<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
加速
mandy起埋身玩3p
星期一就3P
大家比多D正皮鼓勵下我
如果唔係聽日假期我又冇文交比大家,大家條丁丁又凍親
大家比多D正皮鼓勵下我
如果唔係聽日假期我又冇文交比大家,大家條丁丁又凍親

無巴最鐘意邊位女煮腳?
皮已正啦 出多啲文啦
現實係⋯⋯當你靜左落黎就會發現好掛住Alice
腎都就黎虧啦
阿儀一早聽到有其他女人,想玩3p
雖然想有200正評先出,但又唔想令一眾追開既朋友等太耐,出多少少吊下大家先。

--------------------------------

阿儀先我入到房佢望住張床,之後擰轉面望住我細細聲好冷靜咁問:「做咩有個女人係床上?」

我照直答:「係啊佢叫MANDY係我條新女。」我遲佢兩秒入到去。

我打算拖住阿儀出房。

「不如叫醒MANDY一齊玩啊!」 阿儀其實唔係問梗我,已經去叫醒MANDY! 「MANDY起身啦。」

MANDY兩眼蒙松地半卧起身,見到著住性感內衣既阿儀及光脫脫既我,已經知道發生左咩事。 「佢就係阿儀?」

我不知所措只好點頭示意。

「你好啊! 我叫MANDY」身穿褸吊褲既MANDY跪係床上同阿儀自我介紹「你地想搞野?」

「係啊,不如一齊做好唔好?」阿儀單刀直入咁邀請MANDY加入!

唔係下化!?!? 比MANDY冠到同阿儀咁既打扮已經夠PK,阿儀仲要叫MANDY一齊做愛!? 阿儀係唔係想我同MANDY分手啊!!! 我咩都冇晒啦… ALICE冇左,阿儀又唔係我既,MANDY都會走啦… MOLAMOLA….

「唔~ 好啊,我想試下!」MANDY既答覆真係完完全全係我意料之外。 「我地應該點做?」MANDY眼甘甘望住我。

「我都唔識啊!」阿儀都望過黎,期望住我做主動。

「我都冇試過….」 我走左上床拉左阿儀一齊上邊。

老老豆豆,真係完全冇從入手。 睇AV睇得多,但到自己真係唔知點做先。 但有咁好既機會,都唔理啦,男人做主動先啦。 我是但同一個開左波先。 由於岩岩先同阿儀搞完,阿儀應該仲HIGH HIGH地,所以我選擇先照顧MANDY。

我同MANDY坐係床上,先捉實MANDY膊頭同佢黎個濕吻熱身,MANDY睇黎有D緊張,舌頭既靈活性冇之前咁好。而為左令MANDY快一D投入,我除去佢既褸吊裙輕掃佢白滑既背部同大腿。

阿儀見到我主動去搞MANDY不甘寂寞,開始對我既巨龍進擊。阿儀一手拎住扯到衡晒佢巨龍CHOK下CHOK下,同時又啜我頸。

要同一時間應付兩個靚女真係拎人好手忙腳亂。 錫得MANDY黎又冷落左阿儀。 我轉個頭親錫主動服侍我既阿儀,右手單手除去左阿儀BRA扣,玩弄住佢既胸部乳頭。 左手同時除去MANDY既BRA去搓佢既豐乳。

MANDY有C級既胸部,其實係香港黎講已經算係唔錯,揸上去軟腍腍有彈性剛剛手一隻手揸晒。 不過同阿儀E級相比之下,真係相形見絀。 或者唔應該用相形見絀咁負面,不過阿儀果對真係世界級! 一隻手絕對揸唔晒,但豐滿得黎又堅挺係好難得既一對美乳,再加上阿儀既幼腰襯托之上顯得格外巨大。

MANDY似乎有D不滿我係度錫阿儀,佢起身雙腳夾住我左腿上以下身磨我,「唔…唔…….」 MANDY磨左幾下我已經FEEL到佢底褲濕左大片。MANDY用舌頭舐我耳仔另一面用手托住左胸同乳頭磨我左面乳頭。 「唔…唔….嗄..」 MANDY越來越投入。

我同個阿儀亦都打得如火如荼,我一手捉住阿儀頭同勧越錫越深,兩舌濕吻期間有D口水更加係流左出黎滴左去我身上。 而我既巨龍就比阿儀越CHOK越快,好彩岩岩同MANDY做完一次之後又同阿儀口爆左一次,如果唔係面對兩個美女既合擊,我真係會好快投降。

阿儀見到MANDY成個人坐住我大腿磨自己小洞穴,佢亦轉移位置,用口去啜我右面乳頭,雙手就自己玩返自己兩粒乳頭。 乳頭真係我比較敏感既部位,阿儀開始啜我,「噢…啊…好正,MANDY你又啜我粒LIN」。

MANDY見我被阿儀啜到咁HIGH佢又轉移剌激我另一面乳頭。 「噢…嘩…. 」 雙重刺激之下,真係好爽,我從未試過咁享受。 MANDY同阿儀怕巨龍會悶,兩人差唔多係同一時間用手揸住巨龍黎CHOK! 啊…… 真係好拿正。 我完完全全好似一個皇帝咁訓係度享受。

阿儀係服侍我既同時,亦都唔比我隻手休息。 佢拉著我右手引導我右手去佢暖濕既水廉洞,再引導我插入去。 我當然同時要比MANDY同樣既刺激,左手係MANDY既小洞位置刺激陰核。 兩女同時受我指插帶來既快感而叫起來。

「啊…啊…..唔…啊….」 「唔…呀….….嗄嗄呀…」 兩把聲音,一左一右係我耳邊低唸著。

阿儀突然起身背住我攬住MANDY錫落去,MANDY同我比阿儀突如其來既舉動搞到一時反應唔到。 我望住阿儀將舌頭伸入MANDY口中,原來MANDY好似有少少反感,但慢慢態度軟化下來同舌頭迎接阿儀猛烈既舌攻。

我係一旁睇住兩個自己既女人互相激吻,睇到好興奮!
曄,爽死
唔好停,褲已除

咪講D唔開心野
3P
CLS
正室係呢個時候黎埋
文呢

咪講D唔開心野

Alice? 邊撚個Alice
3p咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞