一人一次學校最痴線嘅週會講座

841 回覆
198 Like 3 Dislike
陳奕迅黎宣傳新專輯

邊隻

Rice & shine

隻蝗語碟
試過請一個人講同性戀
成個talk不停quote聖經 話同性戀有罪
仲話要鍾意同性十年以上兼對同性有性幻想先叫同性戀

另一次請咗嗰淫婦分享以前點樣唔愛惜自己身體
例如同professor搞嘢為咗攞高分
然後以過來人身分叫女同學唔好重蹈覆轍
諗返起幾年前 第一屆DSE 教聆聽要專心 叫人可以試下收縮肛門

屌咁都講得出既
試過請一個人講同性戀

咩u?
試過請一個人講同性戀

咩u?

中學
試過請一個人講同性戀

咩u?

中學

我講個淫婦
牧師講自己後生嗰陣嘅三角戀
A姊妹B姊妹
勿相認

請咗教主翻嚟講辛亥革命
Q&A 變晒做政治問題

lstc ?
記得有一次係畢業禮
有個新校董致詞講撚左成個鐘
下面屌撚曬鬼
最後overrun 兼好多獎冇頒
自此之後個校董冇再喺呢d 場合講野

全盛時期有幾多喺呢間讀過書嘅人
公開學校厠所板上有屎有血嘅相
屌7全校學生唔識去厠所
不過情況真心惡劣

巴打間學校係沙田?
請左張卡碧黎講座吹自己點撚樣涯過燒傷後生活
聖誕崇拜
個19校監講撚左兩個鐘
本身就預佢講15分鐘
奈何無人敢stop佢
最後佢自爆自己做埋今年唔做
.....
教會學校
請咗個牧師(好似姓林)返黎講talk
最記得佢話男女挨近就會拖手
拖手->攬->錫->上床->有bb
叫大家唔好隨便同人挨近
唔係到時有bb就出事

歡迎相認

cymcass?
原來真係咁多人被迫聽過張卡碧鳩吹
中學有次請左個中醫黎講talk 講到一半有個同學見暈 個中醫過左黎幫佢針灸
試過學校請過一個斷左隻手嘅人讀勵志嘢
之後q&a section我問佢點解斷手
佢答左我之後有個老師請左我出禮堂
話我揭人傷疤,扣左5分操行
屌妳老母,q&a唔係問關於講師嘅唔通問佢食左飯未?

畢業後發現原來q&a section係有老師俾啲on9問題叫學生問,
諗住型造到學生好留心聽嘅感覺,
所以先次次周會都有人舉手問嘢

口德分實體化

屌我都上過依個人嘅講座,佢一上嚟就問啲同學覺得佢有咩係做唔到,
有個同學問佢你點玩十五二十
之後完左講座就俾老師話嗰個同學唔識尊重人,問埋曬啲無聊問題
之前間中學每年都有性教育講座
完左個講座派M巾
諗起都痴線

又真係幾痴線
你男人老狗都比塊m巾你

試過係午訓派,
訓導話開咪叫‘女’班長"攞女同學禮物"個時聽到笑到 hihi
不過得小弟嗰班得我係班長,落咗去
點知係派m巾
最後放咗學有好多m巾係老師檯
叫左周永恆條on9 黎
分享自己細個點樣扔啲雞仔 整到佢地死哂

屌我都記得 仲要有埋動作
原來真係咁多人被迫聽過張卡碧鳩吹

基本上耶撚學校冇間走得甩
不過林潔瑜都有講過
請咗個唔知邊個機構黎既嘉賓,講色情資訊氾濫,然後係咁喺個大螢幕show啲娛樂版出黎,幅幅都係衣衫不整嘅女人,我哋個個睇到嘩嘩聲,最後訓導疏散我地走。
Running man 個Gary黎學校

這些機會

中學定大專 咁正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞