<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
出文啦屌
屌你老母出得個一篇
快啲繼續
文呀
尋日同今日都好忙,又開會又出去做野。 尋量偷D時間出文。
辛苦樓主
Btw除定褲等你文
講真樓主,alice呢種女過唔到人世,唔係話佢花心比帽你,係佢要求既你比唔到佢,而佢又體諒唔到你。

你有5萬,你會用晒5萬買最好既野比佢,但可能佢唔會滿意,更加會嬲你,因為佢一直想要既係20萬既野,但佢又唔考慮你既收人/積蓄等等。

我敢講你地結左婚,佢唔會比帽你,但係每日你收工翻到屋企聽到佢又想買乜去乜,你肯定煩到想出門口繼續翻工算

多謝CHING睇得咁投入,我會努力作落去。

都幾多錯字, 但好睇!

G持
緊急關頭停低
陭儀拉高件衫至腰部對上位置,見到肚至腰有數個牶頭大小有深淺色既瘀傷。 「佢有時心情唔好會打我,岩岩佢就打左我幾下,背脊仲多。」 轉身拉高件衫,發現有近十多度傷痕,仲有部份唔似係用手打既傷。

見到阿儀既傷,我握緊雙手好有衝動去打陳生一身。 「佢太過份,竟然打女人。」 一個男人打女人已經唔岩,仲要打一個咁美麗勳人既老婆就更加令人髮指!!!!

阿儀拉住我手臂,可能我個下真係好似想打佢老公咁。 「放心,我冇咩事既。」

「冇咩事? 你咁傷都叫冇事!?」 我提高左聲音! 我真係好激動冇留意到依家我同阿儀可以話係偷會。

阿儀手指擺係咀前「噓~~」 示意我細聲一D

「其實佢已經打少左我好多,基本上佢依家1個月先返依一度一次。 已經好少接觸同打我。」 咁講到好似佢老公唔返黎唔打佢係一種恩賜一樣。

我覺得佢既思想要改變一下「既然你地關係都咁,你唔同佢離婚?」

「唉…講就易,我同佢分開左就冇退路,我同家人反晒面。 我依家離婚一定會比佢地睇死,我又唔想咁…」

「唔通你打算維持依一個生活方式直到你老左為止?」

「其實我都唔知自己可以點做。」 阿儀目光有D散煥,之後又開始爆喊。

我有D手足無措,只懂上前叫佢唔好喊。 突然阿儀攬住我,個唔知D定E既胸壓左落我度,真係好柔軟。 好有衝動一手搓落去,不過好似唔係太岩時間!!! 而我既細佬亦係依個唔太岩既時間,起左身。

仲….頂左去阿儀條腰度。 阿儀亦都FEEL到我硬崩崩既細佬…
家暴

比 廣瀨愛麗絲 捉到我路TIM~~
More More
樓主 你下一篇唔重甜我就雞姦你
樓主 你下一篇唔重甜我就雞姦你

來吧~~~
比大家吊死左,怕左你比,出多篇
乖乖地唔好吊我啦~~~
我刻意移一移下半身避免尷尬。 「唔好喊! 」 我真係唔知仲可以講D咩野安撫佢。

「你攬實我就夠!」 阿儀靠近耳邊講。

我緊抱實阿儀作出回應,但下身仍然仔保持住一個距離。 我想果時既姿勢一定好趣怪。

阿儀頭貼近我面,望好情心咁望住我「好耐冇攬實男人。 好暖溫。」 同時佢雙手由我背部向下滑到腰部,用力抱實用力將我下半身貼近自己「我想用你貼近一D!」

我地兩個完完全全地攬到實一實,大家都深情咁四目交投,我同佢既嘴越來越近。 到快將掂到時我突然想起ALICE… 我唔可以做D對唔住ALICE既事。

已經閉起雙眼等待我進一步行到既阿儀見到我猶豫,同時我電話傳黎左一聲Whatsapp message既響聲。

我放開左阿儀輕輕移開左佢隻手去Check message, 係ALICE SEND黎
“我返左屋企! 你岩岩做咩唔追我!!!!” ALICE搵返我…. 我諗梗應該點回佢。

阿儀睇到我既message「可唔可以唔好回佢,今晚陪我?」 之後主動用一雙柔軟既嘴唇錫過黎。
之後呢,之後點啊
之後呢,之後點啊

之後.... 之後我咪係公司OT打梗下一篇LOR....
又要開會。
但今晚一定有文出。
夜媽媽又 OT 又開會,乜撚嘢工黎架!!??
唔好開會啦,出文啦
仲邊有人OT架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞