<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
單方偷食算啦
如果雙方都偷食會有反效果

雙方都偷食,發展落去一係各有各玩,一係散,男主嘅內咎、犯罪感都差啲。如果淨係男主偷食,寫佢嘅矛盾、爭扎仲好睇。
有粉粉痛果到笑左

粉粉?

少少 打錯字
我捉住阿儀同佢:「講搞到我㷫烚烚咁快想走!?」

阿儀擺出一個得戚樣跟住話:「咁聽你講電話又係你講話攰想沖涼早D休息,咁我咪返屋企囉。」

我衝上前除咗佢條浴巾,開始摷佢!

「噢...咸濕佬...呀...」阿儀嬌嗲對講「喂呀你未沖涼。」

我比佢搞到㷫烚烚當然唔沖啦,繼續對佢毛手毛腳,雙手從後揸住佢個波,令一邊就係咁奶佢條頸。

阿儀都有俾反應,佢隻手兜過嚟後邊係咁chok我條巨龍。另一隻手繞住我個頭係咁咀過黎。

阿儀chok左陣:「好似冇頭先咁硬喎,我幫口幫你。」之後就跪左係我前邊用個口幫我擔住巨龍起勢咁奶,隻手就keep住咁chok

「噢...好正啊,你含到我㷫」阿儀聽到我對佢嘅讚美就成條巨龍吞噬左入口加速係咁啜,阿儀嘅技術真係一流,一時係咁啜一時又用舌頭係咁頂龜頭,仲會奶下面兩粒龍珠。

我差D就比佢吹爆。阿儀feel到立即停止之後叫我入佢:「唔好射住,你快啲入我啦我唔夠啊,我想你插我!」

我諗佢真係好耐冇試過搞嘢,所以想一次過搞返夠本。 阿儀下面都已經濕晒,一切已經準備就緒,我就長驅直進。

我哋今次照舊係用後入,因為屋企未有床乜都冇。 一入到去發現,發現佢個閪比上次更加濕,可能真係餓左好耐,我一邊插一邊揸佢個波同埋玩佢粒Lin,係咁插插左好多下。

阿儀不停係咁嗌係咁叫,叫得比頭先喺後樓梯時更加大聲。係我屋企佢唔使擔心比佢老公聽到佢喺度搞野。「大舟,我想面對面對住做,不如我哋瞓係地下。」

但係大家都知道地下其實係有好多塵,而且亦好硬。不過自己其實都好想對住佢黎插。所以都唔理得咁多,叫佢訓左係地下之後我就喺上邊準備用傳教士式入。

我雙膝跪住喺地下個人就係咁壓落去阿儀度。可以望住一個咁靚咁完美既女人俾你屌佢,俾我插咁high既樣,正係好爽。

一路抽插佢一路睇住佢個波上下上下蕩來蕩去真係一大享受。我兩手抓落去真係好軟熟而有彈性,雖然佢瞓咗響度但係嗰個波仲係好堅挺。(果然係有做運動係keep住個body.)

但跪住喺地下黎搞個膝頭真係堅痛。

「做愛...可以叫出聲...呀呀,真係high好多...呀...阿舟,插大力D。我要啊....唔唔...」阿儀俾我一路插一路講,睇佢個樣似乎都就嚟到高潮,由於我啱啱已經射咗一次,所以可以頂耐D我可以不停加速不停抽插,欣賞着呢個咁high咁淫賤嘅畫面。

「噢呀....好舒服呀...」「我都係...我要射啦」「好...啊!射入黎,射幾多都冇問題。」「嗚呀~~~」

我抽番出黎軟攤係地下,同阿儀相擁休息。

「嘩...你好勁呀,今日搞左3次!嗄...嗄...」佢喘着氣咁樣同我講。

係佢唔提起我都唔記得其實幾個鐘頭前,我同Alice都喺度做咗次。加上啱啱過兩次共做咗三次,真係好耐冇試過搞咁多次非常之滿足。「係啊,嗄....不過都係同你搞正D,你太索!」

「唔...係咩?口花花啦你! 嗄...係喎我哋算係咩關係啊?唔...我好似做咗啲對唔住我老公嘅事。」阿儀講出嚟但係好似冇乜悔意咁。

「唔...」其實佢咁講我都唔識點答。不過我覺得好後悔,因為我真係做左D對唔住alice既事。但係頭先咁嘅情況,真係控制唔到自己。唔知點解個一刻突然間會做咗,真係好奇怪比着以前嘅我,係唔會咁做...可能真係依排同Alice太多嗌交。

到底應該點處理E一段關係?
同阿儀一齊
同阿儀一齊

阿儀個設定太無敵,要樣有樣要身材有身材
又淫底仲要識潮吹。 最正係可以無限中出
原來佢有愛滋嘅
同阿儀一齊

硬係覺得大舟同阿儀唔會有happy ending
同阿儀一齊

同alice有冇happy ending lei
同阿儀一齊

同alice有冇happy ending lei

Alice同陳生,阿儀跟大舟
呀儀肯定係啲爛滾妹,俾人中出慣
好撚好睇呀 出多啲啦
大角咀撚留名
同阿儀發生關係嘅第二日,約咗阿爸阿媽飲茶但係因為尋晚太攰所以遲咗起身,足足遲左45mins先到。

老頭見到我個樣好驚訝:「嘩...阿仔係咪要搬屋搞野太辛苦,個樣好冇精神喎!」

我聽到之後偷笑左一下:「哈哈係呀⋯⋯好多野搞啊尋晚」我回味緊尋晚同阿儀既兩塲大戰!

只係諗返起尋晚同佢搞緊野嘅時候,佢嗰個淫賤嘅樣同埋搞緊嘅時候佢對波係咁上下郁動,諗返起都已經扯旗。

阿媽之後問我:「舟仔啊,我哋差唔多時間要同你外母佢傾禮金啦喎,知唔知人地收幾多禮金?」

係喎突然間醒起仲有禮金要搞一直都冇傾過! 「聽日星期日我搵佢阿媽飲茶順便傾下啦!」

Whatsapp
我"alice 起咗身未啊?想約你媽咪爹哋聽日飲茶諗住探下口風知道一下禮金要幾多。"

Alice"唔!起咗身啦。好啊,阿爸阿媽聽日ok. 我地今日有咩做啊?不如去睇戲!"

其實我今日真係好攰,但係而家Alice冇嬲咁我梗係趁機會同佢出街,當同佢修補下關係。 "好啊,我哋今日睇戲啊"

之後就出發入元朗提起,程車我真係瞓到死咗。瞓覺嘅期間發咗個夢見到阿儀,可能真係好掛住佢所以發夢都夢見佢。

真係唔知點算好,尋晚佢都有問我到底我哋係咩關係,但係最終我地都冇答案。另一邊廂,其實我就快要同Alice結婚,其實應該疊埋心水同Alice結婚,阿儀嗰度應該一夜情。

但之前冇一夜情嘅經驗,睇電視見到啲人一夜情之後可以好快冇野,但係我真係忘記唔到尋晚嘅事。如果可以,我好想阿儀keep住呢個關係。
Alice一見到我禒大雙眼咁話:「嘩...你對眼好紅好大個黑眼圈喎,面色好攰呀,你尋晚係咪好夜訓?」

我打住喊路咁覆佢:「係呀尋晚成兩三點先停雨,停咗雨我先返阿爸阿媽屋企度訓,所以瞓得幾個鐘咋」

「咁你不如返屋企休息下啦,我哋今日唔好睇戲。橫掂聽日我哋都出嚟飲茶,你今日早啲返屋企休息啦!」Alice好關心我咁樣講。

但係我有咁遠出到嚟,唔想就咁返屋企所以都堅持要睇戲。 不過最後瞓着咗哈哈!

睇完戲Alice繞住我隻手同我道歉,佢話以後唔會再題Jeffery,因為佢知道我唔開心。

老實講我同佢都就來結婚其實我梗係知道佢同Jeffery 冇嘢啦,不過只係覺得男人唔衰得,我唔想佢係我面前講第二個男人好叻,而自己就一無是處咁。
快!!!
屌好撚正 why not both 呀儀係sp alice就老婆 咁咪幾好 兩邊一齊屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞