<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
搞野十木
唔好比佢停
我拍一拍樓梯上既微塵之後坐上去對住阿儀「我想食支煙,你介意嗎?」 我坐既位置正正係eye level係佢心口位,同時間我亦對到正佢對白滑長腿。 爽啊!!!

點左支煙「你成日都會黎坐? 我見E層比上面乾淨好多。」

「我間唔中出下黎打掃下,冇野做咪打掃下D地方囉。」 阿儀神情若有所失咁,帶有一絲憂鬱地回答我。 印象中我第一次見到陳生同阿儀出LIFT時都係有類似既表情。

「你係唔係同你先生嘈? 」 諗返起頭先出黎食煙時候聽佢佢地係入面炒既大獲。

「唔… 係啊,你屋企聽到?」 阿儀躇大眼望住我。

「唔係屋入面,係依度聽到。 頭先出黎食煙。」 我舉一舉盒煙引既阿向上望等自己可以偷望一下佢咁火辣既身材。

「啊~ 係啊,度門真係好唔格音。 所以我都聽到你同你未來太太嘈。」阿儀偷笑左一下,之後嬈一嬈腳。 我比佢依下動作吸引住眼甘甘望住佢隻腳。 「咳…」阿儀留意到我 “目及” 佢。

我回一回神覺得自己太失禮。「係啊我同佢因為D小嘈,因為結婚同裝修大壓力。」 之後我愎慢講出我同ALICE依一排既事。

阿儀係一個好好既聆聽者,佢唔會打斷我既講話只會係適合既時間報以點頭或作出簡單既回應。

「好多時間我都唔知我做錯咩事,但係佢就會發脾氣,總之咩都係我錯咁…。」我無奈地輕嘆一聲。

「其實我明你苦處既,錢真係好大問題。 不過你已好努力啦。 有時係D野忍下啦,唔好同個對方頂。 唔係只會越炒越大,可能仲會變到冇得返轉頭….」 阿儀欲言又止。

「我講左比你知我既事,個心好似冇咁唔開心。唔…我諗我都應該乖乖做你聽眾,聽下你既事啦。」 我點起另一支煙。
我拍一拍樓梯上既微塵之後坐上去對住阿儀「我想食支煙,你介意嗎?」 我坐既位置正正係eye level係佢心口位,同時間我亦對到正佢對白滑長腿。 爽啊!!!

「我間唔中出下黎打掃下,冇野做咪打掃下D地方囉。」 阿儀神情若有所失咁,帶有一絲憂鬱地回答我。 印象中我第一次見到陳生同阿儀出LIFT時都係有類似既表情。

「你係唔係同你先生嘈? 」 諗返起頭先出黎食煙時候聽佢佢地係入面炒既大獲。

「唔係屋入面,係依度聽到。 頭先出黎食煙。」 我舉一舉盒煙引既阿向上望等自己可以偷望一下佢咁火辣既身材。

「啊~ 係啊,度門真係好唔格音。 所以我都聽到你同你未來太太嘈。」阿儀偷笑左一下,之後嬈一嬈腳。 我比佢依下動作吸引住眼甘甘望住佢隻腳。 「咳…」阿儀留意到我 “目及” 佢。

我回一回神覺得自己太失禮。「係啊我同佢因為D小嘈,因為結婚同裝修大壓力。」 之後我愎慢講出我同ALICE依一排既事。

阿儀係一個好好既聆聽者,佢唔會打斷我既講話只會係適合既時間報以點頭或作出簡單既回應。

「好多時間我都唔知我做錯咩事,但係佢就會發脾氣,總之咩都係我錯咁…。」我無奈地輕嘆一聲。

「其實我明你苦處既,錢真係好大問題。 不過你已好努力啦。 有時係D野忍下啦,唔好同個對方頂。 唔係只會越炒越大,可能仲會變到冇得返轉頭….」 阿儀欲言又止。

「我講左比你知我既事,個心好似冇咁唔開心。唔…我諗我都應該乖乖做你聽眾,聽下你既事啦。」 我點起另一支煙。

由第一版開始叫你快到依加 快D!!!

由第一版開始叫你快到依加 快D!!!

多謝支持
已經好快啦,一日出幾千字算係咁。
皮已正 加速加甜
預告:

明天故事都仲未有出軌,大家可以著返褲唔好冷親條J!

快將有一個重要角色正式登場
好撚正
大舟已戴
大力一推
人妻嘅成熟韻味
阿儀低頭沉思一下,之後對住我笑。就好第一次LIFT口見面果次既笑容,好甜好溫柔。之後開始講起佢同陳生既事。

「我同我先生結左婚2年,果時我話同佢結婚屋企人都好反對,因為佢年紀大我好多差成十幾年。」 阿儀道出佢同佢老公既往事。 「你一定會好奇怪做咩事會同個大我十幾年既男人一齊!」 阿儀苦笑左一下。

「點解既?」

「以前讀書,拍過幾次拖,果D男仔都係衰人。 同我一齊都係玩玩下唔認真。」 我心諗,你咁正梗係多人追想搞你啦,我都想搞你。

「唉….總之遇人不熟啦。 次次都係拍幾個月就冇左。之後我就工作上認識左我老公。」 阿儀講到依到笑得好甜,佢一定同陳生有好多美好回憶。 「果時野識佢第一日就送花比我,之後又好有禮貌對我好細心。」

我有一點兒妒忌陳生可以得到阿儀既芳心。

「我地拍左拖大約半年佢就同我求婚。 可能我以前識既男人都係玩玩下,而且我亦都睇化晒同想安定落黎,所以我同左佢結婚。」 阿儀略為停左一下「佢同佢屋企人都好想小朋友,好想我可以快D生。」

「唔…」聽到佢要幫陳生生個小朋友我有D唔開心。

阿儀又開始眼濕濕… 「係上年佢地一家人迫我去睇婦產科佢地先知道我之前落過仔。」

我聽到真係O左咀,完全睇唔出我眼前依位咁靚而又咁有氣質既人有過落仔既經歷。

「醫生話我冇可能再生小朋友,我都係話時先知道自己冇得生。我好後悔之後識左D壞人又落左幾次仔所以搞成咁。」 已經喊左出黎。

我行前輕輕拍一拍佢膊頭以示支持。

「之後佢開始對我越來越差好少理我,成日返上大陸做野。 」吸一口氣停一停「我發現佢上面有個女人。佢話因為我冇得生所以搵個大陸女人幫佢生。我知道左後好嬲好嬲。 最後我同佢成日鬧交,佢基本上只會星期五六返一返黎探下家人之後又上返去。」

「太過份啦,佢點可以咁對你。」 我真係嬲,依個陳生完全係為左生仔而將阿儀拋棄左。

阿儀企左起身我前面,同佢之間距離就只有一尺左右。 突然阿餓拉起左件衫比我睇!!!

我立即硬左起來!!!
阿儀企左起身我前面,同佢之間距離就只有一尺左右。 突然阿拉起左件衫比我睇!!!

我立即硬左起來!!!

阿儀企左起身我前面,同佢之間距離就只有一尺左右。 突然阿餓拉起左件衫比我睇!!!

我立即硬左起來!!!

新角色

SORRY 我又打錯.... 冇阿餓依個角色!
..

我立即硬左起來!!!

新角色

SORRY 我又打錯.... 冇阿餓依個角色!

快D啦屌
加速
呀儀搵毒撚埋單
冇得生呢個point好大玩味,主角應開心至係
more
家暴
push push
快啦屌
中出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞