<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
大j咁賤都有咁多女食,屌佢老味

男人唔壞,女人唔愛
文呀

男人唔壞,女人唔愛

冇錯。男人壞反而吸引到女人。 主腳設定又靚仔,所以有女人緣
有沒有文呀
文呢
我淨係要大j+呀儀+mandy 唔要陳生同看更
咁樓主可以享齊人之福
文呀
文?
文呢?
文阿
辦公時間先打,聽日出文。
辦公時間先打,聽日出文。

出文都有office hour
聽日出多d好嗎
有文未
--------------------------------

阿儀錫錫下同我講:「你唔理我,要罸你搞到我滿意先可以停啊。」 之後又再錫過黎,不斷將我個人推到差D趺倒。 我想推開佢同佢出返後樓梯搞,相信阿儀真係餓左好耐突然激動到我推唔開佢。

心諗MANDY係房,如果佢醒左見到我同阿儀搞野就真係HIHI,仲要依頭先應承左唔會搵阿儀轉過頭就立即搞梗野。 唔可以咁架…. 但係我真係反抗唔到。

我被壓到去廚房爐頭位於,阿儀除左我上身衫由頸向下錫去我胸再錫去我粒由於天氣凍而變到極硬既乳頭之上。 「唔… 嘩….阿儀你啜到好舒服!」 我已經唔理得MANDY會唔會發現到,阿儀技巧之高真係會令人控制唔到自己。 我亦唔示弱,雙龍出海使出揸波龍爪手,不停攻向E級阿儀對大得異常既巨乳。

阿儀被我龍爪手揸到興奮,開始發出忘形既呻吟。 「啊…唔…大力D揸我…」 阿儀舌頭繼續有節奏到掃我兩粒乳頭。

我引唔住,繞去阿餓背後,雙手伸前揸波,下身已經硬左既巨龍不停磨佢個PAT! 阿餓似乎對於我同下體頂佢好受落,傳過頭黎向我索吻。 「唔….唔…」 一面濕吻一面發出唔唔既呻吟聲。

「你好硬啦WOR~~」 阿餓右手伸向後觸摸住巨龍「噢…小舟舟變左大舟舟啦….」 嘩…. 唔知做咩事阿儀同平時比好似更加淫蕩更加飢渴咁,唔知幾時我條褲已經唔見左,巨龍經已完全暴露係淫蕩而飢渴既阿儀面前,佢跪係我前面二話不說就將我巨龍放入口中品嚐,吃得津津有味,而佢既手亦都冇閒住不停咁CHOK住我巨龍末端。

我係咁捉住佢個頭不停將佢壓向自己….「嗚….我唔得啦….唔…我想射啦…」 我已經放開手想比巨龍冷靜一下,但係阿儀唔肯放過我,一聽到我想寫佢竟然雙手環抱我大腿再加快頭部抽搐既速度!!!

「嘩….唔好…我要射啦…停.」我死頂住…

阿儀停左口望住我:「我想比你口爆….」 之後再含過我….

「唔… 唔…」 阿儀先係被我射出來既精液搞到有少少不知所措,只有緊緊含住巨龍防止精液係咀巴裹流出。 漫漫地,阿儀已經FEEL到巨龍經已完成射精,佢慢慢輕力吸吮用舌頭將我龜頭部分清楚乾淨。

口含住滿口我子孫既阿儀抬頭企身:「錫我~~」 之後個傳出陣陣腥味既咀巴向我個咀揍近來….
--------------------------------

阿儀哄近我,伸左條充滿我岩岩新鮮熱辣精液既舌頭出黎,示意我要同佢濕吻….. OMG…. 我係咸濕炸,唔係變態架…. 要我食返自己D精我唔得啊… 雖然係好高蛋白質…

阿儀個頭越哄越近,差兩吋就掂到我個咀。 我緊緊閉實我嘴,露出恐懼既神色。 好可怕啊!!!!

「我要…你鍚我… 要你…試返自己D野….」阿儀怕D精會油漏出黎,小心慢慢一個一個字咁講出黎。

“ 喂呀….我都冇講話要口爆你… 雖然真係好想。 我估係男人都會想可以口爆自己女人,而我仲要口爆左阿儀… 但係都唔好咁重口味啊。 你吐返出黎啦….唔好玩我啊….” 我真係好想表達出我既想法,但係我好擔心一開口阿儀就會咀過黎…

阿儀見到我既反應合起咀「咕嚕」之後伸出舌頭唔我睇:「我吞晒啦…」 之後狂笑我冇用,咁都怕佢…

頂…真係比佢嚇死左。

「冇用鬼…我要罸你好好服侍我, 要服侍得我舒舒服服。」之後拉住我去房。 「你依家有床,我地可以舒舒服服咁係床上面搞啦。」 甜絲絲咁笑住。

房入面有MANDY係度啊…. SHIT! 「啊…. 唔好入去,我鐘意同你去平台做啊。 感覺刺激好多啊。」 我希佢佢唔好入房。

「嘻…. 又好~~~」 阿儀答應左我,同我行去平台。

我心諗希望快快手搞完餵飽阿儀就送佢返去自己屋企就算。

點知我一放低心情諗住冇事,阿儀就自己急步走去開我房:「唔得,今日我話事,我要係床做。」 就開左我房門…

HOLLYYYYYY SHIT!!!!!

火力全開 please
3P
呢個位停
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞