一人一次學校最痴線嘅週會講座

841 回覆
198 Like 3 Dislike
選學生會
學生會候選內閣個政綱 其中一條係話搞 爆旋陀螺比賽
[quote]

Martin Fung

[member]聽人講佢扮dbs 係人地學校扑左條女 真??

其實邊個嚟

https://www.instagram.com/ck_fungsw/

右手

右手

https://m.facebook.com/martin.fung.7509

選學生會
學生會候選內閣個政綱 其中一條係話搞 爆旋陀螺比賽

有次學校有人黎講vr
每班都有一個輪住睇
到我嗰時我放自已部電話入去睇av
有次學校有人黎講vr
每班都有一個輪住睇
到我嗰時我放自已部電話入去睇av

應該係近期啦
學期尾個週會topic係講作家
結果係播個作家創作動畫
個作家叫西西
個動畫叫 我們總是讀西西
笑到仆街 乜撚西西

有冇人知西西係乜水?

西西都唔識

無知井裏蛙
最記得年年64 都會週會 講共產黨有幾咁仆街 之後一齊唱首關64既歌 ,,,,,,最痴線係間中學 個辦學團體係奶共奶出晒面既教會
黃賭毒暴力
最記得年年64 都會週會 講共產黨有幾咁仆街 之後一齊唱首關64既歌 ,,,,,,最痴線係間中學 個辦學團體係奶共奶出晒面既教會

也是我倒下 你不要悲哀

我倒下 你不要悲哀
包剪揼技巧 講左兩個鐘

Tkl?
我諗都有差唔多廿年前
學校請左條痴線佬黎講拒絕婚前性行為
論點ON9到無論, 類似係上唔到天堂果D,仲越講越興奮講到好似鬼上身咁
講完叫人舉手立誓結婚前唔扑野
點知全校得個化石校長同幾個薯仔老師同學生舉手
大部分老師都唔SO佢
而舉左手果幾個自此俾人長期歧視
學期尾個週會topic係講作家
結果係播個作家創作動畫
個作家叫西西
個動畫叫 我們總是讀西西
笑到仆街 乜撚西西

有冇人知西西係乜水?

西西都唔識

無知井裏蛙

點解唔上維基睇睇先呢
我諗都有差唔多廿年前
學校請左條痴線佬黎講拒絕婚前性行為
論點ON9到無論, 類似係上唔到天堂果D,仲越講越興奮講到好似鬼上身咁
講完叫人舉手立誓結婚前唔扑野
點知全校得個化石校長同幾個薯仔老師同學生舉手
大部分老師都唔SO佢
而舉左手果幾個自此俾人長期歧視

唔係痴線,但係好柒既經歷

果時頒發緊d學外比賽d獎
我同另外三個同學一齊係個比賽得獎
前一日所有有獎拎既同學都採排過一次
但正日果日佢地三個都冇番學
跟據採排,前一個獎牌A頌完之後我應該就自動波上去等個獎牌B俾我
到我自動波上左去,校長問仲有獎牌要頌獎咩? 後面個老師:唔係四個同學都冇番學咩?冇預備tim 校長對住支咪同老師講唔緊要,快d拎張A4紙黎 最後全部人笑住咁睇住我係個台上拎住張空白A4紙同校長影相
嗰時高皓正嚟學校講talk
然後信咗主之後就變到唔同哂
佢講講吓叫同學唔好婚前就同人同居
又突然問:「呢到有無人已經唔係處女?
唔係既就舉手啦!」
成個禮堂啲人都呆咗

Lskc?

唔係痴線,但係好柒既經歷

果時頒發緊d學外比賽d獎
我同另外三個同學一齊係個比賽得獎
前一日所有有獎拎既同學都採排過一次
但正日果日佢地三個都冇番學
跟據採排,前一個獎牌A頌完之後我應該就自動波上去等個獎牌B俾我
到我自動波上左去,校長問仲有獎牌要頌獎咩? 後面個老師:唔係四個同學都冇番學咩?冇預備tim 校長對住支咪同老師講唔緊要,快d拎張A4紙黎 最後全部人笑住咁睇住我係個台上拎住張空白A4紙同校長影相

存在感係負值
試過一次週會,有個呀sir問個學生:
禮堂地板啲白色線係咩線
同學就答:羽毛球白線
呀sir就話:呢個係我地個底線。

跟住全場當場靜曬

有次户外週會,隔離屋苑啲人覺得我地學校太煩太嘈,跟住就擲裝滿水的水樽落去我地學校
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞