<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
同Mandy happy ending 啦

又要搵返Alice
佢花心唔係問題,一個唔知自己想點嘅男人最煩,覺得所有野自己都無錯,永遠搵借口俾自己,叻仔。
佢花心唔係問題,一個唔知自己想點嘅男人最煩,覺得所有野自己都無錯,永遠搵借口俾自己,叻仔。

藍絲打!?
其實主角自己先係最自私仆街個個

真係咁咖?
Mandy
alice好女仔黎

痴線
主腳唔爹唔吊,最尾孤獨終老就係Best ending
見到Alice比人屌,睇到個心好痛
好彩係發夢
好彩係發夢
好彩係發夢

你個名 好似講梗故事中既阿儀
--------------------------------
黃昏同MANDY手拖手漫步海旁,行到去一張公園長凳坐企對住個咸蛋黃。 (位置就係依家AA壁咚人果個大賣樓盤對出。) 雖然景觀好好,但個海傳來陣陣惡臭….

MANDY做個鬼臉:「依….依度好臭。」

「轉位去第二度?」

「唔洗啦~~~」攬住我錫左我一啖。「有時候有D野慢慢會習慣,習慣左就冇野。 唔洗要轉既…」

MANDY好似有D暗示,我冇理會。

「你係唔係有野想講啊?」 抬頭望住我。

「你做咩事要走啊?」

「我DADDY MUMMY咪講左囉~ 原因係覺得香港大環境唔好啊,佢地唔想我留係香港。」

「咁你自己想唔想? 」

「唔….無啊,其實好多朋友都係英國,反而係香港就冇咩人識,加上香港真係生活太有壓力。」 MANDY枕住我膊頭同我講。

「咁我呢? 唔值得你留低? 我其實鐘意你,想同你一齊!」 我表白左。

「……..」 大家都冇出聲,沉默左1分鐘。

MANDY企起身行左出去海邊欄杆上。 我跟上前。 「MANDY,我尋晚係講真,我愛你!」 攬到佢好實。「不如你留係香港同我一齊。」

「不如你放棄香港既野同我一齊去英國啊!」 MANDY好認真咁問我。

「….唔….」 一時間我答唔上嘴。

「其實好似係依度咁,一開始會唔習慣覺得臭,不過耐左你會習慣。 唔需要去第二度。」 MANDY鬆開左行前兩步。

「其實我好開心你尋晚同我講你愛我! 我都好愛你! 不過我知道你未放低ALICE!!! 」 MANDY背住我講。

「我同ALICE已經冇左,我唔會同佢一齊啦。 我地依家成日嘈,我打左佢….冇得返轉頭啦。」

「如果有得返轉頭呢? 如果佢肯原諒你呢? 你會選擇留低家同我去英國?」

「唔….」 我其實會選擇ALICE….

「你唔好逃避啦,你同ALICE已經一齊咁耐,其實你已經習慣左佢係你身邊. 我既出現只係為你帶黎新鮮感。 我知道架。 你唔好改變自己啦。」

「但係我….」 我未講完MANDY就錫左我一啖。

「多謝你依幾個月黎同我一齊,我好開心可以識到你。 我都好開心你愛我,我唔會忘記你。」 MANDY原本喊梗,兩行淚水流到面頰。

見到佢喊,我攬住佢。 我好怕佢會離開我。 但同MANDY傾完,我知道佢好了解我,亦令我更了解自己。

其實自己只係唔想行第一步去同ALICE講對唔住,只係自己死要面。 不過心底係好愛ALICE! ALICE其他一直都係我心入面。

「嗚…..」 MANDY抱住我個頭貼住我心口喊左出黎。

良久,MANDY淚已經喊光,人亦平靜下來。 「你啊….傻佬。 你知唔知道自己尋晚發開口夢,係咁講『ALICE唔好啊….ALICE唔好走。 ALICE ALICE ALICE』 。不停講佢個名。」

MANDY彈住咁走開左兩步:「不過,你都有叫我個叫既。」 甜絲絲咁笑住走。 「傻佬,你怏D主動追返ALICE啦!!! 以後唔好四圍玩乖乖地對自己老婆啦。 BYEBYE」

我目送住MANDY遠去… 係我最後一次見MANDY…
MANDY彈住咁走開左兩步:「不過,你都有叫我個既。」 甜絲絲咁笑住走。 「傻佬,你怏D主動追返ALICE啦!!! 以後唔好四圍玩乖乖地對自己老婆啦。 BYEBYE」
Mandy
Btw樓主真係出之前留意多啲錯字
Mandy
Btw樓主真係出之前留意多啲錯字

係GEI係GEI~

我都好唔捨得MANDY E個角色!
Mandy
--------------------------------

要我踏出第一步同ALICE認錯真係好難。 尋日同ALICE大炒仲打左佢一巴,我真係太衝動。 唔知道咩原因,我既脾氣真係差左好多。

我覺得係因為結婚加裝修太煩所致,不過依家裝修都完左,不過我既感覺好似唔同左。 對住ALICE我係有時候佢做左少少事或者講一句野我都會厭煩。

嘈完冷靜後又後悔自己同佢嘈。 唉… 依家仲有兩個星期左右就結婚,我再唔TUM返個老婆返黎就咩都冇,到時候我咪仲冇面! 為左面子,我真係要去道歉。

我一邊用上半身打WHATSAPP同ALICE同佢道歉,另一邊下半身就比阿儀含住。

「啊….. 」 D血去晒下半身,真係諗唔到野。 時間似11點,阿儀同我係床上,終於第一次係床上搞。

「唔…唔…呀…」 阿儀留意到我唔專心地用梗電話,怒視住我:「喂…衰人羅大舟,尋晚成晚冇搵我,依家要你比返我仲咁唔專心。 」

「啊…. SORRY! 有D急野做,依家做完! 錫返~~~」 啜….我放低電話係床頭,去好好地安撫阿儀。

「啊….唔… 衰人啊,你今日要好好服侍我啊。」 阿儀將我個頭埋係佢下身。

「係既主人。」 我伸出我既長而靈活既舌頭去LAM阿儀果個極敏感既小妹妹。 係…. 我認男人性同愛係可以分到好開好開,我可以依頭煩梗點追返ALICE,另一面同阿儀做愛,我係好仆街既。

不過阿儀今日入黎後都一再強調,以後有咩事都好,佢都唔會放棄我地依個關係。 SP既關係,一個我個人專屬既SP!

聽到阿儀咁講,我又點可以唔心動? 再諗到阿儀係可以無限中出冇手尾跟,只要我地處理得小心,陳生同我老婆(ALICE?) 都唔會知道!

阿儀陰部濕到有少少流左出黎,餓左幾日係特別想要。

「今日係我張床潮吹啊。」諗返尋晚夢境,阿儀同MANDY係我張床潮吹搞到濕晒,所以好想現實黎一次。 再加上我有一個變態想法…
真正3P
Live咗,留名睇3p
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞