<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
留名等睇Alice真係返咗黎
留名等睇Alice真係返咗黎

--------------------------------

「叮叮」 WHATSAPP響起。

「啊…啊…. 你專心D唔比去睇電話….啊...」 我正在奶撻中,阿儀雙腳夾住我唔比我分神去睇電話,我唯有專心去奶佢,同時我用手指插入去佢小穴。

阿儀被我手指插入時感到非常興奮,鬆開左雙腳,而我亦可以將個頭伸返出黎偷望一下我電話。

透開電話彈出黎既提示,係ALICE WHATSAPP。”羅大舟,你好野,兩日唔理我! 我憎死你啊。”

message冇影響到我同阿儀搞野既心情,搞到依個地步冇理由走去覆ALICE。

而我亦唔怕ALICE會突然入屋,因為我已經將大門由屋內鎖上。 (尋晚既夢太真,嚇親自己。)

我伸手去拎左電話過黎,開左相機APPS! 轉左Video mode 準備去拍片。

一直有人懷疑女人唔會有潮吹,特別係我老死阿BEN! 所以我決定左要拍低阿儀潮吹一刻打算威威。 「不如我地拍片。」

「唔…唔….. 啊…. 唔準比人睇啊…啊….」 阿儀聽到我拍片,下面突然間比頭先更加濕,估唔到佢會咁順攤。

我左手持機,右手不停輕快去刺激阿儀既G點。

阿儀發出享受既呻吟:「噢…噢….啊… 我要潮吹啊….啊…. 會整濕你張床啊…啊…..」 阿儀望住我發現左我拍梗似乎有心要去叫得大聲D。 「啊…. 好舒服,啊…. 快D…..啊,我要黎啦。 啊……..」
「B…BB……」 D水射出黎~~ 正打算停手唔再撩佢G點。

「啊…啊…… 唔好停仲有啊……」唔知係唔係阿儀知道拍緊片,表演比平時更加淫蕩!!!! 「啊…啊呀~~~~~ 又黎啦….啊啊….」 「B…B…」

手機就咁拍左佢兩次潮吹。 之後係時間到我細佬享受。

但對住一個咁好身材既阿儀,佢又肯比我拍片,我大膽地要求比我拍做愛既Video.

阿儀冇拒絕我。 「你唔準比任何人睇架。」

「知道」 我十分高興。

「唔準拍到我個樣啊....」 阿儀邊講邊拎起比我除左出黎既BRA放係自己塊面上,打算摭住自己個樣。 見到個畫面諗起” 蠟筆小生”入面小生扮動感超人咁,用阿媽個BRA放上雙眼位置一樣。

我一邊忍住笑,一邊抽插阿儀。 「啊…啊…. 啊……」 鏡頭由我同阿儀交合既位置大特寫慢慢向上拉遠到佢偉大既34E動盪既巨乳之上。

透過手機SCREEN睇住阿儀一對紅色乳暈比我既抽插動作搞到不斷搖晃「啊…啊…. 大力D唔唔唔….」 而阿儀朦上眼後既感覺似乎比平時更加敏銳。

「啊….啊…. 快D… 插死我….」 我將鏡頭移去阿儀頭部。 雖然大部份位置都比個BRA摭左,但都可以隱約見到阿儀享受既表情。

「啊…. 阿儀我要射入黎啦…..」 全部精都射晒入去阿儀度,最後一個SHOT我就影住小舟舟抽返出黎之後D精液流返出黎….

「啊…啊….. 好正….」阿儀抱住我係床上休息其間一齊欣賞岩岩拍既VIDEO。

「依…..衰人。 拍人片…. 你啊,唔可以比任何人睇啊,我唔比你咁做。 比我知道左你比人睇,我以後唔理你。」 阿儀嚴厲地同我講。

「知道啦,唔會比人睇依一段片。如果依一段片比左人睇,我就冇左JJ啦」 我應承唔比依一段人睇等佢安心。

「咁又唔得,你冇左JJ我點算?? 我要你日日都交功課比我。」

之後我地休息左陣。 我就回ALICE WHATSAPP

“我知道打你係我唔岩,不過係你先發我脾氣在先,你同我道左歉先。”

到果一刻我都係唔去認低威,我唔知道咩事自己個心就係要同ALICE鬥,明知道咁講唔會有好結果。

ALICE之後冇回我WHATSAPP…

阿儀休息左陣,我地又再大戰左3場,阿儀先滿足。 「你係唔係返多幾日就放假?」

我一早拎左結婚假期,不過都唔知依家有冇需要用。 「係啊,後日開始唔洗返工。」

阿儀好開心咁話:「好野,咁你之後幾日都要同我做,你唔準比第二個。」 阿儀真係好有精力,好似唔搞野就唔得咁,不過我又唔介意日日都同佢做。

佢好似覺得我完全唔會同ALICE結婚一樣,不過我見到ALICE冇回我WHATSAPP,其實我都死左條心。

反正自己又有屋企又供得起,仲有有個咁正既女人可以同我做愛,而且自己又唔係特別想要小朋友。

KEEP住同阿儀咁都好好,我心諗。其實唔結婚都可能係好事, 反而諗下點同家人朋友交代好過。

收到阿BEN message

“喂,舟仔! 文仔返左黎,聽日放工後見過明傾下你結婚D野。 ”

--------------------------------
文仔終於要出埸啦
文仔
文仔

究竟會發生咩事
文仔
可能文仔同Alice /阿儀搞埋
話時話,個故仲有幾耐完
話時話,個故仲有幾耐完

快架啦,比多D正評啦,可能感動到我今晚係屋企出文。
支持
文呢
一早正皮咗啦!
快啲出文
星期一返工,係我結婚假期前最係一日嘅返工日子,拎住Mandy嘅散水餅懷着一個忐忑嘅心情返工。
繼續
我淨係想睇文仔同樓主搞埋一齊
btw 舟哥可以去英國呢樣,唔講咸濕,唔講女人,淨係可以離開香港呢個地獄真係可以諗諗....
-----------------------------

星期一返工,係我結婚假期前最係一日嘅返工日子,拎住Mandy嘅散水餅懷着一個忐忑嘅心情返工。

自己都唔知結唔結得成婚,但係就攞左婚假。

其實所有嘅工作一早已交代晒俾同事,今日返工都係holiday mood完全冇野做。

係公司度啲同事同我講啲恭喜說話,對於一個唔知點嘅成婚嘅人黎講,啲說話其實好難聽受。

收工時間,我第一個走人。成Team同事好開心咁樣同我講「羅大舟,恭喜晒你呀。你結婚嗰日見啦⋯⋯拜拜~」

我好尷尬咁笑左下就走左。

原本放工諗住同阿Ben&文仔落酒吧飲酒,聚下舊順便可以講下我嘅事比佢哋兩個聽。因為值得我信任嘅朋友老老實實係得佢兩個。

文仔以前係一個有錢仔屋企人做生意,係大學嘅時候先認識佢。我同阿Ben就係深水埗長大,讀嘅唔係咩名校。真係好努力讀書先上到去大學。

文仔嗰陣時逢weekend都落去蘭桂坊跳舞溝女,文仔一定會叫Ben同我一齊去玩去蒲。

而文仔一定食得最多女嘅一個人,本身有錢有氣質,着啲衫又係名牌,係女見到佢到濕曬。我同阿Ben嗰陣時不知幾妒忌佢。

唔識文仔以為佢係二世祖,一定會好那串。但係食落佢又完全係冇架子所以我哋好快混熟左。

係final year,文仔突然病得好重,休學左好幾個月,已極都已唔好。最後佢冇讀完最後一年就全家人去咗台灣睇病同休養。

今次文仔返嚟,佢竟然話去cafe坐而唔係去酒吧蒲,唔通佢個病未好返晒要戒酒?

我先去到Cafe度搵左我個位坐低。冇幾耐就聽到阿Ben又好大聲叫「大舟~」

心諗屌都叫左你唔好大庭廣眾咁叫我囉⋯⋯

擰轉頭正想屌佢之制見到佢身後嘅文仔。

我見到文仔個樣真係呆左!
文仔變左孱仔
-----------------------------

自己都唔知結唔結得成婚,但係就攞左婚假。

其實所有嘅工作一早已交代晒俾同事,今日返工都係holiday mood完全冇野做。

係公司度啲同事同我講啲恭喜說話,對於一個唔知點嘅成婚嘅人黎講,啲說話其實好難聽受。

收工時間,我第一個走人。成Team同事好開心咁樣同我講「羅大舟,恭喜晒你呀。你結婚嗰日見啦⋯⋯拜拜~」

我好尷尬咁笑左下就走左。

原本放工諗住同阿Ben&文仔落酒吧飲酒,聚下舊順便可以講下我嘅事比佢哋兩個聽。因為值得我信任嘅朋友老老實實係得佢兩個。

文仔以前係一個有錢仔屋企人做生意,係大學嘅時候先認識佢。我同阿Ben就係深水埗長大,讀嘅唔係咩名校。真係好努力讀書先上到去大學。

文仔嗰陣時逢weekend都落去蘭桂坊跳舞溝女,文仔一定會叫Ben同我一齊去玩去蒲。

而文仔一定食得最多女嘅一個人,本身有錢有氣質,着啲衫又係名牌,係女見到佢到濕曬。我同阿Ben嗰陣時不知幾妒忌佢。

唔識文仔以為佢係二世祖,一定會好那串。但係落佢又完全係冇架子所以我哋好快混熟左。

係final year,文仔突然病得好重,休學左好幾個月,已極都已唔好。最後佢冇讀完最後一年就全家人去咗台灣睇病同休養。

今次文仔返嚟,佢竟然話去cafe坐而唔係去酒吧蒲,唔通佢個病未好返晒要戒酒?

我先去到Cafe度搵左我個位坐低。冇幾耐就聽到阿Ben又好大聲叫「大舟~」

心諗屌都叫左你唔好大庭廣眾咁叫我囉⋯⋯

擰轉頭正想屌佢之制見到佢身後嘅文仔。

我見到文仔個樣真係呆左!

是咪估中hehe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞