<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
做看更?
等你
辭職啦樓主!
文呢
又要開會。
但今晚一定有文出。

樓主咩timezone?
又要開會。
但今晚一定有文出。

????
依個情況,我個嘴點能夠唔作出回應,我連老豆姓咩都巳經唔記得,更何況係ALICE!!!! 我已經比阿儀搞到失去晒理志。

阿儀比我壓到去牆度,右手伸去佢腰背抱堅下半頂住阿儀下半身。左手將佢頭推向自己,將我條舌頭有咁入伸咁入佢口中。 阿儀比我突如其來既激烈動作刺激到發出「唔~唔~唔」既淫叫聱。

阿儀果然係比較有經驗,係我地濕吻既交流中可以輕易感覺到。 我地雙舌緊緊的交疊纏綿,估唔到阿儀除左皮膚滑連條利都一樣咁滑。

我地錫到好激,激到連口水都係嘴邊流出黎,滴左去阿儀果個巨大而又渾圓既波上。 阿儀立時伸返利出黎「唔…好多口水啊。」比我錫到面都紅晒喘住氣咁講。

「係BOR~ 我幫你抹返。」之後右手一下搓落去,雖然係隔住個BRA但都FEEL到佢胸部又大又軟熟! 我終於都摸到一個咁豐滿既波。

「啊…」比我搓到興奮既阿儀嘟一嘟嘴擺出一個嬲狀「又話幫我抹既,做咩事你變左揸我架,衰人。」佢嬌媚咁投訴我。

「你個波好大,係咩CUP啊? 我從來未試過揸咁大個波!!! 你真係好正啊!!」 我貪婪地雙手一齊揸落去,同時我用我谷到行晒既小龍舟頂去佢個西度。

「啊…啊…」阿儀輕咬下唇「E CUP啊衰人….! 啊..唔! 你可以大力D,唔洗錫住我。」

估唔到佢咁淫…. 到底係太耐冇做愛,太耐冇比男人掂令到佢今日咁淫? 定係佢本身就係淫底???

同ALICE比,佢真係好正,高幾個層次… 樣已經係靚女,身材仲要比ALICE好咁多!! 最正係同佢搞野,淨係做梗前戲都已經咁好反應! 實在太正。

點解早D比我識到阿儀啊!!?!!?
樓主出文啦
無限中出
快啲啦,就黎凍親啦
樓主
例牌星期六日休息。 大家著返褲先,星期一先除

屌你 五天工作制咩
你會唔會星期六日唔食飯 星期一先食返呀
出文啦!!!

屌你 五天工作制咩
出文啦!!!

我明星期六日要抖下,但一眾巴打褲都除埋你先黎停
食完煙 嘴個女人 伸埋條脷
戇鳩

屌你 五天工作制咩
出文啦!!!

食完煙 嘴個女人 伸埋條脷
戇鳩

阿儀餓左太耐啦,唔畢理咁多
𠾐...𠾐... 外面仍然狂風暴雨,後樓梯中我地就翻雲覆雨。

我右手到後頸拉向自己同佢進行更激烈既濕吻,左手伸到佢背後利用食指及母指輕輕一夾將佢bra扣鬆開。 bra對於阿儀既壓力頓時消失,阿儀發出「噢~」一下嬌柔既叫聲。

左手接著連衫帶bra拉起,阿儀露出一雙豐乳,一對大而堅挺既雙峰,狀如湯碗。乳暈約比一個$5銀大一點,顏色有如半熟士多啤梨般。輕微隆起既乳首就似在呼喚我去吸啜佢地。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞