<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
--------------------------------

阿儀好主動咁將MANDY壓住係床上,由頸慢慢錫到去MANDY下面。 當MANDY比佢錫到去下面時,叫得好簫魂! 「噢…啊…」 果然同性會比較了解同性既敏感部位。 阿儀跪係床,提高MANDY雙腳放上膊頭用力提高MANDY下半身去幫佢口交。

我真係睇到目定口呆。 阿儀對於我停手觀戰感到不滿,再次捉住我右手示意同手拍插入佢小洞內。 阿儀原本已經係好多水好濕潤既人,今日3P可能佢更加興奮,下面已經濕到成個陰唇都係水。我摸左兩下之後插左中指入去,基本上可以話比佢吸入去一樣,滑左入去最深處。

「啊~~~」手指入到深處,阿儀叫到好大聲。「唔好停啊,! 唔…」

我不停插入去,到咁上下,我FEEL到阿儀越來越濕,我屈起頭一節手指去刺激阿儀既G點:「嘩..呀啊…」實在係太刺激關係,手指感到D水射出黎係手指同淫穴之間既空隙位噴,我睇住阿儀D水噴出黎噴晒係張床上。 持續左幾秒既爆發,D水流到去阿儀對白色絲襪上,將原白色既本絲襪染成一片半透明。

「嘩… 你好勁,射到周圍都濕晒」 我係故意咁講,因為未試過同MANDY玩到有潮吹。 「MANDY,到你啦~。」

阿儀係興奮之中放低MANDY雙腳,較攤係一旁享受剛才潮呎為佢帶來既興奮感受。 我就取而代之左手提高MANDY雙腳,右手中指插入MANDY小淫穴之中。

MANDY既小淫穴已經比阿儀錫到好濕,加上岩岩被阿儀D水整到濕晒既手指,我好輕易就插左入去。 MANDY既小淫穴比起阿儀更加緊密,年齡及性經驗關係吧!?

之前同MANDY做都有去刺激G點,可惜佢比較怕羞,同唔想整污糟自己張床,所以佢一到急尿果下就會要我停。 但今次唔知道係佢見到阿儀潮吹所以覺得自己唔可以輸定係因為依一張唔係佢自己張床,佢竟然好樂意比我用手指插到佢急尿。

「啊…啊….唔…好急…我想瀨出黎…啊…」 MANDY一面叫一面同我講。 同時阿儀已經回復返神智,將自己個西壓去我個口用手推我個頭先奶西。

「唔…唔…你痾出黎…唔… 唔好怕羞。」 我一邊啜梗阿餓下面,一邊抽插MANDY G點位置。

「噢噢噢噢….啊……」MANDY想用手阻止噴出黎既水。 雖然我比阿儀個西壓住睇唔到MANDY個樣,不過單單係聽佢呻吟已經可以感到佢有幾HIGH,加上佢潮吹既水噴到我手臂位置都係水,可以想像到佢真係好興奮。

我抽出右手,比MANDY休息一下,因為潮吹對女性真係有D負擔,係需要少少時間回氣。 阿儀見我停左手就推低我,一野訓左係床上。

嘩…. 張床真係好濕…. 比阿儀同MANDY兩個潮吹搞到濕左半張床,張床變到凍冰冰,訓上去有D辛苦。

比阿儀推低左,佢就一野野我巨龍插左入去自己度。 「唔…唔…..呀」 一下頂到去阿儀盡頭 :「啊…你得一條J依家有兩個西,我要做第一個啊…啊….」開始係我身上策騎…
3p咗

為咗唔令大家失望,我只好強加3p情節去拎多D正評
繼續
出快D 啦。

同埋盡量都分行 如果唔係都幾難睇

你意思係一段少字D?
繼續

渡邊兄都好支持講故台,其他post都好積極留言
出快D 啦。

同埋盡量都分行 如果唔係都幾難睇

你意思係一段少字D?

唔係,得閒enter 下。

就好似我而家咁打比你睇咁

用電腦睇就冇乜野

不過用電話睇又好似有D密
繼續

渡邊兄都好支持講故台,其他post都好積極留言

其他巴打都好支持講故台嘅

淫亂琴呢 不過我中意

淫亂琴呢 不過我中意

睇到
可唔可以完埋先放假
隔離個比平胸港女飛左故
又係比巴打要求3p情節

你地兩個都寫得好好睇
好撚正
飛個臭系港女啱呀
隔離個比平胸港女飛左故
又係比巴打要求3p情節

你地兩個都寫得好好睇

等我去炒下先
唔係比佢停呀嘛
文呢
端午快樂 樓主要度下故,今日休息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞