<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
如果你係大舟,會揀邊個女角?

1)Alice - 純情正室(妻)同佢一齊一定唔會比親友屌,可以keep住好好先生形象。
2)阿儀 - 性感慾女 (偷)靚爆身材正,性愛技巧一流,下半身好開心。
3)Mandy - 青春可人 (偷不著)難以捉摸,但一齊應該好有驚喜好有新鮮感。
.....
4)外母 - 仆街 隨選擇1附送,煩...

1)Alice - 純情正室(妻)同佢一齊一定唔會比親友屌,可以keep住好好先生形象。
2)阿儀 - 性感慾女 (偷)靚爆身材正,性愛技巧一流,下半身好開心。
3)Mandy - 青春可人 (偷不著)難以捉摸,但一齊應該好有驚喜好有新鮮感。
.....

1+2+3
阿儀會唔會係女鬼
由頭到尾無見過佢同第二個人交流
主角屌鬼
阿儀會唔會係女鬼
由頭到尾無見過佢同第二個人交流
主角屌鬼

.....

外母 MILF
係咪將mandy個man同文仔個man撈亂左然後東窗事發
我會選1

.....

我選mandy

.....

新人
正評係俾你果句勸人唔好亂買股票 樓主好有愛

.....

1,但會keep住偷食咁囉
-------------------------------------------
時間去到10月,離我同ALICE結婚仲有7個月時間,基本上結婚野都做到7788,未來外母既要求亦都係多次討論後比我爭取到少量減價空間。 新屋亦都已經入左伙,我同ALICE開始左新既兩人生活。

開頭感覺係幾新鮮,不過我地真係唔會煮飯,一般會係出街食或者返雙方屋企食。而要處理家務問題真係好麻煩。 而我地亦因為家務問題嘈左好多次。 不過因為大家夾左只可以嬲對方一陣,加上日對夜對大家嘈都真係冇咩好處,所以我會盡量叫自己忍住。

而我忍住既怒火都係會轉化成慾火發洩去阿儀身上! 一般都係ALICE唔係屋企或者等佢訓左我就WHATSAPP約阿儀去廚房後樓梯搞野,有時候想刺激少少我地會走上去其他層數係第二家人屋企門前搞;亦都會試下走落樓下走出大門係大廈後巷搞,同阿儀做愛真係好刺激。 大家亦唔會同其他人講,各自都想保持住同自己另一半現有既關係。 所以同阿儀多數都係WEEKDAY深夜先用WHATSAPP約出後樓梯見。

有好多時會係岩岩交左貨比ALICE次後又要餵阿儀真係會好累。但對住一個可以完全令自己放心去食既靚女,真係有食唔食罪大惡極;加上自己都驚如果我唔餵飽阿儀佢真係會同第二個男人搞! 理性上我同自己講佢係人地老婆,唔係屬於我既野,不過感情上如果阿儀真係同左第二個男人搞左,我真係會好唔開心。所以我都會盡量抽出時間同阿儀做。 而阿儀似乎都會諒解我既情況,有時見到我真係好累或者太忙都會叫我休息。

平均我同阿儀做愛次數大約係一個星期見2-3次面,每次見都係做1-2次。 而我同ALICE可能係一個星期做1-2次愛。 計起上黎我平均晚晚最少都要做1次愛,真係勤力過返工。

至於MANDY 同佢WEEKDAY返工時間日日見面,不過交流唔會多,大家都唔想比公司同事知道/FEEL到有野。 其實MANDY唔擔心比人知,不過係我怕比人知而要背負賤男人依個名。

同MANDY相處一般都係返工時間用WHATSAPP 傳情,放工時間佢會知道唔可以聯絡我,怕我D衰野比ALICE或者阿儀發現。 而好間唔中,我地會約去食LUNCH或者放工一齊坐車。大約一個月我都會抽幾日時間扮OT去MANDY屋企同佢煮下飯仔拍下拖睇戲親熱一下。 我同MANDY都好享受依一種距離既關係。

我就係咁KEEP左同3個女人一齊左半年時間。 當中都有試過有危險發生,例如有次同阿儀搞完野入返屋咁岩ALICE出左房話去洗手間。

「你做咩仲唔訓?」

我:「係啊,聽到後樓梯有D聲出去睇下,見到有老鼠。 你唔好出果度,我過兩日去買D老鼠藥返黎。」 (果下真係驚,又怕ALICE覺得我古怪,所以嚇佢話有老鼠等佢唔敢去後樓梯。)

又有次我同阿儀做緊時,MANDY SEND左個WHATSAPP黎。

「啊….啊…. 做咩咁夜都有人搵你既…? 啊… 」 阿儀扶住牆我由後插堅佢。 而我個電話就放左係後地下比阿儀睇到。

好彩我入MANDY個名係”同事阿MAN” 我可以胡扯過去:「同事搵我應該係工事,放工左我唔理工事。 依家處理私事係最緊要。 鳴……我就快射,今日可唔可以射入口…?」

阿儀:「好啊…」

我立即將巨龍由佢小洞抽出,放入佢口「嗚…呀….」 一股熱流射入阿儀口中。

仲有次係MANDY床上幫我含梗時,突然收到ALICE電話。 由於平日加班我都可以聽電話,我唯有接。 但由於MANDY口技其他都不比阿儀差,加上個衰妹故意係我電ALICE電話時加多兩錢肉緊含到「雪雪」聲。

ALICE:「做咩「雪雪」聲既?」

我:「啊…係啊…. 同事食梗杯面…」

所以偷食其實都真係幾大風險好易奶野,不過當你接觸過偷食果感快感,真係好難停….

依半年,我過住好精彩既生活! 直到婚前1個月左右。

.....

一定係呀儀
佢簡單一句我好掛住你呀
夠做有突
性格又好

.....

一定係Alice, 過世同散餐係兩回事
返正阿儀住對面咋嘛

Btw, 有冇Manday幻想圖?
差唔多穿煲啦

.....

一定係呀儀
佢簡單一句我好掛住你呀
夠做有突
性格又好

阿儀
揀Alice
-------------------------------------------
隨住結婚日子越近,我同ALICE又再忙過,雙方磨擦又多左。 再加上之前同ALICE積累左好多小問題 – 例如佢老母要租D衫既問題、兄弟姊姊夾野既問題、酒席流程安排、酒席人數等等一次過壓過黎。

果晚係屋企,ALICE突然爆喊話自己肥左,又話租D衫又唔靚要再搵過第二問婚紗公司再租。 而果時雖然用阿BEN比既TIPS搵左唔少錢,要我再租第2間婚紗公司既衫都係比多一萬幾千左右,唔係比唔起,不過ALICE突然又話要轉我覺得佢好煩。

「你可唔可以唔好同你啊媽一樣成日D野改來改去又厭三厭四啊?」 我覺得好辛苦好煩躁。

「咩啊… 結婚一生人一次,我地想靚D有咩問題啊? 你做咩成日話我阿媽啊?」 ALICE反擊。

「都係果一晚既事姐,冇人會留意咁多野。 你記唔記得你上次去飲個新娘著左咩衫啊?」

「記得! 仲有我會影相架,唔靚影左咪比人睇到晒囉。 我唔理,總之我要啊。」 ALICE堅持要再租。

「頂!!! 你自己去睇自己出錢租,咪能煩我!」 又係突然間失言…

聽到我講粗口話自己既ALICE已經完全比我澈到去頂點:「你講粗口話我!? 你講膽再講多次!」

我又真係夠膽講多次:「吊你咪能大我! 你咪學能晒你老母D野以為我一定要就你地。 又要我廿幾萬禮金又分我酒席,依家又西能到衫又彈唔好,你老母咁鹿巴閉咪自己比錢租,禮金識得拎衫又係我出。 你兩母女當我水魚啊?」 之後我拎起枱面水杯掉落地下。

依下真係好能有霸氣! ALICE當場呆左,我地一齊5年有多係第一次我咁強勢有霸氣咁話ALICE!!! 正常情況之下我係唔會咁,我都唔知係唔係因為依一年我受太多氣,加上有阿儀同MANDY兩條女係出面,我確實係對ALICE冇左以前果種熱情。

ALICE既驚且怒喊住:「你以前唔會咁話我,你係唔係唔愛我? 鳴….你做咩咁惡…… 你係唔係識左第二個?」

我比佢咁講真係心荒左,真係自己做左對唔住ALICE既事在先。 不過我真係冇理咁多死撐:「你講咩啊? 你同JEFFERY有野仲話我出面有女? 你有能病啊! 」 我果刻有衝動想去摙住ALICE條頸。

「你好野,我唔結婚啦我走。」ALICE離開左屋企。 我再一次目送佢係我面前消失左….
Call mandy阿儀黎出火啦
lm
港女係要黎中出既飛
話幾句就唔愛佢 跟住搵J生安慰上埋床
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞