<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
已變性
大舟好識食
文仔
大舟好識食
文仔

似係殘曬
令作者收心養性
文呢
頂你又到Live啦
大舟好識食
文仔

似係殘曬
令作者收心養性

可能都係
live左屌
lm
pish
星期一出文
lm

hi
等到我就黎死啦
-------------------------

眼前嘅文仔衣著唔同以前,上身一件綿質衫衣穿一件無牌子嘅外套、下身著住綿質褲波鞋。 非常撲素。

外觀上,佢清減左唔少,但雙目有神!

文仔一路行一路定眼望實我,面上露出一點點異樣。

「恭喜您新郎哥!」阿Ben好高興咁坐低。

「你好好耐冇見。」文仔仍然係以一種怪異嘅目光望住我。

「好耐冇見,幾好嘛你去左台灣有冇六年?」我有避開文仔嘅目光。

「幾好。 有六年。」 文仔坐下仍然望實我。

阿ben留意到文仔古怪咁望實我:「阿新郎哥做乜個樣咁憂鬱咁?好冇精神喎...」

「唔...我結婚可能...無左啦。」

「下?」 阿ben好大反應。而文仔好似完全唔驚訝一樣。

「係啊,我同alice岩岩炒大獲!」我感觸地低下頭「打左佢一巴之後幾日都冇再揾佢。

「唔係下話?! tvd嘅膠劇咩?」ben好大反應。 「冇得救?做乜唔去tum人。咩事啊?」

我就將我同alice中間因為結婚、裝修、傾禮金及懷疑佢同jeffery嘅事一五一十講出。

當然冇講阿儀同mandy嘅野。

聽我講完之後,阿ben都唔知比乜反應我好。

反而文仔佢終於開口講野。
講咩呀
唔通睇得出樓主太荒淫

肯定係過來人一眼睇得出佢縱慾過度
係唔係Alice去左搵文仔
係唔係Alice去左搵文仔

唔通睇得出樓主太荒淫

樓主不是羅大舟啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞