一人一次學校最痴線嘅週會講座

841 回覆
198 Like 3 Dislike
試過一次週會,有個呀sir問個學生:
禮堂地板啲白色線係咩線
同學就答:羽毛球白線
呀sir就話:呢個係我地個底線。

跟住全場當場靜曬

有次户外週會,隔離屋苑啲人覺得我地學校太煩太嘈,跟住就擲裝滿水的水樽落去我地學校

應該好好笑。。。。
又上番熱門
我中學個時有一次禁毒講座
請左個戒毒人士分享 初頭悶到仆街
講完之後佢拎左包細細包白色粉出黎
話係白粉 問有冇同學仔想上台試下
因為佢話自己唔會比曬成包
只會比好小好小等同學體驗下係點
個量係唔會出幻覺同上癮
佢講左勁耐全部人信撚曬包粉係真
跟住有同學舉手上台試
個嘉賓分緊啲粉比個同學個時
突然間有另一個同學沖上台拍跌包粉
我地全部人o撚曬嘴
後尾嘉賓話包粉係假 想睇下我地受唔受得住引誘
跟住訪問返點解個同學會沖上台拍跌包粉
佢話因為唔想見到自己個同學吸毒
好記得呢次週會
選學生會
學生會候選內閣個政綱 其中一條係話搞 爆旋陀螺比賽

我地三國殺比賽

同樓主差唔多,
不過條友show 一埋數字出黎

叫我地望幾秒,問我地背唔背到

屌你老味,Pi 黎既 個個彩佢都有味

識個frd用左2個星期背到3.14後嘅200個餘數
請咗陳永棋講十二五,比我屌到佢到反艇。
之後佢好大方咁約我請我食自助餐....好高級同貴下
一定要食撚窮佢啦
利申:個時聽myradio,有教主時幾成功力
請左個總督察黎,好多年前師兄。

跟住台下有個學生大叫屌你老母啊黑警,校長叫人捉個學生走。

點知個總督察笑住臉開咪:咪住,話明分享會,咁緊係有問有答嫁啦,miss比支咪佢講同我辯論。同學仔,依家比你講,你點解話我係黑警。

全場呆左無聲出,應該估唔到會咁,個學生拎住支企左係到。個黑警一面笑。

等左幾秒,個學生就話你地鎮壓.......個差佬就耍官腔,個學生紅曬面震曬。有個啊sir拎走咪叫個學生坐番低,跟住講左句公道自在人心。個個拍曬手掌。

個差佬一路都係笑容,掌聲一完就話,同學仔同啊sir都冇野講咁我繼續嫁啦,下面幾個後生老師黑面到頂唔住走左。q and a冇人敢出聲。

事後個啊sir話差d想上台打佢一身,講到有d眼濕濕。

個撚個都係黑警

點知個總督察笑住臉開咪:咪住,話明分享會,咁緊係有問有答嫁啦,miss比支咪佢講同我辯論。同學仔,依家比你講,你點解話我係黑警。

全場呆左無聲出,應該估唔到會咁,個學生拎住支企左係到。個黑警一面笑。

等左幾秒,個學生就話你地鎮壓.......個差佬就耍官腔,個學生紅曬面震曬。有個啊sir拎走咪叫個學生坐番低,跟住講左句公道自在人心。個個拍曬手掌。

個差佬一路都係笑容,掌聲一完就話,同學仔同啊sir都冇野講咁我繼續嫁啦,下面幾個後生老師黑面到頂唔住走左。q and a冇人敢出聲。

個撚個都係黑警

屌你老母黑警都有人撐,含撚啦你

個撚個都係黑警

屌你老母黑警都有人撐,含撚啦你

撐黑警 不了
係唔明點解見到警察就話黑警姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞