一人一次學校最痴線嘅週會講座

841 回覆
198 Like 3 Dislike
中國文化周請咗個少林師傅嚟耍功夫
無啦啦抽form抽學號叫人上台一齊耍
成班人未訓醒畀人扯上去唔知做乜鳩
台下面笑到放lunch

我哋學學pe堂要學少林功夫,要考試
八仙嶺周瑜
周永桓
高皓正

幾年前果堆中學生
十間學校有8間都請過

好奇一問 點解叫八仙嶺周瑜

周瑜點打敗曹操
陸遜點打敗劉備

.....
請張潤含,飯除麗秦,真係極撚品
上面講馬術果個最得意 仲有得撚下馬
學期尾個週會topic係講作家
結果係播個作家創作動畫
個作家叫西西
個動畫叫 我們總是讀西西
笑到仆街 乜撚西西

有冇人知西西係乜水?

西西都唔識
結果係播個作家創作動畫
個作家叫西西
笑到仆街 乜撚西西

有冇人知西西係乜水?

西西都唔識

顯示到佢嘅學識水平
結果係播個作家創作動畫
個作家叫西西
笑到仆街 乜撚西西

有冇人知西西係乜水?

西西都唔識

顯示到佢嘅學識水平

衝出嚟柒
記得有一次係畢業禮
有個新校董致詞講撚左成個鐘
下面屌撚曬鬼
最後overrun 兼好多獎冇頒
自此之後個校董冇再喺呢d 場合講野

全盛時期有幾多喺呢間讀過書嘅人

葵青區?
卡碧鬥士講座
樓主講既速讀係咪呢條友?

教埋D濕勁動作,仲夠膽死收成五千蚊學費
有次我問班主任點睇
佢話學校覺得有用既,不過有都唔會俾自己個仔參加
某年請左某兒童文學作家(印象中係君x) 黎講週會,佢寫野方面係有名氣,係講talk悶到痴線

果期播緊"女王的教室", 入面個老師好興講"你清醒啲啦"之類。咁佢就不停加插呢句對白係佢個talk入面,好似著左魔咁。

裕美同高教主都黎過我到,但唔太記得佢地講乜。裕美就好似正正常常,講自己本身抑鬱之後無事。
周永痕囉 一年好似黎過唔只一次
本來都ok, 到最尾唱歌,佢話自己作嘅
歌詞狂loop 你知道嗎,你知道嗎,你知道嗎
洗哂腦
某年請左某兒童文學作家(印象中係君x) 黎講週會,佢寫野方面係有名氣,係講talk悶到痴線

果期播緊"女王的教室", 入面個老師好興講"你清醒啲啦"之類。咁佢就不停加插呢句對白係佢個talk入面,好似著左魔咁。

裕美同高教主都黎過我到,但唔太記得佢地講乜。裕美就好似正正常常,講自己本身抑鬱之後無事。

君比 啲書唔係太好 人物故事亂到仆街
叛逆歲月系列
請左洪永城做sharing 係走過烽火大地果排
平時聽talk訓到昏迷 呢次係唯一一次聽曬 側邊個個都好專心 望住洪仔

利申:女校
請左洪永城做sharing 係走過烽火大地果排
平時聽talk訓到昏迷 呢次係唯一一次聽曬 側邊個個都好專心 望住洪仔

利申:女校
唔係週會 而係公開宣布
話有街坊投訴我地學校啲人企曬係校巴下層 阻撚住佢地
心諗做乜鳩
講左句「下,無位坐又唔比企係巴士到,低能o架?」,仲要比班主任屌咁大反應 實係你做
一定係班廢中投訴 on99

諗起我個間都係有人投訴
投訴我地啲低form玩手機阻住佢地上車
啲老師就開始巡巴士站
好撚on9
有條女黎傳道,講野一舊舊又長又沉咁
之後超時超左成40分鐘,週會係lunch前嗰堂,佢臨完仲好意思問我地係咪要放lunch
最後學校係冇補時比我地食飯

397?
中國文化周請咗個少林師傅嚟耍功夫
無啦啦抽form抽學號叫人上台一齊耍
成班人未訓醒畀人扯上去唔知做乜鳩
台下面笑到放lunch

我哋學學pe堂要學少林功夫,要考試

我個間都要學
請D耶撚黎講見證
話咩自殺果陣聽到耶穌把聲叫佢唔好之類
然後佢就返返入去
心諗屌你明明係思覺失調
仲有個係唱歌叫人唔好賭錢
歌詞係:
「快快戒賭,快快戒賭
馬會不要去,永利不要去」
笑到仆街

兩位唔識唱歌既miss 上台領詩歌
合唱仲要一齊走撚晒音
我地台下笑撚到氣都斷埋
請過孽瘤 上嚟分享
唔記得分享乜嘢
淨係記得其中佢話去南極邊度邊度好開心

利申: 左膠學校
性教育講座
播墮胎嘅全個過程

我學校都係
中西區女校?
唔係週會 而係公開宣布
話有街坊投訴我地學校啲人企曬係校巴下層 阻撚住佢地
心諗做乜鳩
講左句「下,無位坐又唔比企係巴士到,低能o架?」,仲要比班主任屌咁大反應 實係你做
一定係班廢中投訴 on99

諗起我個間都係有人投訴
投訴我地啲低form玩手機阻住佢地上車
啲老師就開始巡巴士站
好撚on9

屌我地個間都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞