<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
結局係
Alice同阿儀磨豆腐
Jeffrey同Mandy 搭上
主角毒撚係屋企打飛機
唔好bad ending
講真係屌得啱 不過偷食理虧先
會唔會阿儀個子宮突然失靈 係咁中出有咗
佢老公即刻返去拑住佢
最好同阿儀一齊 唔係就Mandy
呢鑊你仲唔冚家鏟
-------------------------------------------
ALICE走左我一個人留左係屋內,心好忐忑,只係望住空冇一人既LIFT口大堂同對面A室大門。

A室木門開左,見到陳生本無表情好冷漠咁望出黎,而阿儀就企係陳生後一副擔憂但又好似有一絲事不關己既表情。 望住佢兩個我冇言咁去左關上自己度大門,然後執搭岩岩比我打爛既杯。之後一個人呆望電視諗返頭先既同ALICE嘈既情況。

當然我亦覺得自己好似太過份,不過我真係控制唔到,心入面一直壓抑住對ALICE既不滿爆左出黎。 我內心同自己講我已經忍夠左佢地,如果我同ALICE結左婚,我真係唔好能好好同佢相處落去,我決定唔同佢結婚!

Whatsapp響聲 「叮叮」

一刻我諗係唔係ALICE同我講對唔住,可惜唔係。 係阿儀同我講野。

「你冇野嗎? 要唔要黎陪你? 一陣我老公訓左過黎阿你好唔好?」 阿儀真係好窩心,不過果一下我有D想自己一個人冷靜一下,唔想見阿儀。 冇理到阿儀,拎左半打酒自己一口氣飲完一罐接一罐,我想用酒精麻醉自己,唔想再理其他野。

之後我再拎左支紅酒出平台,一口而盡而我個心好似越來越好空洞咁。

「呀…………….」我大叫一下,之後跳上平台圍欄。 心入面諗如果我跳落去,依度得兩層樓左右高,如果我頭落地先會唔會死??
勉強冇幸福
唔好停
唔好停

比我休息下啦....大佬
吊人癮
等睇Alice比J君出中即飛兼大肚
唔好停

比我休息下啦....大佬

抖陣再打
留名
E幾日都打左好多啦,死唔小腦細胞 要好好訓下休息!!

不過都差唔多叫結尾啦。
E幾日都打左好多啦,死唔小腦細胞 要好好訓下休息!!

不過都差唔多叫結尾啦。

同阿儀/Mandy 一齊
慢慢唔使急
最緊要埋好個尾
慢慢唔使急
最緊要埋好個尾

埋尾係有D難度... 唔想太爛,真係要時間諗下。
婚都未結,又點叫新婚
即係個故未正式開始
其實我比較想睇個結局, alice 派左帽同 j 君一齊左之後悔,而男主角就回復單身,繼續享受淫亂性生活
其實我比較想睇個結局, alice 派左帽同 j 君一齊左之後悔,而男主角就回復單身,繼續享受淫亂性生活

主角搭上jeffrey
咁快結局
慢慢唔使急
最緊要埋好個尾

埋尾係有D難度... 唔想太爛,真係要時間諗下。

唔駛埋尾住啦 等大舟同大波儀發展下 Alice 又同jeffrey 屌下先
肯定唔會跳啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞