<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
留名
文仔踢爆男主角同阿儀
阿儀真係好撚正 男主角同佢仲好啦,起碼唔會有個麻煩外母
-----------------------------------------------------------------
奶左左鮑魚有D口乾,飲左幾啖凍奶茶之後拉開睡衣乳罩位一對乳頭露出我眼前。我含住一啖冰凍既奶茶啜向佢右面乳頭,阿儀受到依一下冰凍既刺激,右乳頭立即硬起來~ 發出銷魂既呻吟聲! 我唔能夠只有一粒乳頭硬,所以立即吸吮左面。

阿儀兩粒乳頭同時硬起來~~~ 我左右同時開弓以食指快速彈弄已經乳頭,含住凍奶茶既嘴巴再次攻擊阿儀既鮑魚。

阿儀剛剛潮吹完,所以下面仲好敏感,比凍冰冰既咀接觸身體立即刺激到震起黎。「啊啊~ 變態佬….凍啊…」

雖然佢口講話我變態,但身體卻好誠實咁比左反應我。 右手按住我個頭,之後將自己隻鮑魚迫向我。

「唔…唔….大舟….唔…到我啦…. 比我食你香腸。」 阿儀想我都可以舒服。

我求之不得! 我唉住圍牆,阿儀除左我上身衫吸吮我乳頭同時又除開我褲將我條巨龍拎左出黎。

估唔到阿儀竟然學我飲左一啖凍奶茶含住之後直接含我巨龍….「嘩…..啊….」我真係忍唔住叫左出黎,我係第一次咁玩。 阿儀含我既速度好快,發出左吱吱既聲,我感覺到自己條野比凍奶茶整到有D麻醉左咁,所以阿儀可以好快速咁CHOK住而我仲頂到唔射。

阿儀不停啜住我巨龍,我見到佢咀角就有D奶茶流左出黎,仲滴到周地都係奶茶!!! 真係視覺同感覺既極級享受!!! 阿儀可能FEEL到我有D想射,佢停左!

之後係外賣袋入面拎左另一杯熱奶茶出黎,含入口。 之後報以一個誘惑既眼神就再次含我。

OMG!!!! 冰火!!! 係傳說中既冰火二重天!!! 一度暖流由巨龍頭慢慢擴散開到成條巨龍,將頭先既冰冷感一下子換成溫暖。 含住熱奶茶,比口腔既溫度高左,感覺好特別!!! 我又不自覺發出左呻吟聲~ 雙手找實圍牆膊位。

阿儀用口高速吸左我十幾二十下之後,含左啖熱奶茶。跟住含一啖凍奶茶再比我一次冰凍既刺激! 成個冰火過程中,阿儀運用靈活的舌頭轉動同吸啜,黎加重對我龜頭的刺激,絕對會比之前單純咁口交得到更大滿足,同時游走冰同火之間既感覺真係好爽!!!

比阿儀冰火吸吮左我十幾分鐘,我引唔住要入去佢個小洞穴之中。 阿儀背向我加手反起小洞穴比我從後入,我長驅直進插入阿儀緊緊而又濕潤既小穴,真係好緊迫。 插左十幾下,我提起佢右腳-- 一隻著住透薄黑絲襪既長腿。

老老豆豆,有幾多個男人可以唔比黑絲吸引到? 再加上黑絲係著住係阿儀E一個大美人之上,仲要係4個骨唔洗除就可以插入去…. 我一面插佢小穴,一面玩弄住佢右腿~~~~ 真係好娜興奮!!!!

「啊~啊~…插快D插快D….呵」阿儀擰轉頭同我講。

我右手提住佢隻加腳,左手伸前搓揉佢對大波。 佢既叫聲更加興奮急速! 「啊啊~ 我想錫你…」 阿儀撐起腰挨近我身右手還抱住我頭同我濕吻起來。 依個POST如果係阿儀前有一幅鏡,睇住黎插一定好娜HIGH!!!! 但眼前冇鏡我只好用我既想像力去幻想住依一個POST,幻想阿儀比我吊到個波DUP下DUP下咁….

「啊…. 阿儀我要黎黎…….啦要射入去」

「啊~ 好啊…射啦射晒入黎比我啊….我要啊。 我要你D精啊….快D大力D~~~ 啊…..」

-----------------------------------------------------------------
有冇阿儀嘅相
LM
有冇阿儀嘅相

C兄冇留心,阿儀設定係似Dada陳靜
仲有冇
lm
有冇阿儀嘅相

C兄冇留心,阿儀設定係似Dada陳靜

甜故留名
睇到結婚30萬禮金。
真係想兜口兜面講句“ 下, 30萬 !?不了”
我覺得有d似鬼故feel

阿儀可能係女鬼黎
-------------------------------------------
同ALICE嘈完禮金之後面阻阻加上我工作上突然忙左成日要加班,所以同ALICE都冇見過面,只係WHATSAPP傾計,當然同阿儀都係冇見面。

到左星期五晚一TEAM人忙住搞完project老闆請我地去慶功,去左唱K飲酒打算玩通頂。 同TEAM有個新黎左幾個月既fresh grad女同事 – Mandy 平時都同佢好少接觸,係依期大家忙所以接觸多左D。

Mandy份人幾可愛對眼幾精靈,白白滑滑鐘意著短裙露長腿,身材都唔錯目測對波都有C。

Mandy果晚主動同我傾計:「HI阿舟你好啊~ 終於可以同你傾下計啦!」

我微笑: 「你好 Mandy! 係啊,平日係公司工作為主都比較少交流!」 (其實我盡量都唔想同D同事有太多應酬同關係我怕煩! 加上佢係靚女,如果比ALICE知道都幾煩)

Mandy: 「聽講你就黎結婚啦WOR ~ D野係咪好煩? 影結婚相未?........ 」一連串問題,睇得出佢對結婚好有憧憬。

其實我真係好想同佢講真係結婚好煩! 不過我冇咁講,真係唔想比太多自己私人野同心態公司同事知道。 我都刻意回避一D問題,HEA答佢就算。 不過佢真係好多野問我…. 一路坐我身邊係咁講野。

之後有D同事又隊我飲酒,又話叫我準備定結婚都會比人隊酒。印象中好似MANDY都有份隊我。 之後我就斷左片…

「鈴鈴….鈴…」我聽到自己個電話響…我個頭好痛… 痛到我開唔到眼只能夠用手去摸索我個電話! 摸摸下我摸到一個柔軟既”物件”…. 觸感柔軟有一點微溫,感覺似曾相識!!! OMG!!! 我知道係咩…. 係女人個波… SHIT! 我清醒左望一望… HOLY……..

係Mandy!!! MANDY就訓左係我身邊,冇著衫….SHIT!!! 「鈴鈴….鈴…」 電話仲響梗,我小心落訓去接電話,盡量唔嘈醒MANDY!
「你係邊啊? 我到左屋企啦!!!」ALICE打比我好不耐煩既語氣! 「師傅就快到啦!」

OMG~~~ 我突然醒起今日約左師父安野….我立即SAY SORRY打算趕出去。 但我發現我唔可以去見ALICE….

因為我見到鏡入面既自己原因兩面頸都有咖哩雞!!!!! SHIT! 點見ALICE AR 今次死得。

「喂喂? 你有冇聽到啊? 」 ALICE見我冇反應追問我。

「啊… 我個頭好痛…. 尋日老闆慶功請我地飲酒,我依家好頭痛出唔到黎。 你可唔可以叫你爸爸出黎幫下眼啊?

「佢點出得到黎啊, 佢係天水圍GA!!! 你有冇搞錯啊………… 飲到咁,你明知今日要同師父睇位安裝! 我一個女仔對住成班男人啊…..」 ALICE講到想喊咁.

「SORRRY啊…. 我真係痛到出唔到…. 一係你有冇朋友陪你啊?」 我真係唔知可以講咩好….

「唉…. 是但啦我自己搞掂,你訓啦。」 收左線……

我對住個電話有D無奈,睇返原來ALICE SEND左幾次WHATSAPP搵我,亦都打左幾次但我MISS左CALL! SHIT!!!!

「早啊~~~ 你咁早起身GEI?」MANDY係床上伸住懶腰咁講。
冇LA冇LA MANDY實搞到你仆街
原來Mandy都係玩開
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞