<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
雙飛啦
人人都想3P.... 想睇咩先?

1) 大J + MANDY + 阿儀
2) 大J + MANDY + 陳生
3) 大J + MANDY + 看更
4) MANDY + 陳生 + 阿儀

MANDY + 陳生 + 阿儀 + 看更

冇主腳咁HIGH!? 主腳睇佢地玩4P!! 好激下WOR!
文呢
Btw 起雙飛啦仲問 陣間見到多過一條J 實負皮你

大J俾阿儀 MANDY 陳生綁起切J 睇住陳生起雙飛
陳生+大丁+看更

主角 jeffrey 陳生
文呢!!!!!
行正路 1
--------------------------------
係大廈外望我果層樓兩個單位都冇開燈,相信ALICE冇返屋企而阿儀相信都已經訓左。 保險D睇一睇電話WHATSAPP都冇人send野比我。 佢兩個最後上線時間都係2個幾鐘前。

好! 搏一搏上去。 心中暗暗盤算假如ALICE係屋企比佢見到我同MANDY上黎,我就理直氣壯咁講”係你話唔結婚架嘛!!” 而阿儀應該唔會又係LIFT口等我咁黑仔,如果真係撞到阿儀,以我地既SP(?)關係佢應該唔會怪我。

更亭又係冇人,看更又去左蛇,對我黎講算係好事吧? 同MANDY入LIFT上1/F

LIFT門再次打開! 阿儀唔係大堂! YES!!!! 我急步拖住MANDY開門入屋再立即關門,全程時間都唔過15秒。 入到屋,我確定ALICE唔係度,當堂我放鬆心情。

「做咩岩岩咁緊張啊!?」MANDY察覺到我岩岩既緊張心情「怕ALICE係度?」 偷秧一下之後MANDY大聲係屋入面叫:「ALICE~~~~ HELLLO 你係唔係度??? 」

「喂…」 MANDY真係玩野,我立即制上佢。 當然我唔係怕ALICE真係返左黎,而係怕阿儀聽到。 順使我走左去LOCK左大門,確保ALICE就算返黎係外面都開唔到門。 「卡卡…」

「呵…」 MANDY笑我冇膽「我參觀一下你屋企先!」 之後自己四圍行入左房,,又出去平台睇,之後入左廚房。「E~ 做咩依度有門GEI!? 入面咩黎?」

「啊… 係後樓梯,出面成日有老鼠唔好開門。」 唔知阿儀會唔會係出面等我,我制止左好奇既MANDY!

「唔~ 你屋企好靚,又有平台好舒服!」 攤左上梳化,由於MANDY條摟吊裙太短,坐係張比較梳化度露出左黑色既小底褲。 「你過黎,我想你攬住我啊! 好凍」

本來想離遠欣賞MANDY長腿同走光。 不過唔佢叫到我就只好近距離去觸摸了。

眼前一位年輕可愛同時又性感既MANDY,我上前同佢擁吻,雙舌交纏互有攻守。「唔…唔…」我倆都肉緊非常,MANDY主動除去我衣服去吸啜我乳頭,佢既技巧其實都唔錯。 用舌頭打圈及高速上下撥弄我兩面乳頭。 MANDY雙手伸入我褲內套弄已經變硬既巨龍。

我唔會只顧自己享受,雙手大力搓揉佢既C級乳房,乳房大細剛岩可以比我單手完全覆蓋搓揉。MANDY發出淫穢既呻吟聲,我手一發力搓MANDY就嬌嫡嫡咁輕聲叫喊及嘆息。

係廳同MANDY做愛我怕聲音會傳到廚房後樓梯,所以我抱起MANDY入房。 望住張本來張該只係屬於ALICE同我既床,現在將要被MANDY佔用,心入而好似有一點唔好受… 不過我亦無謂再多諗ALICE,ALICE已經比自己趕走左,唔會返轉頭…. 我就專心一致對我眼前既人好就可以了…

把MANDY放上床後佢脫上外套,褸吊裙貼身既CUTTING將MANDY美好身段完全展露於我面前。 雖然同MANDY做過好多次,不過著住褸吊裙既佢又係另一番韻味。 我將佢雙腿分開擱係自己左右膊上用指尖輕撫一對亮白滑溜既腿,由小腿慢慢向前輕掃至膝蓋,再由膝蓋往前遊走到大腿圍繞半圈到股間,再向自己方向收回。

我不停重複來回咁輕掃MANDY既美腿,依個時間我留意到MANDY小內褲已經濕透了大片。順住手指移到MANDY大腿位置,我順勢拉下底褲,一個水長流既淫穴出現係我前。

MANDY發出左「啊…」一聲,似乎佢太投入於我手指撫摸佢大腿既感受之中,無料到我會突然除去佢條底褲。 我將頭靠近淫穴用舌頭打轉去刺激那個充血既陰核,陰核係我溫柔刺激下變得更為敏感!! 「唔…啊…啊…. 你好勁啊!! 我又要幫你…」

MANDY雙腿夾住我頭輕力拉橫將我由上方主動位變成側身,之後MANDY爬到我下身一口含下我已充血既巨龍:「唔…唔…」一邊含一邊發出唔唔…既聲。 宜我亦繼續用吞頭舐MANDY既妹妹。側身69既POSE可以互相刺激對方下體敏感位置,令兩人同時可以服侍及享受對方為自己帶來既肉體及觀感上既快慰。

「唔唔….啊…」 我地兩人都已經好想要。 我就係床前櫃中拎左套戴上將MANDY壓係跨下。睇住MANDY穿著褸吊裙比我進入,係一種視覺享受。「啊…啊….好啊….GOSH…..噢….. 」MANDY越來越HIGH!

我突然雙手拉扯MANDY條褸吊裙,由腰部向下用力一拉退到腰間,MANDY紫色LACE胸圍亦被我除去。 一對粉紅色乳頭露出,我立即一口咬下去大力吸扯。 「啊….啊…..啊……」

「MANDY…..啊….我愛你….」 「我都愛你…啊….」 快慰後我地兩人擁抱一起訓係ALICE同我既床上休息。 3月天氣仍有一絲冷意,深夜溫度更加凍,但有MANDY係我身邊,我感受到一個可以令我取暖既身體….我閉上眼好好感受MANDY。

冷靜過後,MANDY已經訓著左,為左唔好整醒MANDY,我唔敢有大動作。 突然,我聽到廚房轉來「絡…絡….」輕聲既拍門聲….

阿儀!? 佢未訓…. 我小心欠一欠身,將被MANDY壓住既左手拉出,靜靜走去廚房。「絡…絡….」 門外仍然有人拍門… 我打開門。 阿儀著住一套白色LACE胸圍底褲加上白色絲襪係後樓梯。 一見到我開左門阿儀帶點責怪語氣:「又話好快返黎搵我!!! 」

之後衝入黎攬住同我濕吻…
陳生+大丁+看更

Good Choice!

加埋peter仔呀笨

點解PETER都有人記得,反而冇人提阿BEN!
3p
唔好呢個位停 吊人癮
Mandy 好過Alice 多多聲,Alice 撚都唔肯含,相反Mandy 連69都玩埋
可以加埋Alice老母嘛?
唔好呢個位停 吊人癮

又到星期五大家着番褲,星期一先除

加埋peter仔呀笨

點解PETER都有人記得,反而冇人提阿BEN!

文仔話佢果份呢?
跟住alice黎埋4p
從此4知人就咁生活落去
唔好呢個位停 吊人癮

又到星期五大家着番褲,星期一先除

agger
呢個故咁正,應該多啲正評
btw 樓主唔提都唔記得有ben

其實我都唔記得左有Peter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞