<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
樓主被人瘋狂採陽
正!淫得緊要
端午快樂 樓主要度下故,今日休息

每次睇到樓主打左阿就即刻

不過樓主真係寫得好好,加油加油
端午快樂 樓主要度下故,今日休息

每次睇到樓主打左阿就即刻

不過樓主真係寫得好好,加油加油

又打錯😰
一次過追哂
返工喇,專心出文、
一早就要入黎等文啦
--------------------------------
訓係軟腍腍既床從下面欣賞住阿儀策騎係第一次, 之前都係企/訓係地下搞。 係床上做阿儀既動作係怩係地上更大更放更加狂野,係佢身下欣賞住果對34E 盪下盪下既幅度比姒往更激烈,真係好嗱想爆。

我要搵野令自己分下心,我望住訓係我身邊開始恢復意識既MANDY! MANDY見我望住佢同阿儀搞梗,主動爬過黎錫我。

下半身比阿儀侵犯梗,個嘴就同MANDY雙舌交纏發來發去。 「唔唔…. 好正啊,你好硬,我要啊….」 阿儀真係好飢餓。

「我又要啊,比我啊…阿舟…唔…」 MANDY雙唇離開我嘴巴,張自己對波夾住我塊面左右咁磨我,之後捉住我隻手放入去自己小穴內。 「啊….啊…… 我想…唔我要好似頭先咁…快D幫我啊….」

MANDY經歷左一次濡吹之後,食過番尋味,仲想要多次。

咁無法啦,我唯有犧牲張床由得佢被MANDY既淫水完全弄濕。 右手手措向上不停刺激MANDY G點,左手就不停挑弄阿儀粒LIN!!

「唔….嗄…嗄啊…要黎啦…啊…」 MANDY越叫越大聲。 阿儀聽到MANDY咁興奮,亦不甘不弱叫到好HIGH「啊…啊……唔唔…」 阿儀捉起我手指狂啜。

「BBB…BB..」MANDY D水好似一支CHOK左幾下之後打開既汽水咁噴射汁液出黎,噴晒去我個肚之後流左去我下身。

「噢…」 阿儀睇住MANDY噴出黎流晒去我度既水,好興奮咁。佢企左起身,之後抱住MANDY腰將佢拉落去我巨龍度。

「唔….啊…」插左幾下MANDY先係叫左幾,之後突然一驚「唔得啊,要用DOMDOM,今日危機會有BB…啊…啊…唔好啊! 」 阿儀冇理會MANDY既說話,不停推住佢條腰壓向我。

我聽到都嚇一下,之前一直同阿儀都冇用DOM,岩岩插得太HIGH又冇為意就插左MANDY!!! 但係睇住依個畫面,SORRY! 我真係忍唔到。

同ALICE都玩完左,如果MANDY大左肚咪結婚囉,做個負責任既男人嘛! 反正酒席都訂左,女主角換左人姐,都冇咩事啊!「唔怕MANDY啊…啊…. 我會負責啊…比我唔用。啊…」

「唔…唔…啊」MANDY一手放係我肚皮一手擺係我大肶自己係到搖動身體。

嘩….好正,可以雙飛仲要唔用套,大肚又點? 我已經唔理啦。 好好地珍惜眼前既人仲好啦,做人都係要及時行樂!
一早就要入黎等文啦

乖啦~~
一早就有文~
下身諗野,有不祥預感...
變成mandy
同Mandy 結婚
molamola
--------------------------------

Mandy係上面狂CHOK之餘,仲一手拉左阿儀個頭去自己個波度:「啜我啊…」 阿儀不加細想一下吸吮Mandy既右乳頭,左手輕輕拍打佢PATPAT右手放係Mandy腰上推波助瀾咁拉到佢撞向我。

「啊….啊…..」 Mandy非常享受! 而阿儀就將自己PATPAT湊近我面部。 我明白佢想我點。

我雙手瓣開佢PATPAT,一個岩岩比我插完仲滴住水既小洞露左係我眼前。 我大口大口咁去舐,由下至上一下一下用心去舐。

「啊….嗚….」 Mandy FEEL到我想射,打算起身。 但阿儀見到立即將佢拉返落黎….「哇…唔好啊…唔好射入去….唔唔…. NO….唔得…啊…」

「嗚呀...」 SORRY 我真係忍唔到啦。

「啊… 好衰呀你地….你地兩個啊…」 MANDY 口講衰,但自己就仲係騎住我係度上下CHOK。 我見住D精係MANDY小洞中流出黎。 當堂成個人又興奮起黎,半軟小舟立即變返一條硬漢子。

「喂… 到我啦。」 阿儀見Mandy意猶未盡。

「唔…噢….」 Mandy完全唔理會阿儀,自己不停UN我。

見到咁,我唯有出手。 我坐起身,雙手扶住MANDY大肶化被動為主動。 阿儀就夾係我同Mandy之間,有一D無所適從,只好雙手攬住Mandy黎錫。

Mandy比我同阿儀搞到忘左形,一個唔留神比我走左出黎。

我立即瓣起阿儀既陰唇,一下將巨龍插入阿儀度。 一諗起岩岩先插完MANDY都未清潔又插左去阿儀度。 嘩…. 真係好唔衛生但真係好興奮!!!

一下就插到最入,阿儀比突然一下插入刺激到叫左聲;「噢~~~」

MANDY眼見原本係自己既J去左阿儀體內,心感無奈,起身。 我D精仲係入面流梗出黎。

MANDY走開左,床既空間多左,我將阿儀推前跪係床上,轉左POSE做狗仔式。 而MANDY就捉住阿儀個頭,將自己個滴梗精既西塞去阿儀度。

感覺上MANDY係想一報岩岩阿儀搞到我中出左自己既仇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞