<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
--------------------------------

阿儀竟然冇反抗,仲好主動咁捉住MANDY大腿,舐得津津有味咁。

我不停用去插,插到「啪啪…啪…啪」聲。 雙手放任地去揸阿儀。

MANDY見我上半身挨前左去揸阿儀,佢都挨前個身同我黎左個濕錫。 HIGH到呢…

但HIGH還HIGH,依個動作拎到我唔係好抽插到。 阿儀見我插佢既速度同動作都變細同慢到,就自己郁動身體撞過黎。

個畫面一定好震撼! 如果可以,真係起SET部機拍低依一次咁有歷史性既一刻。

阿儀主動咁自己郁,真係好淫。 我就快又想射。 但我死忍住,我唔可以咁怏又射。 有兩條女係度,如果咁怏又射好似好冇面。 我拍一拍阿儀示意佢停。

你地兩個訓係床上提高腳。 兩個都好合作訓左上去,左MANDY右阿儀。 我就兩個中指分別插入去兩個既小穴中。

「啊…啊…..」 兩個都不約而同係度呻吟,而我就好好比小舟舟冷靜一下。 同諗一陣到底將小舟舟插入邊個人體內先會好一D,一陣射又射去邊一個洞入面會好D!

3P原來都好煩下。

正係我煩惱其間,係我右手面既阿儀又再潮吹…. 「啊…..我唔要你手指,你比我,射入去啊…我都要你射比我…」

「好啊阿儀….」我唔洗諗就比左阿儀「啊….. 阿儀我好舒服….」

「啊… 咁我呢? 」 Mandy不滿只係分到我既手指,之後起左身攬住我黎錫,又用下面不停磨我大脾。「唔….我要啊…比我啊….啊」

「啊…啊… MANDY 我愛你…啊….」 一邊高速抽插阿儀,一邊對住MANDY咁講。

「我都好愛你啊…」

「啊…快D 啊….大力D….啊…」 阿儀興奮到忘我景界。

終於今次射晒入去阿儀度 「嗚….呀…我要射啦。唔….啊…..」

「好啊,射入黎,我鐘意…啊…啊…射死我。」 我同阿儀一齊達到高潮。

我軟弱地訓底係床。 Mandy用手撫住小舟,速度又慢到快:「到我啦,你地搞左咁耐,阿儀你今次唔比同我爭。」 Mandy怕又比阿儀搶左小舟,係小舟慢慢變大少少梗做大舟時已經坐左上去。

「呀……」 Mandy空虛既小淫穴再次得到滿足,而小舟亦係Mandy小淫穴之內慢慢變得巨大。

阿儀被眼前淫亂景象吸引,爬左過黎錫我粒Lin :「啊….」 阿儀錫得我好爽。 到底要修幾多既福先可以同一個靚女做愛? 我真係唔知道。

佛家有云: 百世修來同船渡,千世修來共枕眠!

咁我依家係咪修左兩千世啊??? 我真係唔知道…. 我只係知道我被MANDY UN到又要射。

「啊…要射。」 「啊… 唔…係入面射….啊,射多D!」

我又中出多次Mandy!

「到我啦」 阿儀見到Mandy完事就要求換人。 Mandy亦好禮讓,比阿儀坐上黎。

「唔…. 阿舟…唔唔…我愛你。」 我都唔知阿儀係唔係真係愛我,總之依一刻我都會同佢講我愛佢。

「阿儀…. 我都愛你啊…」

「咁我呢? 」 Mandy訓係旁邊問。

「我都愛你。」 我冇經大腦思考。 「兩個都愛啊…. 阿儀,我愛,MANDY都愛啊。」

「你愛唔愛我啊?」ALICE問。
女皇出現啦
仆街,Alice 出現 鳩都縮埋
繼續
仆街,Alice 出現 鳩都縮埋

男主角今次玩撚完
Alice 加入, 4p
Alice 加入, 4p

4p咪又重複插插插、叫叫叫、啊啊啊、嗚呀
唔4P了
出現了
其餘羅大舟射左幾多Q? 有冇5Q?
男主角都幾撚勁下
有名叫羅大舟
GG
趁機飛左Alice
加多少少劇情
加多少少劇情

學姐出現了
文呢
飛港女 左擁右抱啊儀同Mandy
--------------------------------
「啊啊….我愛你啊….ALICE….啊」 ALICE目無表情望住我同阿儀MANDY三條肉蟲,係本來係ALICE同我既床上面,一張被阿儀同MANDY愛液完全沾濕既床上做住一D睇淫亂既事。

「啊…啊….」阿儀依舊係忘我境界之中騎住我。Mandy就完全冇理會ALICE用舌頭不斷由我塊面舐去LIN頭吸吮。

「你講大話,你一直都同依兩個女人一齊,你仲要屈我同JEFFERY有野。」 ALICE目無表情咁用平淡語氣同我講。

「唔係啊,你聽我解釋!」 我想起身,但我發現我郁唔到,我冇力去推開阿儀同MANDY! 「ALICE… ALICE…我冇啊。」

係依個時候,JEFFERY突然出現係ALICE旁邊。 ;「大舟,你咁都話冇? 唔好玩啦。」 JEFFERY好奸咁對住我笑:「你都有兩條女,咁ALICE就幫你接收啦。」

JEFFERY錫左去ALICE嘴度,ALICE完全冇反抗,仲好主動咁伸出舌頭去迎接JEFFERY。

「啊…..啊……………我吊你老母!!!! 死仆街…..啊…….!!!!」 我好激動,但我完全發唔到力,眼白白咁睇完ALICE係我面前同JEFFERY KISS!

唔爭氣既小舟係依個時候仲要射精。 「啊…呀….. 大舟你好勁啊….. 噢….」 射完Mandy推開左阿儀,坐上黎。 阿儀就用佢雙高聳入雲既巨乳貼實我塊面,令我出唔到聲。

「唔唔唔….呀,唔…好…阻住我啊…唔…」 我爭扎住,個頭不停左加擰開。

但我反抗似乎令阿儀好興奮:「啊….啊…」

Mandy係後面UN下UN下:「噢…噢….GOSH….啊….I AM COMING…OMG….」

我右手推開阿儀個波,係我眼前既ALICE同JEFFERY已經光著身。 ALICE企起身彎住腰咁含住JEFFERY。

JEFFERY好享受住咁:「啊… ALICE你含得我好爽,啊…」 JEFFERY雙手按住ALICE個頭不停CHOK!!

「我吊!!!! ALICE你做咩啊,你做咩幫佢含…. 你唔幫我含…..ALICE!!!! 快D走啊!」 我大聲叫罵,發唔到力既我只可以大聲叫罵!!!! 睇住自己女朋友含第二個人,我喊左出黎。

係依個時間,陳生又冇著衫咁出現係ALICE身後,由後面插入ALICE。 ALICE被插入發出興奮既呻吟,完全進入左忘我境界將我完全排除在外「啊….啊….陳生,好大條好正…..插我!」

陳生同平日一樣,冷漠咁對住喊梗既我:「喊咩撚野啊? 吊你條女都喊? 你搞我老婆就得? 我吊…. 」 陳生吊九完我就好大力咁吊九ALICE!!!! 仲一邊吊,一邊拎住條皮鞭起勢係咁打ALICE個PAT。

ALICE完全唔反感,仲好似好享受。 「啊…啊…..大力D啊….」

睇住自己女朋友比人3P!! 我好嬲,但又有少少興奮。 我FEEL到自己下面好硬。

「啊….大舟….啊~~~ 我要黎啦。」 MANDY高潮黎左,佢好滿足咁自己揸住自己雙乳。 之後阿儀又搶住要我條巨龍。

「唔好啊….啊….. 我唔要啊!」 我已經唔知係度做梗咩野。 做咩係咁比阿儀同MANDY搞,又見住ALICE同JEFFERY陳生3P梗而自己咩都做唔到。

我唯一可以做係叫:「ALICE…唔好啊….唔好啊ALICE~~~~」 ALICE好享受咁同兩人個男人搞野,3個人KEEP住依個兩洞齊發既POSE越飄越遠。

「唔….唔….唔…………」 ALICE口JEFFERY咁發出”唔唔”聲,慢慢消失左。

「ALICE……ALICE唔好走啊…..ALICE……」我喊住而冇力地睇住ALICE比人搞到好HIGH咁飄走左….. 而眼前既阿儀同MANDY就輪住黎坐我。

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

「啊……..ALICE!!!」 我嚇醒左………. 原來我係發夢….回想返。 尋晚我係同MANDY搞完,之後訓左。 根本冇3P發生過。

但我感受到自己下身好黐粒粒咁,我睇下。:「嘩….吊…. 我原來夢遺。仲似乎夢遺左幾次。」我發左個3P MANDY同阿儀既綺夢…

望一望身邊,發現MANDY唔係床度。 心諗唔通出左去廳? 出去行左一圈,洗手間,平台都冇人。 睇一睇電話見到MANDY whatsapp,今朝8點send黎。
加多少少劇情

劇情又來了~ 放心! 滿足一下大家既慾望做場1皇2后出黎,仲加左場2皇1后ALICE!!! 正好表達左男人既PK心態!!!!
加多少少劇情

劇情又來了~ 放心! 滿足一下大家既慾望做場1皇2后出黎,仲加左場2皇1后ALICE!!! 正好表達左男人既PK心態!!!!

屌,原來全部都係發夢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞