一人一次學校最痴線嘅週會講座

841 回覆
198 Like 3 Dislike
好撚記得高皓正上黎叫人信耶穌
講到唔知咩 就話
如果冇風,咪跑囉,跑咪感受到啲風囉
中學有個阿sir年年都講六四
好精彩
可惜佢退咗休

早兩三年退休?
教會學校
請咗個牧師(好似姓林)返黎講talk
最記得佢話男女挨近就會拖手
拖手->攬->錫->上床->有bb
叫大家唔好隨便同人挨近
唔係到時有bb就出事

歡迎相認

Qmss?
請左個校友教考試溫習技巧
本身諗住認真聽下有咩技巧學到
點知黎表演切菜 仲話考試一定要用黑色墨水筆,唔會斷墨
之後仲話自己考geog個陣寫爆10本圖文並茂嘅答題簿 未出考場話自己已經贏左
浪費曬我d時間
痴線就冇
最有印象係請左教主

我地都有喎
果個週會係我咁多年唯一一個冇訓教既週會
啲同學勁專心咁聽

但之後有家長投訴,就以後冇再搞
仲有接住果個星期就請左梁家傑上黎
講野悶到仆街,又慢
大半個禮堂訓撚左

係咪姓黃

我學校都有
黃燕萍
學校個陣仲特登整個書展比人買呃學生錢
買夠唔知幾錢送個爛鬼筆袋 唔少傻仔買

佢個陣係我學校有寫作班

中左伏既呢度

黃燕萍好串
但又唔返母校做老師教書
淨係搞啲作文班
就係咁講之前喺母校點點點

樹窿姐 佢喺我學校做駐校作家 點睇

相認

唔記得咗佢喺邊間教

我中學都有 佢仲用我地個miss個名作左個故事 話同個miss好fd 知佢同佢老公當年係睇鐵達尼號所以撻著初頭仲以為係真 原來佢教緊作文 我諗呢條橋佢次次講座都會用

呢個miss 係咪已經唔係度?
教會學校
請咗個牧師(好似姓林)返黎講talk
最記得佢話男女挨近就會拖手
拖手->攬->錫->上床->有bb
叫大家唔好隨便同人挨近
唔係到時有bb就出事

歡迎相認

寶林?

嚴重既slippery slope

之前唔知咩週會好興請啲歌星黎宣傳
試過請比比鳥 宇宙gem(個陣佢岩岩開始紅)
跟住有一年請左李克勤黎
佢一上台野都未講
我地成班就係台下大嗌"送禮!送禮!"
佢一聽到塊面已經黑到
之後連歌都無唱鳩講左幾句就走左
最撚搞笑係最尾校長送記念旗個陣
我地大叫話"唔好唔記得拎呀!"
之後佢頭也不回咁走左

應該唱GLORY GLORY MAN UNITED
利申:非曼
有個mk妹改邪歸正 ,講我地唔好行差搭錯,唔好誤入歧途個d ,佢講到自己入左好幾偉女童院,有個低form(識既,平時串嘴on9開 )一聽到佢入女童院卡一聲笑出尼 ,個講者mk妹之後聽到佢咁笑眼濕濕講:係lor,你地聽番我經歷都覺得好笑呀可

我地高form成班勁燥,勁想打9個低form

你讀多啲書先啦中學雞
請個做戲劇既之後佢無啦啦做喊戲,喊得勁辛苦,我都唔知講咩好

Btw 紋身可以去邊度
聽個朋友講 佢讀基督故學校
有次個校長開講座教驅鬼
事源早兩日有個女仔玩筆仙 係學校走廊
一邊跑一邊喪嗌 跟住個校長出手救佢
所以就有咗呢個週會講座

嘩屌
我記得有排好heat咩charlie charlie challenge (類似筆仙)
之後我就同幾個frd身痕玩
擺左個陣喺地下半粒鐘
我見佢郁都唔郁就問:charlie charlie are you here
有玩過應該知佢會自己轉yes 或者no
跟住佢轉左yes
我幾個frd都見到嚇到傻左
有個班上嘅道德撚聽到就話
如果唔燒左支筆同紙
會晚晚發夢見到隻鬼
嬲尾梗係冇乜野

中學六年請鄺俊宇。
請咗個獅子山學會嘅人講金錢觀念
第二日校長開咪,話唔應該請呢啲嘉賓嚟

咩學會黎,好神秘

我學校都係喎 仲要係耶撚講坐

屯門區 ?我果間都有 仲話自己最紅果時同周杰倫平起平坐

東華學校?

唔係

屯門區 間野藍色?

陳XX?

無生命???

諗兩諗可能我誤會左絲打 我果間碼頭區

唔係

屯門區 間野藍色?

絲打

好似黎過2次條友 第一次係有蓋操場 果陣佢仲好正常

有蓋就無咩印象 等陣間學校係咪海邊 確認番

係呀 隔離果間係綠色

絲打幾時畢業

14年
高教主嚟過
講座主題唔記得咗 啲內容都唔係好記得
印象中都係話信咗教佢改變咗好多啊又點又性

例如佢話佢以前日日睇a片 搞到自己一出街見到啲女都精蟲上腦咁 後尾信咗教就覺得自己唔可以用咁嘅眼光望啲女人

到最後仲叫我哋企哂起身 猛喺到傳教 逼我哋要企上台同佢一齊祈禱
佢見我哋冇咩人理佢 仲話我哋做咩唔信佢唔信教
請咗林超英呢講
講得幾好
佢派禮物係就咁掟落台
連禮堂最後個排
佢都夠力掟到
但係佢一個67歲既呀伯
掟得勁準
[quote]
我學校都係喎 仲要係耶撚講坐

屯門區 ?我果間都有 仲話自己最紅果時同周杰倫平起平坐

東華學校?

唔係

屯門區 間野藍色?

陳XX?

無生命???[/quote]
中文科搞talk 請左條友黎sale佢自己本作文天書
條友懶係搞笑 教人作標語 又話自己教出好多5** 完全9up
跟住有同學問中文老師應唔應該買佢本書
老師話知人地黎咩目的 你自己諗下
好似有幾個on9買左 笑到仆街

天水圍
中學六年請鄺俊宇。

屌你tcss?
睇吓有冇人知

1.
有次好似係試後活動
家長教師會個會長搞咗個講座講護膚
其實實際上就係自己sell自己間美容院

結果過幾日好似上埋報紙

2.
有個咩保釣人士上嚟講釣魚台
完全照稿讀,連廣東話口語都用唔到

最記得佢講過兩位「保釣烈士」
一個好似係喺大陸宣傳緊嗰陣俾車撞死
另一個好似話去釣魚台嗰陣出事死咗
我附近啲人個個忍笑忍到癡線

wfn

我地應該差一兩屆only
兩單都隔幾遠下

有隔咁遠?
做六四主題嘅話劇,仲要唔止一年有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞