<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
-------------------------------------------
「呀….早啊。你…同我….?」我尷尬地問左個白痴問題。

MANDY望一望我,似在笑我依個白痴問題一樣:「係啊,你真係唔記得晒? 定搞完人就份唔記得?」

「下….」我真係唔記得啊。

之後MANDY就同我講。 原來尋晚我比人隊到係咁嘔,之後老闆叫幾個同事拎我上的士。 但係冇司機肯接我依個酒鬼,咁MANDY又原來順路就話跟我車上,打算車左我返深水埗自己再返荃灣。

但去到 深水埗我又唔肯講自己住邊,咁MANDY唯有車我去佢屋企。 咁上到去佢放左我係床度我就攬住佢係咁錫佢。 之後我地就搞左咩….

「我真係唔知道…. 我對唔住啊….SORRY啊…」 原來尋晚我係咁搞左佢…心諗死火佢會唔會告9我!?

MANDY「鳴…. 你強姦左我! 我要去報警!! 』

「唔好啊… 我真係唔知道會咁GA!!! 」我果下係堅驚!!!

「999電話幾多號話?』MANDY偷笑左一下…

頂….嚇死左我。 MANDY圍起條毛巾走過黎,攬住我問。 「你諗住點啊? 大情人,你就快同你老婆阿儀結婚啦WOR,依定又搞左我,吓??? 」

「阿儀?????」

「你係床攬住我果時係咁講阿儀阿儀GEI!!! 佢唔係你老婆咩?」 MANDY好奇咁問我!

一定係我太掛住 阿儀所以唔小心講左出黎。 「啊…. 唔係…我老婆叫ALICE,阿儀係另一個人』

MANDY諗左一下「嘩…. 你有一個正印,之後有個小三。 今日有搞左我TIM… 唔…. 咁我係咩呢?」

我點答佢好? 同事???? 其實從MANDY同我對話我FEEL到佢對我有意思,亦好似唔介意我有老婆之外仲有一個女人。
又多件
-------------------------------------------
「小四?」 MANDY望住我等我回覆。

其實點解我會搞成咁…. 自從話結婚買樓之後就有咁多改變!!! 老實講我係唔係仲鐘意ALICE 定係我只係唔想放棄ALICE? 如果你叫我同阿儀停左個關係我又做唔做到呢? 但係我同阿儀又真係好似冇可能,除非佢同佢老公分開而我又唔同ALICE結婚。 同阿儀其實好似唔係太了解,同佢一齊係為性多D咁,如果真係一齊又會唔會可以開心?

仲要依家有多個MANDY係身邊…….. 好煩啊!!!

「我好差咩? 要諗咁耐GEI….?? 我依家未有男朋友不過我又唔鐘意D人太麻住我,但有時都會想有人錫下我,所以呢我唔介意做你小四,大家比自由大家但又唔可以完全唔理對方! OK?」 MANDY竟然有咁好既OFFER比我。

但我真係唔可以再接受多一個…. 其實你要我唔比ALICE知有個阿儀已經好難,仲要阿儀係性慾咁強,如果多一個MANDY,咁我點交功課比ALICE 好????? 但我既理性再一次輸左比我既慾望,一個咁可愛又有BODY既少女肯做小四唔理自己有老婆同小三。 所以我一口應承左MANDY!

小心起見仲比左個WHATSAPP名MANDY叫 “同事 – Man” 就係咁我冇啦啦又多左一段情。 不過MANDY其實都唔係一個易處理既人。
樓主你之前都話自己結左婚,唔通你婚後性生活係超慘淡,所以依家幾廿歲人都仲有咁多性幻想

定係親身經歷
小咩三 小學?
樓主你之前都話自己結左婚,唔通你婚後性生活係超慘淡,所以依家幾廿歲人都仲有咁多性幻想

定係親身經歷

一定係親身經歷啦~~~ 我又有樣又有錢~ 大把女!!!

定係親身經歷

提一提,少d蝗語
小三=二奶
小四=情婦
打出黎都有浸柒味
後宮

定係親身經歷

提一提,少d蝗語
小三=二奶
小四=情婦
打出黎都有浸柒味

So99y .... 唔打蝗語了~~~
同MANDY係房做多左次。 (其實對我黎講係第一次,因為尋晚既野我冇晒印象!) 整體上,MANDY都好主動技術都唔錯又有C級波,下面都算濕同窄最有驚喜係佢可以控制到下面收緊,比佢夾住個感覺都幾特別。

如果要將3個女人比較,我會有以下評分。

結婚: 一定係ALICE因為第一個男朋友就係我仲要係比我開苞。
做愛: 阿儀係第一,身材真係一流仲要有樣又主動。 MANDY係排第二,都有身材同樣不過同阿儀比較之下係差左少少,但又好有新鮮感同年青一D (阿儀年紀都唔係咁大,係大我1年)

以前一直都係打算同ALICE一世,完全冇諗過會偷食,更加唔好諗到自己一係唔偷一偷就玩2條女。 突然諗起一個名句 –“妻不如妾,妾不如妓,妓不如偷,偷不如偷不著” 講到尾都係一個新鮮感問題。

男人就係咁,一係年青時玩到厭左,之後浪子回頭一心一意搵一個對象。 一係就好似我咁倒返轉黎玩,結婚後悶左就想追求新鮮感。

同MANDY搞完,我準備起身趕去搵ALICE! 因為真係唔太放心,加上又做左對唔住佢既事,都係想去見下佢,叫做補償下。 不過煩梗點可以唔比ALICE見到我兩隻咖哩雞。 MANDY就好似知道我煩惱依個問題:「係唔係要去交人見未來老婆怕比佢見到咖哩雞?」

MANDY人仔細細真係幾精靈! 我面帶怨佢既神色點一點頭!

MANDY笑一笑:「SORRY LOR!!! 唔好咁擔心我地沖涼先之後幫你拍D粉上去啦。」

我有D唔太放心,但都冇計….。 出到廳發現原來MANDY屋企都幾靚幾骨子下,一房一廳open kitchen 大約400尺左右。 細問之下知道原來MANDY有D家底,家人移民左去外國定居,自己就一個人返黎香港做野,間屋係佢家人出錢買比佢住。 (有錢真係好….)

沖完涼係我著梗衫時間MANDY仲煮左野比我食,係焗薯+煎蛋 。 「冇咩時間煮,所以得依兩樣…」

其實都已經幾勁,比好多港女叻好多。「冇時間都可以有咁豐富,下次有時間你煮好多比我WOR」 我真心表示我讚賞佢。

「咁識TUM人啊! 快D過黎食野,我幫你化妝!」

其實化完妝個咖哩雞都係仲有D印,不過叫做唔會一眼睇得出。 我都諗梗應唔應該去見ALICE。 不過突然收到阿儀既Whatsapp…

“今日唔記你上黎既? 我見到你女朋友同一個男人一齊上左黎WOR! ”
Jeffrey!
對比起故台其他甜故呢個真係好高質
呢個故真係好撚高汁 文又出得算多
同MANDY係房做多左次。 (其實對我黎講係第一次,因為尋晚既野我冇晒印象!) 整體上,MANDY都好主動技術都唔錯又有C級波,下面都算濕同窄最有驚喜係佢可以控制到下面收緊,比佢夾住個感覺都幾特別。

如果要將3個女人比較,我會有以下評分。

結婚: 一定係ALICE因為第一個男朋友就係我仲要係比我開苞。
做愛: 阿儀係第一,身材真係一流仲要有樣又主動。 MANDY係排第二,都有身材同樣不過同阿儀比較之下係差左少少,但又好有新鮮感同年青一D (阿儀年紀都唔係咁大,係大我1年)

以前一直都係打算同ALICE一世,完全冇諗過會偷食,更加唔好諗到自己一係唔偷一偷就玩2條女。 突然諗起一個名句 –“妻不如妾,妾不如妓,妓不如偷,偷不如偷不著” 講到尾都係一個新鮮感問題。

男人就係咁,一係年青時玩到厭左,之後浪子回頭一心一意搵一個對象。 一係就好似我咁倒返轉黎玩,結婚後悶左就想追求新鮮感。

同MANDY搞完,我準備起身趕去搵ALICE! 因為真係唔太放心,加上又做左對唔住佢既事,都係想去見下佢,叫做補償下。 不過煩梗點可以唔比ALICE見到我兩隻咖哩雞。 MANDY就好似知道我煩惱依個問題:「係唔係要去交人見未來老婆怕比佢見到咖哩雞?」

MANDY人仔細細真係幾精靈! 我面帶怨佢既神色點一點頭!

MANDY笑一笑:「SORRY LOR!!! 唔好咁擔心我地沖涼先之後幫你拍D粉上去啦。」

我有D唔太放心,但都冇計….。 出到廳發現原來MANDY屋企都幾靚幾骨子下,一房一廳open kitchen 大約400尺左右。 細問之下知道原來MANDY有D家底,家人移民左去外國定居,自己就一個人返黎香港做野,間屋係佢家人出錢買比佢住。 (有錢真係好….)

沖完涼係我著梗衫時間MANDY仲煮左野比我食,係焗薯+煎蛋 。 「冇咩時間煮,所以得依兩樣…」

其實都已經幾勁,比好多港女叻好多。「冇時間都可以有咁豐富,下次有時間你煮好多比我WOR」 我真心表示我讚賞佢。

「咁識TUM人啊! 快D過黎食野,我幫你化妝!」

其實化完妝個咖哩雞都係仲有D印,不過叫做唔會一眼睇得出。 我都諗梗應唔應該去見ALICE。 不過突然收到阿儀既Whatsapp…

“今日唔記你上黎既? 我見到你女朋友同一個男人一齊上左黎WOR! ”

唯有互帽然後轉阿儀啦
趁機飛左Alice 同阿儀仲有Mandy 一齊
多謝大家支持
唯有互帽然後轉阿儀啦

阿儀係好好,不過同個結左婚一齊好似過唔到自己。所以阿儀只岩做sp
唯有互帽然後轉阿儀啦

阿儀係好好,不過同個結左婚一齊好似過唔到自己。所以阿儀只岩做sp

唔通同Mandy 結婚
知道依個消息,我都唔理會唔會比ALICE見到我咖哩雞,9衝飛的去大角咀。 係的士度心大心細應唔應該打比ALICE….佢同諤個上左去屋企度? 定係同個裝修師傅兩個人上左去? 如果係兩個人係入面咪比人食左…冇啦冇啦….吊…

果下真係個心娜到實左,自己比帽ALICE就好開心,倒返轉頭自己戴帽我就咁…. 果一下我真係好後悔自己同左阿儀仲有MANDY搞左野同KEEP住SP既關係!

我講阿儀個WAHTSAPP,諗梗好唔好問佢有冇聽到我屋企有D咩聲音…. 但又好似好怪,冇理由叫自己SP去管住自己條女架!?! 所以最後都冇叫阿儀去CHECK! 又睇返ALICE個WHATSAPP睇下佢有冇ONLINE…. 上面寫住(最後上線於今天14:40) 成個鐘冇上線….死啦死啦…咩都冇啦。

係依個情況之下,總係覺得司機大佬開得好慢。 我望住 司機心急到差唔多想喊咁叫佢開快D…

「阿哥哥仔,我開到100KM啦,超左30KM啦!」司機大佬冷靜地拋下一句冇理我。 只有我一個心急係後座乾急。

終於,係我內心交戰左唔知幾耐之下去到屋企樓下。 我見到一架TT泊左係路邊….. 我認得依架車… 我係坐過架!!! 唔通真係帽已…?

我連LIFT都冇等行樓梯上去,去到發現大門關上左。 我靜靜咁挨近大門去偷聽裹面睇下有冇動靜。 我聽到一男一女大叫:「啊!」 我認得出係ALICE同JEFFERY!!! 我心情真係跌到谷底。

同一時間我聽到後面轉來一下開門聲。 「卡卡~」 開門係A座係陳生發出,佢一定覺得我好古怪,做咩事我會偷聽自己單位.。 同時間留意到原來阿儀都係度,佢跟住陳生尾出左黎。我立即企直同佢打招呼:「HI 啊~ 你好!」 我盡可能扮晒唔識阿儀,唔想比陳生知道我同佢老婆有野。之後拎鎖匙去開門。 陳生冇理我就走左人,我就偷偷同阿儀打左眼色開門入去。

開門果下,我真係要比好大勇氣,我真係唔知佢地係入面倣梗咩!!! 一開門我先係見到JEFFERY 冇著上身衫企係廳!!! 對住我笑笑口咁: 「HI~」
無啦無啦
同Mandy 結婚
可能同文仔結婚~~~
可能同文仔結婚~~~

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞