<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
加多少少劇情

劇情又來了~ 放心! 滿足一下大家既慾望做場1皇2后出黎,仲加左場2皇1后ALICE!!! 正好表達左男人既PK心態!!!!

屌,原來全部都係發夢

邊有咁多3p架
痴線
咁咪成晚無理呀儀

發夢當搞左
痴線
咁咪成晚無理呀儀

發夢當搞左
wtf
痴線 陳生都出埋
好在無出樓下看更
痴線 陳生都出埋
好在無出樓下看更

羅大舟冇乜見過看更,所以夢唔到看更
''真''3P之餘仲有夫犯目前
唔通mandy 要同人結婚,想同大舟斷纜
今日無啦?
嚇死朕鳥 夫目前犯3P咁激
一早準時入黎等文
文呢?
樓主係咪俾Alice捉走左所以無文?
今日好忙,冇乜時間打,盡量出一、兩篇
今日好忙,冇乜時間打,盡量出一、兩篇

Add oil
--------------------------------

Whatspp 內容

MANDY “阿舟,多謝你比我陪你一晚,不過我要同家人返去英國啦,打算返去住,我星期一就會走,所以出席唔到你飲宴。 不過都好,我好驚如果我黎左飲,會忍唔住果晚偷偷地同你係新娘房搞野。你快D追返ALICE同佢結婚好好地同佢一齊錫住ALICE啦! I Love You!”

睇完我真係唔知點好,MANDY話要走,記得之前佢有講過話覺得係香港唔係太好,所以家人想佢返去。 不過當時我冇咩理會,因為自己諗住同MANDY都係玩玩下。

但依家佢真係要走,我又好唔想佢離開。 我真係接受唔到短時間之內我失去左ALICE同MANDY。 係!我認自己係好仆街,冇左ALICE就想要MANDY。

依家MANDY又叫追返ALICE。 老老實實,我唔否認係有掛住ALICE,但要我TUM返佢真係唔得。 人要面樹要皮,要我低聲下氣去追返ALICE真係冇可能。 如果係ALICE搵返我就可以考慮下。

睇完MANDY WHATSAPP我係唔想冇左MANDY。 而我回左MANDY WHATSAPP同打比佢,佢都冇理我。 我唔想放棄左MANDY,所以就去左佢屋企。

「叮噹」 出黎應門既係一個UNCLE。 「HI… 你搵MANDY?」

「係啊,我係佢同事」

「阿囡,有人搵你!」 UNCLE 大叫, 另一邊廂有個女人行出黎,我估一定係MANDY既媽媽。 MANDY父母兩人睇上去有一點貴氣,去得英國家居相信一定有咁上下背景。

「HI你好UNCLE! 依位一定係MANDY既MUMMY! AUNTIE 你好。」 門面功夫都做下。

兩老好熱情咁請我入去坐,比我感覺非常冇架子「你好,入黎坐下啦。老婆去比杯茶…啊….你叫咩名?」

「叫我阿舟得啦UNCLE AUNTIE」 我面露笑容入屋。

「阿舟,你坐下。」UNCLE好好客。

「啊…. 你做咩會黎搵我?」MANDY係房出左黎。「我星期一就走啦。返英國。」

「咁突然既!? 之前冇聽你講。」我扮晒驚訝咁係UNCLE AUNTIE面前扮第一下知道依個消息。

「哈哈… 我地覺得香港生活好似繳左,所以咪叫MANDY返去英國做野,阿舟你都考慮一下離開香港。」AUNTIE有所間示咁講。

UNCLE「咳咳… 你沖茶比客人先。」 UNCLE似乎唔想講得太白要MANDY返去英國既原因。 依個走既原因我係理解既,亦都明白做咩事佢唔想講太白比我知。

「哈….AUNTIE唔洗茶啦。 如果有錢我都想去第二度。」 我心果句。

「咁你上黎搵我做咩事啊?」 MANDY拉返入正軌,面部表情半帶喜悅又有少少傷感。

我想你唔好走!!! 但又冇理由係MANDY老豆老母面前咁講。 「啊… 冇啊,見今日星期日又黎開食頭咪上黎搵你囉,順便比返上次你借比我D錢比你。」 我是是但但作左個超爛藉口出黎。

「哦….係BOR,你上次借左我$5000蚊,唔該晒你拎上黎啊。 我都唔記得問你拎返,好在你係我走之後自己拎上黎姐。」 MANDY竟然係依個時間屈我錢………

「哦,係啊。 好彩你未走啊~ 哈哈……」

「係啊,你陪我落去買D散水餅比同事啊,你星期一幫我拎返公司啊,我趕唔到返去。」 MANDY叫我出去,知道我唔方便係佢父母面前講野。

塔LIFT落去時,我地兩個都冇開口。 氣氛有少少尷尬。

但都係由我先開口「做咩事走啊? 唔可以留低係香港?」

「唔…. 香港唔太岩我。」 MANDY好似唔太想同我講野咁,平日好樂天既佢第一次比依種感覺我。

我地邊行出去邊傾。 「你….唔想講我知真原因?」

「唔…. 不如我地行去海旁啊! 好唔好啊?」 MANDY笑左一下。

「好~」

之後MANDY好開心咁拖住我,一齊行! 果一下我感覺好開心,我地好似拍拖咁。
唔通Mandy 係英國有個未婚夫
同Mandy happy ending 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞