一人一次學校最痴線嘅週會講座

841 回覆
198 Like 3 Dislike

乜撚野事
請左個講蝗語既嘉賓嚟
阿sir懶好客想講 久仰久仰,但發錯音講左 狗仰狗仰
嘉賓呆左,我地忍笑忍得好辛苦
請左個講蝗語既嘉賓嚟

狗養狗養
中文科搞talk 請左條友黎sale佢自己本作文天書
條友懶係搞笑 教人作標語 又話自己教出好多5** 完全9up
跟住有同學問中文老師應唔應該買佢本書
老師話知人地黎咩目的 你自己諗下
好似有幾個on9買左 笑到仆街

係咪姓黃

我學校都有
黃燕萍
學校個陣仲特登整個書展比人買呃學生錢
買夠唔知幾錢送個爛鬼筆袋 唔少傻仔買

佢個陣係我學校有寫作班

Lky?
中文科搞talk 請左條友黎sale佢自己本作文天書
條友懶係搞笑 教人作標語 又話自己教出好多5** 完全9up
跟住有同學問中文老師應唔應該買佢本書
老師話知人地黎咩目的 你自己諗下
好似有幾個on9買左 笑到仆街

係咪姓黃

我學校都有
黃燕萍
學校個陣仲特登整個書展比人買呃學生錢
買夠唔知幾錢送個爛鬼筆袋 唔少傻仔買

佢個陣係我學校有寫作班

Lky?

好彩佢冇黎我間學校開書展
唔係週會,係校園電視台早會
有個畢業生用大6口音分享
話自己細個好窮,但一直好努力讀書,後來偷渡去美國
係美國返工,又話好努力讀書入左牛津
依家拎著幾個名校學位,識好多出名既教授
話想自己成立個獎學金,幫窮學生讀書
如果成績好既學生可以搵佢幫入美國名校
吹到有咁大得咁大
但我地心諗,咁似癡線既
之後就無再聽過佢同獎學金既消息
勿相認
最撚癲係張潤衡黎講經 扮勵志 講耶穌

Q and a無人問佢係咪食卡迫食到燒死人?
請左個講蝗語既嘉賓嚟

狗養狗養

咁我諗嗰時個嘉賓都係領會到狗養呢個意思
比狗仰仲好笑
唔知算唔算痴線啦
有一次無啦啦請左疑似吸煙搞到燒山個個人黎講
成個過程講野勁輕浮
之後完左 成班老師係我地面前屌佢 話唔應該比佢黎講

張潤恆

屯門?
唔知算唔算痴線啦
有一次無啦啦請左疑似吸煙搞到燒山個個人黎講
成個過程講野勁輕浮
之後完左 成班老師係我地面前屌佢 話唔應該比佢黎講

田?
請過梁家傑 過左兩年就去左選特首
又請過君比 果陣好興既校園小說
中學某年 黎左個新嘅科學阿sir
哩個阿sir當年好似得20幾歲好後生 幾靚仔 平易近人 教好又書 同學生關係幾好
有一次羅范椒芬定葉劉上黎開講座(事隔多年唔記得邊個
臨尾有q&a 等學生同佢問答,因為有記者影相咁扮下親民啦,大家都知中學生有幾多料呀 實比啲政客語言藝術撚化啦
加上學校唔想失體,所以就算成班人舉手 一定只會得最乖唔搞事嘅書kai子有得上台答問
之後哩位阿sir舉手 校長以為佢唔會搞事 所以比左個咪佢
阿sir狂踢爆佢啲政治謊言 全場學生拍爛手掌 校長就黑晒面咁走人
最後成個講座都無係報張出現過
結果年尾 校長唔同佢續約 仲唔出糧比佢 搞左半年會比返啲錢佢

基道?😂😂😂
哩個阿sir當年好似得20幾歲好後生 幾靚仔 平易近人 教好又書 同學生關係幾好
臨尾有q&a 等學生同佢問答,因為有記者影相咁扮下親民啦,大家都知中學生有幾多料呀 實比啲政客語言藝術撚化啦
加上學校唔想失體,所以就算成班人舉手 一定只會得最乖唔搞事嘅書kai子有得上台答問
阿sir狂踢爆佢啲政治謊言 全場學生拍爛手掌 校長就黑晒面咁走人
結果年尾 校長唔同佢續約 仲唔出糧比佢 搞左半年會比返啲錢佢

基道?😂😂😂

基道?😂😂😂

你幾年grad?
教會學校
請咗個牧師(好似姓林)返黎講talk
最記得佢話男女挨近就會拖手
拖手->攬->錫->上床->有bb
叫大家唔好隨便同人挨近
唔係到時有bb就出事

歡迎相認

呢個好熟
唔想有bb 就唔上床
唔想上床就唔好錫
一路推到去唔好拖手
無啦啦叫晒全校女同學去禮堂聽點樣防性騷擾,但個talk係老師自己講,乜ppt乜道具都冇,教啲女仔如果有人進入自己一隻手臂距離就要同對方講話你進入咗自己個personal zone,跟住行開

另外都試過叫jacqueline本人上嚟講防暗瘡talk

我間中學都有呢兩個講座
教會學校
叫大家唔好隨便同人挨近
唔係到時有bb就出事

歡迎相認

呢個好熟
唔想有bb 就唔上床
唔想上床就唔好錫
一路推到去唔好拖手

人會死

死人全部有飲過水

飲水會死

啊牧師你以後都係唔好飲水喇

基道?😂😂😂

你幾年grad?

呢個好波 不過可惜

基道?😂😂😂

你幾年grad?

唔講啦,驚自爆
之前學校請左張潤衡黎週會演講,本身以為佢會講大火之後點樣勵志又唔放棄啦 仆佢個街九唔搭八,講埋啲咩細個同學會問佢點樣溝女

+1
教會學校
叫大家唔好隨便同人挨近
唔係到時有bb就出事

歡迎相認

以諾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞