<新婚的我搭上了鄰家少婦>

942 回覆
365 Like 27 Dislike
文呀文仔
文仔好恐怖呀
文仔
文呢?
文文文文仔
文呢?
文仔係gay
正皮支持 好正個故
得咁少?
推!
---------------------------------

文仔:「你唔係好掂。」 之後文仔捉住我雙手,閉起眼。

哇吊~~ 咩事啊老細!? 心諗由一入黎到坐左咁耐文仔都眼甘甘咁望住我,佢成個人都唔同晒,好古怪,依家仲突然捉住我。

我同阿BEN都比佢依下舉動搞到呆左。 我地互望一眼見到文仔口中念念有詞,慢慢我感到有兩度暖流由手走向我身體,背脊同頸部微微散發熱氣。

突然文仔企起走左去我後面,一手貼住我背門另一手爪住我頭頂,口中仍然係念梗野。 我隱約聽到少少「摩、HO、啊、DOR」之類既聲,完全聽唔明白。

阿BEN係我對面睇到O晒咀問文仔:「咩事啊你?」 文仔冇理佢。

我只係感覺原本我好似有D精神彷彿,文仔係我頭頂搞完一輪野之後我個人好似精神左。

搞左幾分鐘左右,文仔坐返低,飲一口咖啡同我講;「你知唔知道自己奶左野比鬼搞?」

我聽到嚇左跳!!! 「下?咩話?」

文仔坐直身:「我睇得到,你有股陰氣。聽你講完應該係你新屋有污糟野搞你,令你依一排性情大變而同ALICE不停有負面情緒。」

我同阿BEN互望,一時間唔知道可以點講。 鬼??? 咩有鬼啊…. 傻左咩文仔!

文仔見到我同阿BEN既反應可能知道我地唔信:「大舟,你屋企係唔係冇陽光又好潮濕,仲要成日陰陰寒咁?」

阿BEN反應好大下:「係啊,上次你入伙我上黎,真係好凍。 你屋企仲凍過街!!! 仲有我留意到你洗手間牆身真係幾濕下,秋天都有水珠係牆真係好勁下。」

比佢兩個咁講,我回想返又好似真係好濕下。 再諗返自己又真係好似係開始上多左屋企之後就有D唔多耐煩脾氣差左。

「係啊。 我估ALICE都可能中左招所以你同佢兩個嘈到咁。 我印象中alice係一個冇脾氣既女仔。 而你就更加冇可能會出手打女人。」

我好驚訝:「下….咁點好啊?」 唔知係唔係真係文仔做左D咩,搞到我頭腦清晰左:「我同ALICE點算? 我地仲要結婚啊,有冇得好返?」

文仔笑笑口:「你好彩識到我,我一定會幫你。」再飲一口咖啡:「我都係因為比D污糟野搞先病,去台灣6年就係有人介紹我去搵個師傅。 師傅救左我一命,之後覺得我同佢有緣收我做弟子教我野。 」

真係有鬼? 其實我都唔係好知係唔係真係有… 不過信左先啦。 起碼我自己係真係想同返ALICE一齊。 無論係情感上或者係面子之上。

「咁我地點做啊依家?」 我急住想知點搞返掂好。

「EASY JOB!!! 你比ALICE電話我啊,我想今晚見一見佢,我估佢都受俊鬼影響左思想。 大舟你就先返自己阿爸阿媽度休息一下,今晚唔好返去新屋。」

「你新屋果度,我聽日中午時間矛陽氣最盛時上去睇下。我約你聽日11AM係新屋等。」

「好….」 我真係冇晒主意只好乖乖比左ALICE電話文仔,同早D返阿爸阿媽度訓。

「阿BEN係咪可以車我去ALICE屋企?」文仔問BEN

「可以~我去拎車過黎先,你地一陣見我到就車黎。」

阿BEN走左之後,得我同文仔兩個人。

文仔挨近我耳邊講:「你比隻女鬼搞! 佢吸你既陽氣啊。」

「下….」 唔通文仔所講既係阿儀….? 佢唔通睇得出得同佢有搞野?

「等一等先,你意思吸陽氣係….?」

文仔停左一陣:「一般男士陽氣就來自下面。」 文仔暗示左。

「下….? 佢吸黎做咩啊…..?」 我聽到之後好驚好不安。

「鬼有時可能有D事投唔到胎要留係陽間,而係陽間會修練。 吸人氣就係其中一個修練方法。」 文仔好似講到好普通既一件事咁。

「咁我會點啊….會唔會死?」

「要死一早死撚左,點會仲同我傾到計。 總之你放心啦,多D休息做下運動養下身就OK! 走啦,阿BEN到左!」 文仔胸有成竹咁同我講。

阿BEN車左我返深水步之後就同文仔去搵ALICE。

我就上返阿爸阿媽度,休息。 唔想嚇親家人,所以要冇同佢地講同ALICE分開同有鬼既野。 其實自己都唔係好信文仔,因為自己一直都唔信世界上有鬼,而阿儀亦都同我既感覺好真實,一定唔會係鬼。
玩到咁呀
變鬼故
變鬼故

但係咁樣又唔係好突兀 正常邊有咁正既女人
文仔同alice 性交轉運
變鬼故
拍低左片
睇番段片果陣發現有唔妥?
---------------------------------

食完飯,我入左房睇返WHATSAPP搵返阿儀出黎! 我好心寒…. 我搵唔到阿儀個電話。 唔通我真係一直都比隻鬼怪搞? 唔會既….冇可能! 所以野都好真,我同阿儀身體既接觸,感覺係真既。

我回想同阿儀一直以來既事。

第一次見阿儀,佢係企左係陳生身後一齊出LIFT,陳生好冷漠咁同我打招呼後,就自己一個開門入屋同阿儀冇交流。

另一次我同阿儀行去奧海城佢做GYM,我記得果次 同佢一齊行,沿路有唔少人望住我地。 我諗住係D人覺得阿儀太靚所以望。 但依家諗真一下,D人係用一種古怪目光望住我,望住自言自語既我。

仲有一次同ALICE一齊行街,見到阿儀時我份鎮定咁去同阿儀打左個招呼。而ALICE見到我講野,就好似唔知我做咩咁話我古古怪怪….

我越諗越驚。 唔係唔係係真既,我尋晚同佢拍左片。 我同阿儀做完愛之後之後仲一齊係床上睇過段片,仲記得佢比我搞到潮吹左之後我先拍入去。

我立即開出黎睇返段片。

HOLLY SHIT! 我唔敢相信自己對眼睛。 明明尋晚拍完開左既睇係見到阿儀同自己搞野。 但依家開出黎睇,我見到既係得我自己一個人, 先係舉起隻中指不停向上"了" 之後我就係度自己打飛機…最後射出黎係床上…..

冇可能!!! 點會可以咁真實,我明明真係同阿儀一齊,佢好真實。

我唔信。 我要去搵阿儀,佢一定係屋企等我既。

果一刻我冇理文仔同我屋既野,我一支箭咁衝左出去飛的去大角咀。

唔會既,阿儀唔係鬼。 我唔信!!!! 冇可能。 我腦海不停同自己講係假既,文仔呃我,一定係假既。

到大角咀,我企係屋企樓下望上去A室,A室完全冇開燈。 平時依個時間阿儀應該係屋企,點會冇燈? 冇可能!!! 唔會既。 我坐LIFT上去,LIFT到左1/F,門一開。

一度寒面向我面門襲來…. 我行出1/F 大堂望向A室阿儀單位,打左個冷震…. 但我同自己講,我要求證一下。

我伸手去按A坐門鈴。

冇人應門! 阿儀唔係度???? 「阿儀~~~~ 阿儀~~~~」 我開始有D唔耐煩,用手拍門。

都係冇人應。

我鼓起勇起,入自己屋企,打算去後門睇下阿儀係唔係等梗得。

打開門,又係一陣寒意打係我身上。 但我已經唔在乎! 我好想見阿儀。 「阿儀~ 阿儀~~」 入到自己屋企我邊走邊叫阿儀。」

去到廚房後門,我深吸一口氣之後,將度後門門打開!
屌原來我地成班巴打一直j梗隻女鬼

屌 變撚咗鬼故
屌原來我地成班巴打一直j梗隻女鬼

哈哈
Live 好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞