<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
等負皮
文仔都無出現,唔好玩啦
出未呀!!!!!

故事已完~ 主腳一心一意咁同ALICE開開心心生活!!

文仔都無出現,唔好玩啦

叻仔
文仔都無出現,唔好玩啦

叻仔

好神秘啊
反應咁好,梗係唔好比佢咁快完。 不過比我休息下啦你班HIHI,依家差唔多日日返工打文比你地睇!

-------------------------------------------
送左ALICE返天水圍已經11點半有多,第二朝仲要返工所以同ALICE吻別後立即跳上巴士走人。 都係上左巴士先睇下WHATSAPP,一大堆MSG! 不過我選擇左睇阿儀先。

上網中既阿儀有3個WHATSAPP比我:
1_ 阿儀: 「你唔得閒就轉頭先回我啦。」
2. 阿儀: 「我見到你同女朋友上左黎,一轉回我。」
3. 阿儀: 「11點啦,等左你幾個鐘都仲未得閒?」

剛剛睇完就收到阿儀電話! 「你得閒啦? 可唔可以上黎? 我想見你。」

我真係好想返去早D休息,真係好累。 不過又想快D同阿儀斷攬,所以我應承左佢話由天水圍返梗去。 大約個幾鐘車程落車就打左比ALICE同佢講返到深水埗叫佢早D訓,之後就飛的去同阿儀講清楚。

期間收到MANDY一個 WHATSAPP「同ALICE好開心啊,食西餐 SO SWEET!」 FB真係煩,咩都比人知道晒。

我HEA回佢「OKAY LA! 訓啦早抖。」

MANDY:「GOOD NIGHT~ see you at office honey!」

見到佢咁回,係有D心甜,不過我真係要斷攬。 唔好再諗啦。

到左大角咀屋企,身穿浴袍阿儀已經企左係LIFT口等我。 一定到我出黎佢就攬住我;「好掛住你啊,我地好耐冇搞野!」 正當阿儀想有進一步行動時,我握開左佢。

「SORRY! 阿儀,我唔想背叛我老婆!」 我堅韌咁望住阿儀講。

「唔…. 你真係忍得到?」阿儀嘴巴半開半合咬住手指咁問我。

我依家先留意到阿儀已經解開左浴袍條帶,露出左一幅美好春光:「我已經沖乾淨涼晾乾水等梗你黎~」 說時遲那時快,阿儀再一次抱過黎,一對軟彈既導彈壓過黎我身上,四唇文接,阿儀舌頭伸入左我口中。

我心裹一路同自己講我唔可以對唔住ALICE,舌頭就向阿儀強烈既攻擊進行抵擋,雙手亦再次放係阿儀對巨大渾圓既肉團打算將佢推開,而巨龍亦都張牙舞爪打算向身前依個慾女嚇退。

「唔….啊~~」 阿儀係LIFT口大堂發出依下忍人入性既呻吟! 雖然我確定依層只有我地兩人會係依個時間出現,不過對住LIFT口同阿儀抗衡真係太危險。

所以我開左自己屋企入去,我同佢講「我真係唔想做D對唔住老婆既事。」 另一邊已經除梗衫褲!!!

「啊…. 你話唔想又除晒自己D衫? 唔…仲要不停咁揸人…啊… 如果你唔想,咁我地做多最後一次啦… 你要餵飽我啊…噢…」 。

「我要插死你!」左手除自己條褲,右手就插入去佢果個濕透既穴,佢既小穴比平時更加濕:「嘩,你咁濕既!?」

「依幾日我都係諗住你自己搞掂,依家你係度,我唔會放過你,你要交返幾多日貨比我。」阿儀拎住我條巨龍放入自己個小穴入面。

我一邊同自己講我唔可以再對唔住ALICE,一對大力插阿儀。 我心入面同ALICE道住歉「唉…對唔住ALICE…. 我又再一次做左對唔住你既事,不過阿儀真係太正,SORRY我真係同佢最後一次。」

一邊大力抽插,我一邊同ALICE道歉,而阿儀就不停咁呻吟~~~ 「啊啊…」

「啊… 對唔住…啊…我要射啦…」 我已經唔知我係同ALICE講對唔住定係因為對住眼前依個女神太快射而道歉。

「啊…. 啊…. 我唔夠…. 你仲想要啊… 你今日唔滿足到我唔比你走。 訓底係地。」 阿儀好似女皇咁命令我訓係地上,之後用口再一次喚醒半軟既巨龍。

「啊… 唔好啊… 仲有精~~~」 我打算制止阿儀,但已經太遲,佢完全唔介意食左我D精。

「唔…唔…」 睇住阿儀係我下面望住我含住條岩有精既小小舟。 嘩呀….我係唔係拍梗AV!? 咁正???

小小舟有返生氣之後,阿儀立即住左上黎,屈起雙腳高速UN…. 「啊~啊…唔…」阿儀滿足意巨龍插入佢小穴之中。 望住阿儀對彈彈下,冇可比異既人間凶器同主動而技巧高超既性愛技術。 我心入面既ALICE又慢慢消失左,其實我同阿儀都只係為性姐,我以後對ALICE好D咪得囉。

「係呀…何況阿儀又唔會講,一個尢物可以任得自己玩,有食唔食啊。 仲有MANDY,又年輕又唔上身,係玩就玩到盡啦。 只係小心D玩,好好控制時間就OK,ALICE唔會懷疑。」 唔知邊度傳黎既聲音,將我岩岩所有煩惱一一掃走。

回個神黎,阿儀仲係瘋狂咁騎住我。 我又點可以比阿儀咁辛苦!? 我起身一口吸吮佢果粒已經充血到實的的既乳頭,雙手抱起佢雙腳拎返主導權,阿儀還抱住我後頸之後我發力企起身,抱住阿儀黎插。

「啊~~~ 插得好…入唔….快D…唔~~」 阿儀好享受依個POSE!

「啊….. 唔得啦…我要射入去。 啊…」 插左分2-30分鐘,我再一次投降。
嘩~~玩下野立即多左兩個負評....有冇搞錯!!!!
幾時有Mandy 睇
-------------------------------------------
我同阿儀軟攤係地上擁吻。 「你仲係唔係同我…啊…最後一次啊? ….啊」 阿儀氣喘住咁問。

「啊…. 我走左唔理你,你咪會比第二個搞? 唔得,以後只可以比我一個搞你。 啊…」 我好似將阿儀私有化左咁。

「唔… 你自私,你同你老婆就搞得,我就只可以比你一個搞??啊… 唔公平。」 阿儀起身怒視我:「我要扯乾你唔比益你老婆。」 之後阿儀左捉住小小舟。

「嘩…. 你真係要扯乾我WOR!」 我連續射左兩次真係有D虛脫。

「邊個叫你咁耐唔理我,我要你補返數比我。」 阿儀左手純熟地撫弄我下面,再用小嘴吸吮我粒LIN。

「啊…」 比阿儀咁搞一搞,巨龍又再次被叫醒左。

果一晚,我地總共搞左5次搞到第二朝,阿儀自己返左去,我就休息左1個鐘左右就著返同一件衫返工。

返到去公司附近真係頂唔順去左STARFUCK買咖啡提下神,等等下比人拍左下。

「仲以為你今日會唔返工TIM~」 MANDY佻皮咁唧咀講。

「啊… 比人知道女朋友生日之後果日射波太明顯!」 尋晚我同阿儀搞完,我又再一次將心態調整返去PLAYER MODE!!! 所以有D輕浮咁對住MANDY「特別係你依個FB神探啊,成日CHECK住我,一陣你同老細講我咪死得。」

「呵呵~~~ 係WOR有人有把柄比我捉住WOR」MANDY不甘心比我串「你小心D我爆你D野。」

其實我係有D驚MANDY係FB話比ALICE知,不過我要保持振定唔可以比MANDY睇穿。 「咁你想點啊?」 我接過咖啡轉身走。

MANDY跟住我走:「唔…. 仲有時間,請我食早餐啦。」 MANDY自顧自走左去公司附近間茶記。

我沒好氣咁跟佢入左去….

「A餐 熱0水 唔該~ 你呢?」 MANDY問我。

「一樣啦」 我留意到個WAIT眼甘甘望住MANDY,唔難怪,MANDY其他係幾吸引人,又有身材。

「呵呵~~ 你好壞,尋日唔返屋企冇換衫!!!」 MANDY真係好留意我。

其實我對佢又真係唔反感,不過係想了解下佢諗咩「係啊,尋晚同女朋友玩到太夜,冇返屋企。做咩咁留意我?」

「呵呵~~ 玩到好夜唔返屋企? 」 MANDY奸奸到咁問我。

「咩啊… 你諗咩啊…」我避開佢對眼。

「扮晒野,你眼你個樣幾殘,一睇就知你冇訓啦… HAHA」

「咁你又點啊,尋日去左邊?」 拉開話題。

「做咩咁關心我?」MANDY好似好開心咁:「唔係講左唔可以管住對方咩?」

「咁又係你問我D野先GEI」 終於有位比我入返! YES!!!!

MANDY有D面紅,咁岩就早餐到幫佢解左圍。「食早餐啦,我地得15分鐘食。」

眼尾又見到WAIT眼望望住MANDY,個心有D唔太開心,黑左一下WAIT面。 望返MANDY見到佢偷偷笑對住我,唔通比佢睇穿我有D鐘意佢!?!?  
Mandy 阿儀 3P
加速
仲以為完故 做得好
加速
加速
主角慢慢咁比mandy搞到沉船,佢太可愛啦

3P

其實原本冇mandy 依個角色,不過手多多加上去,估唔到大家咁鐘意佢
3P

3P唔識寫啊
淫西儀先正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞