<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
準備除褲
E兩日懶咗
E兩日懶咗

出多幾篇贖罪
文呢
入咗去戲院睇戲,基本上一熄燈我已經瞌埋眼就快瞓着,突然間電話振左幾下拎出嚟睇一睇,發現係阿儀send咗WhatsApp俾我。由於怕俾alice睇到,所以我冇開出來睇。

Alice問我「邊個搵你呀?」

果下我真係嚇親,但係戲院暗而我個下好快睇完就放返埋個電話佢應該睇唔到我啲message。

咁我就扮晒野我扮作鎮定咁話:「係廣告,我地睇戯啦。」跟住就繼續扮睇戲。

睇戲其間個電話都收到幾個msg, 我係到諗可能係阿儀whatsapp我,所以都冇攞出黎睇啦。

「喂...完塲啦。」Alice喺度拍醒左做個嬲爆爆嘅樣:「又話陪人睇戲,點知自己就瞓着咗。哼!」

我真係太攰,瞓着咗都唔知。之後入廁所諗住睇吓啲message!

Whatsapp
' Hello !早晨啊你瞓醒未啊?' 2:50pm

' 未瞓醒?定係陪緊女朋友唔方便睇message啊?😛' 3:10pm

'你一陣方便就回復我啦😘' 3:12pm

我個心真係好甜!但係另一方面又好驚啲message俾Alice睇到。所以我將阿儀個名改咗做--陳生!

我:'我啱啱起身無幾耐咋,頭先去咗睇戲所以覆到你message。我好掛住你啊😘!'

回左呢個message ,返出去搵近Alice。

Alice:「你呀眼訓仲出嚟,好啦我哋快啲走啦你返屋企休息下啦。記得聽日12點鐘過嚟搵我爹哋媽咪飲茶。拜拜!」

我:「係呀咁人哋要tum返你嘛。驚你嬲咗我想見下你囉!」其實好心去,但係我都照樣扮晒野扮掛住佢,但個心已經俾另一個女人佔據着一個位置。

之後送咗alice返屋企就自己去咗搭車。上左車睇電話見到阿儀message

Whatsapp
陳生(阿儀)'係咩!其實我都好掛住你啊。你睇完戲去邊呀😚?'

我'冇啊依家走啦冇嘢做啦,黎搵你?'

陳生(阿儀) '好啊!你過嚟搵我呀,我係屋企。不過我老公係屋企,要去後樓梯見你。'

我'老地方見!'
去到大角咀,收到Peter 電話。

Peter:「羅生!早晨呀,想約你下個星期六幫你上掛件野同埋最後執漏工程,你或者你太太可以到時上去話俾我啲師傅聽邊度有野要執。如果係我約你星期六兩點鐘好冇?」

我:「ok」

跟住就打咗俾Alice同佢講約睇下星期六兩點鐘上去屋企嗰度啦。

交帶完之後我就話去瞓覺啦。但其實我都冇返到深水埗屋企,而家去咗大角咀!

WhatsApp話俾阿儀聽我已經到咗大角咀,可以準備出嚟佢出嚟。但係心諗而家晏晝,我同佢出嚟都係見下面傾吓計姐應該唔會搞嘢掛哈哈!

去到後樓梯,見到阿儀原來已經出咗黎。佢着住一件貼身T恤下身短褲,身材玲瓏浮得完美咁表現晒出嚟。佢見到我好開心咁走過嚟攬住我。

阿儀:「好掛住你呀! 」。

嘩,依下好有感覺,感覺好似一一對熱戀中男女好耐冇見好掛住對方。我都諗到佢實一實,用我舌頭咁對佢作出返激烈嘅回應。

我哋兩個互相咁糾纏着,雙方對手的都不規矩咁撫摸對方,係背脊掃來掃去之後又掃去下半身。

何儀起依個時候叫我停手:「等等先,我老公就係入邊咋。不如我哋入嚟你屋企。」

「好啊。」我明明諗住過嚟係掛住佢見下佢,但係點知一見到佢又忍唔住,好有性慾好想同佢搞嘢所以我就拉左佢入我屋企。
好快比陳生同Alice知
直覺好快穿煲
好快比陳生同Alice知
陳生睇中左Alice
阿儀入到屋企就好主動咁嘴我,我哋一路由廚房嘴到去廳跟住嘴到去房,一路嘴就一路幫大家除衫。由於房同佢屋企嘅距離比較遠,就算佢叫得幾大聲佢老公都難聽到。

「唔……今次我做主動服侍你。」已經比我剝晒所有嘅衫嘅阿儀騎着係我上邊咁講。

「好啊!」尋晚搞到咁攰其實我都未回氣,對於佢依個建議我求之不得。

佢企咗上嚟拎住我條巨龍,慢慢放入佢已經濕透小洞穴入邊,睇住我慢慢咁比佢嘅小淫穴吞噬,佢就慢慢咁發出輕微呻吟聲再加上異常豐滿而堅挺既雙波喺度扯到蕩下蕩下。觀感真係一流!

都唔記得仲有幾耐,我忍唔住再次中出左佢。

阿儀用紙巾抹緊佢小洞穴嘅時候:「唔用套嘅感覺真係好爽,完全冇隔膜。」

佢咁講真係好淫

我瞓係地下攬住對方,之後佢又再問我哋係咩關係。我猶豫左一下,之後有啲尷尬咁同佢講:「我哋可唔可以keep住依個關係?」

「即係我繼續同我老公生活,你就繼續同你太太結婚?」阿儀呆望天花。

「唔...你介意呀?」我攬實左佢之後咁問。

「咁又唔係嘅。尋晚同你做,覺得好舒服,我真係好耐好耐冇做愛。你比到咩感覺好好對我好溫柔,我唔介同你繼續咁落去。」阿儀有啲唔好意思咁講。「我都唔知啊,同你搞左第一次之後就不停想要。你會唔會覺得我好大食?」

我聽到之後心裏暗爽「我梗係唔介意啦,你咁正其實不知幾想日日都同你做愛啊。遲啲我正式搬入黎,我哋真係可以晚晚喺後樓梯相會。」

「真係晚晚都得?你係先好講喎,我要你晚晚都覺功課比我架啦⋯⋯」阿儀輕扭我個鼻咁講。

「哼…… ……我怕你頂唔順咋」我賤賤格格咁笑住。

今日我哋淨係搞咗一次,因為佢唔可以離開屋企太耐。整理番啲衫褲之後佢就返咗屋企我都返咗深水埗瞓覺。
加速
星期日上晝九點鐘出咗門口去天水圍飲茶同了解下結婚嘅禮金要幾多。本身已經諗左好多個方案,試吓點樣chok佢要幾多禮金,其實Alice嘅爸爸好隨和,最大問題係Alice媽咪即係',
'。

我覺得佢一定會獅子開大口,預計100,000甚至乎200,000。以我亦都做咗準備,係x登睇咗好多巴打講可以點講價。

10點鐘去到酒樓,霸定位開定茶等佢父母落嚟。 我諗Alice同左佢父母講今日想了解下你咁嘅嘢,佢老母落到黎笑口淫淫咁對住我,感覺佢好古怪一定有陰謀。

盧阮恩:「早晨阿舟仔,你到左好耐啊?唔好意思喎,要你買霸位。」

我露出招牌嘅假笑容:「hi auntie hi uncle早晨呀,我都唔係到咗好耐姐。隨便叫點心啊,今餐我請。」

食到咁上下,就到戲肉啦,就係傾禮金。我率先問:「aunt你諗住禮金嗰度要幾多啊?」

「哈哈,冇所謂啦,依D我地都唔識嘅。你諗住俾幾多啊?」Alice媽咪冇表態,爸爸就頭耷耷扮,顯然係Alice媽咪話晒事。

我果下個心幾想講唔撚洗比喇~仆街!

「哈哈, Andy我都唔清楚架。不過上網做嗰啲資料蒐集,一般啲人俾10萬左右啦⋯⋯」我就報過細數出嚟唔知佢會玩我幾多呢。

盧阮恩有少少黑面:「係咩?我有問過隔離師奶佢個女結婚嘅時候好似都要收成30萬禮金。」

我當堂O左咀。Alice聽到呢個數都嚇左一跳之後幫口:「哎呀,媽咪點同喎!隔離師奶個女好靚女架,靚到可以選港姐!佢個男朋友係富二代點同啊!你唔係賣女呀傻咗咩⋯⋯」

盧阮恩:「哎呀,阿女又唔係咁講架。老豆老母咁辛苦湊大你,咁都係攞30萬姐,點算多啊!我有要買金器要添置新衫差唔多啦我收小左啦。阿舟叻仔黎30萬點會冇?」

果下我真係火都嚟,之前又唔見你讚我叻仔,你仆街啦你

人比人
比死人
樓豬加油出文 皮已正
唱成一蚊 掟死佢老母
塞兩粒燒賣入佢口叫佢收皮啦
alice正臭雞
加速

幾驚你話搵巨龍塞入佢囗
皮已正

幾驚你話搵巨龍塞入佢囗

黎返個母女丼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞