之後仲要煩裝修,希望唔會好似D人咁,臨結婚先黎嘈大交啦。」 我收左線後沒好氣咁同BEN哭訴。 「你兩個D脾氣都咁好,冇野既。 你驚JEFFERY成日接觸ALICE仲好啦,佢又介紹裝修比你地,一陣又唔知借D易搵ALICE! 你知你未來外母幾LIKE佢。」

「哈~ ALICE唔會咁花心既,你驚我變心仲好過啦。 走人先ALICE就到。 BYE!!!」
太子去大角咀,我選擇左行去,一來可以認下將來屋企既路,又可以睇下有咩好食。 因為都預左同ALICE係出街食唔煮飯多。

7點半左右已經去到屋企下面,ALICE係奧運行梗黎,咁飲左酒有少少急就上去廁所跇。

上到去,可能屋企冇太陽曬到,雖然四面都比大廈圍住冇風吹入屋,但都幾涼下。 唯一唔好係比較濕,我見到LIFT口大堂同我屋企牆身出左水珠。 係屋入面HEA左既諗下D裝修同將來佈置。

諗得太入神冇留意時間。ALICE打比我「你係邊啊,我到狙下面。」 「我上左去,岩岩去左廁所。」 之後就準備出去。 好好彩出門LIFT門就打開,一男一女係入面行出黎。

由於係一梯兩伙,所以佢地就係我未來既鄰居。 「HI,你地好啊,我係新搬黎住B室既。我姓羅。」 我向行頭既男人打招呼。

「啊! 你好,叫我陳生啦。」 陳生身穿西裝,正常男性高度約有175左右高,比較粗豪有個小肚腩約40歲左右。 「你好呀!」 後面跟住一位女性,聲音有一點柔弱嬌媚。 由於陳生比佢高,我睇唔清楚佢個樣。

我禮貌地向佢地點頭不好「以後多多指教。」 陳生冇咩反應轉身去開門「呀,你好!」陳生應該係比較少講野既人。 陳生走開後,我由點頭狀態之後頭往上點既同時出現係我眼前既係陳太對腳。白色高蹭鞋,大腿及小腿既比例剛剛好,穿著黑色短裙完美展出左一對白滑長腿,腳形真係好靚,陳太應該好勤力打理雙腳,完全見唔到毛孔。

頭部往上抬既速度刻意減慢左,我由長腿慢慢掃視到腰及胸部。腰雖然瘦,但胸部卻一點都唔瘦。身穿背心外架起一件薄衣。手臂沒有多餘既肉,多餘既肉係走晒去個胸度。應大則大應細則細,我估計個波大到一隻手係揸唔晒。 D cup? 不…可能有E… 我比眼前既天使興魔鬼完全收服了。

我再望一望真D陳太,佢真係好靚,可以話令人驚豓!!! 水汪汪既大眼睛、雙眼皮化左眼影,眼睛略帶一點妖媚,眼角位置有一小粒墨;高直既鼻配合細細而豐厚既嘴,嘴角微微向上揚。皮膚白裹透紅,十分有光澤。但陳太給人一種憂愁同時又妖媚既感覺,望住佢雙眼會有種令你目不轉睛既吸力。 有一點似Dada陳靜。身高約165-168CM 我可以話係完美。 估計大將28-30歲左右。

陳太對我笑一笑,回頭入屋。 我就好似中左箭咁呆左係LIFT口。
打左好多...終於到少婦出場。

真係作得好辛苦... 加班係公司打出黎,請多多支持!
支持
LM
繼續推
lm
支持樓主
留名
幾時出文

樓主今日唔出唔緊要,聽日出多幾篇is ok
條撚準備
幾好睇呀,點解無乜人留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞