<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
坐坐下聽到一男一女講野。 就係A座傳出黎。聲音越來越大

男「吊你老母,我咁能辛苦你就日日要激我。 你嘈咩能野啊。 我係要返工搵錢架啦,唔能洗搵食啊?」 我認得係陳生把聲。

「你係唔理我啊,我日日係屋企對住四面牆,又要打掃又要返工我都辛苦。」 阿儀激動咁反駁。

我心諗一定係嘈陳生成日係大陸啦,比著係我一定唔會返大陸做野陪多D老婆。 A座就KEEP住係佢地兩個嘈交聲,我就有D登阿儀不值,不過我冇野可以做。 食完口煙就入返屋。

如果阿儀係鬼 咁呢度點解釋

男「吊你老母,我咁能辛苦你就日日要激我。 你嘈咩能野啊。 我係要返工搵錢架啦,唔能洗搵食啊?」 我認得係陳生把聲。

「你係唔理我啊,我日日係屋企對住四面牆,又要打掃又要返工我都辛苦。」 阿儀激動咁反駁。

我心諗一定係嘈陳生成日係大陸啦,比著係我一定唔會返大陸做野陪多D老婆。 A座就KEEP住係佢地兩個嘈交聲,我就有D登阿儀不值,不過我冇野可以做。 食完口煙就入返屋。

話明撞鬼 幻覺緊有D
---------------------------------

「你黎啦… 我好驚以後見你唔到啊!」阿儀係後樓梯等我!! 佢一步一步行過黎想攬住我,我一步一步後退。

我真係好驚…. 我覺得四圍氣氛好怪,好凍。 果一種凍唔係天氣凍,係一種入骨既寒氣。

雖然阿儀同平時一樣咁妖艷吸引, 但我知道佢唔係人,我真係唔想佢過黎。 但係我退退下唔小心跌左係地下。

「你做咩咁驚啊? 你唔係好鐘意我好愛我咩? 」 阿儀個樣有少少冷淡。

「唔係啊…冇驚啊… 我我… 」我試起返身但完全發唔到力。 人生第一次知道自己撞左鬼,真係好驚。 一隻鬼活生生咁係自己面前同自己講野。 再諗真D自己之前仲要吊過幾幾十次….。

阿儀一步步走向我。我發出低嗚…「哇…哇…唔好過黎啊…」

「嘻嘻~~ 我地唔係係度好開心既咩? 你好鐘意係依度搞我架! 你唔鐘意都唔會返黎搵我啦?」 阿儀好淫咁笑,一邊講一邊除左自己既衫露出雲白而豐滿既身體。

平日我一定上左佢,但你係鬼,你叫我點上啊….. 唔好搞我啊………

「鈐鈐…」 我電話響起左。

同事我發現左阿儀已經消失左!!!! 我拎電話出黎,係ALICE打比我,我聽左。

「喂喂….ALICE….ALICE 我比鬼搞啊….」我真係嚇到瀨屎。

「阿舟,我知道啊…. 文仔黎左搵我同我講左….. 我對你唔住….嗚….嗚….. 對唔住啊….」ALICE喊得好利害。

好彩ALICE打比我! 可能係咁影響到阿儀令佢走左。 我亦趁依個機會立即走人。 「ALICE 對唔住啊… 我打左你。 SORRY! 你唔好嬲我啦…」

「唔…. 知道! 我地可以唔可結婚啊?」 ALICE電話問我。

一直我都好擔心唔知點道歉好,估唔到會由ALICE先開口「好啊… 我都想同你講…」 依個時間我走到出大廈外。 果種寒意亦消失左….

「文仔叫我聽日同你一齊去屋企啊。佢話要做D野。」

我跑到出去個心定返「好,咁我地聽日11點見啦。 今晚早D訓啦…. BYE…」 我想快D走,又怕比ALICE知我又去左新屋,所以快快手收左線就走。

臨走前,我見到A室平台,阿儀目無表情咁望住我。 而我B室單位亦出現左幾個黑影…..

哇…..吊….. 我見到立即走左。 我真係唔會再返黎….
甜故變鬼故已經係大趨勢
樓主好波

真的嗎?

話明撞鬼 幻覺緊有D

對啊~~~

話明撞鬼 幻覺緊有D

對啊~~~

我接受唔到 好鍾意阿儀 對波

話明撞鬼 幻覺緊有D

對啊~~~

唔好咁啦,其實有咩所謂,就算死,死之前都好爽!!!
出密d 個結局好反高潮

話明撞鬼 幻覺緊有D

對啊~~~

因為好撚憎alice呢d假正經臭西港女 相反阿儀呢d完美大波淫娃就好正

話明撞鬼 幻覺緊有D

對啊~~~

因為好撚憎alice呢d假正經臭西港女 相反阿儀呢d完美大波淫娃就好正

冇咁完美既女人
作為喜歡巨乳既勇者來講....
阿儀變左鬼,Mandy 又走左
要同返 Alice 一齊實在好難受

接受唔到
咁同Mandy 3P 個時咪好怪

我都諗緊

爸打你要重睇
---------------------------------

第二日,我11點已經到左大角咀,先同ALICE係餐廳會合。

「阿舟…」 ALICE坐低後眼淚已經想流出「真係對唔住…. 你唔好嬲我!」

「ALICE, 我都有錯發你咁大脾氣,雖然話係有鬼野影響,但係都係我有唔岩先。」 一方面我為打佢而道歉,另一方面我係為左我出軌而道歉! (我指係MANDY)

「唔… 你唔好嬲我啊,我地從頭開始啦。」ALICE流住淚同時好似放下心頭大石咁鬆左一口氣。

「好~ 我地以後都唔可以講同做D傷害對方既事。」 可以同ALICE再黎過,我真係由心感到開心。

「唔」 ALICE笑了。

過左陣,文仔拎住個化寶爐、衣紙、香燭會合我地就上屋企。 佢一見到我,面色一沉。 之後拉我去一邊:「你尋晚又上左去?!」

「唔….係啊….」

「頂你! 叫你唔好! 你知唔知隻鬼想要你條命!!!」 文仔氣憤:「你真係好彩走得到。 你屋企有幾隻鬼,有隻女鬼鐘意你,想你同ALICE分開,拉你去陪佢。」

我聽到真係嚇到死,好彩ALICE打黎救左我….

「頂你個肺,仆街,早知你咁想走我唔撚理你。」文仔又話修法做咩好似仲爛口過以前…. 但我冇得搏佢…唯有道歉。

正好係12點正,太陽由頭頂曬住。 文仔叫我同ALICE上香後出平台曬太陽等佢,之後佢就係屋入面上香,口中念住經,之後化左D寶。

「搞掂走人~~」 文仔用左唔洗半個鐘就完左。 (咁快!?!?) 文仔示意我地先離開再講。

落樓後文仔講:「搞掂晒啦。 你間屋真係好陰,有4隻鬼。你地住果度會運情同身體差。 阿舟仲大件事,住多排會死左。 不過我將其中3隻超道左去投胎啦。」

ALICE追問:「3隻走左? 咁仲有隻呢? 果度我地仲住得?」

文仔望一望我:「仲有隻就係想阿舟死個隻,有D原因走唔到住。」

心諗阿儀唔係想我死左陪佢?SHIT!!!

文仔:「你地唔洗驚。 先結左婚之後第一時間將依度賣左佢買過另一間屋,因為依間屋風水唔好,遲下又會有D污糟野。」

「下….賣樓有額外印花稅啊。」ALICE好精明咁記得有依樣野。

「你地買左到依家都賺唔少比5%稅濕濕碎姐。 賣左佢,到時我陪你地去睇樓,一定唔會有污糟野。」

文仔交代完就話要先走人。 叫我同ALICE之後幾日都要中午12點出去曬太陽,就係咁可以吸返多D陽氣。

走之前文仔同我一個人講:「仲有一隻野叫阿儀既,佢講比我知係比自己老公殺左。 佢見到你同ALICE咁開心所以要你地分開,之後仲打算拉你去陪佢,所以你依家真係唔好再去果度。 你快快手賣左個單位,之後我會再處理阿儀既事,比佢去投胎做人。 你唔好再諗住佢,以後要好好地對ALICE啦。

就係咁,我同ALICE就結左婚。 婚後我地就打算賣大角咀層樓。 好好彩,竟然咁岩有某收樓公司收左我地果度做重建,我同ALICE亦好快收到筆錢可以去買新屋。

而文仔知道我地賣左樓後就同我講,其實阿儀係A室比佢老公殺左,條屍仲係A室內。 阿儀果時同文仔講就係要報警拉佢老公同幫佢將自己屍體入土為安。 文仔見到我地放左層樓先通知左警察去拉陳生,原來阿儀比佢老公殺左10年有多,一直冇家人發現係因為阿儀同自己家人反左面冇來往所以冇人知佢死左。

而依一件事亦正式完左。

新樓方面,原本我打算想搵JEFFERY幫我地手搵新樓,不過ALICE就唔想我搵佢。

「唔好搵JEFFERY,我知道你唔鐘意我同佢有來往,我地自己搵地產啦。」

「我知道你地冇野啊,OK啊,可以搵佢冇問題。 不過如果諗諗下JEFFERY介紹左間咁既屋比我地,我地都係唔好搵佢好D」 我扮晒好人咁,當然我心入面係極度唔希望ALICE同JEFFERY有來往。

係文仔陪同之下,我同ALICE終於買到樓,係荃灣既樓,ALICE話荃灣近我地兩面家人,交通都OK,所以買左荃灣。 而新屋企正正就係MANDY果個一度,仲係同一層既另一個單位….

-------------------------------------------

我已經冇再諗起阿儀。 反而住係MANDY單位附近,我時不時會諗起佢。 當然我冇再搵MANDY,我同自己講要好好對ALICE! 以前既野就當係秘密收係心入面算啦。

我同ALICE新婚生活開展左幾個月,星期六下午我同ALICE出門。 ALICE先出門口就同人傾計,我係屋內著梗鞋未出去…

有一把男聲:「HI 你好,我地租左E度住架。我姓陳架,依位我太太!」

ALICE: 「HI 陳生陳太你地好。我老公姓羅架。依~你地都係新婚?」

女:「你好羅生太,你地好!! 係啊我地係新婚架! 你地又係?」 我關上門回望MANDY單位一對新婚男女。

男:「阿怡,我地有LIFT啦。 BYEBYE羅太。」

姓陳,阿儀??

我聽到依個組合,心頭一震,向外望見阿怡。阿怡青春可人,化左妝衣著新潮又有幾分性感,露出左條長腰,身材有C級。佢見到我望出黎。

阿怡對住我甜笑左一下:「你好 羅生。」之後追上佢老公入LIFT!」

果一刻,我心口好似中左箭一樣…….

--------------------------
<完>
Alice一定同jeff啪左
Alice 咁內疚咁同jeff有無關?

Btw又睇完一個故

所以係sad ending
姓陳,阿儀??

我聽到依個組合,心頭一震,向外望見阿怡。阿怡青春可人,化左妝衣著新潮又有幾分性感,露出左條長腰,身材有C級。佢見到我望出黎。

阿怡對住我甜笑左一下:「你好 羅生。」之後追上佢老公入LIFT!」

果一刻,我心口好似中左箭一樣…….

--------------------------
<完>

屌你點解唔係E級嫁 比返阿儀我呀

所以係sad ending

唔要sad ending Mandy
點解我睇不明
即係又再loop過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞