一人一次學校最痴線嘅週會講座

841 回覆
198 Like 3 Dislike
請左個總督察黎,好多年前師兄。

跟住台下有個學生大叫屌你老母啊黑警,校長叫人捉個學生走。

點知個總督察笑住臉開咪:咪住,話明分享會,咁緊係有問有答嫁啦,miss比支咪佢講同我辯論。同學仔,依家比你講,你點解話我係黑警。

全場呆左無聲出,應該估唔到會咁,個學生拎住支企左係到。個黑警一面笑。

等左幾秒,個學生就話你地鎮壓.......個差佬就耍官腔,個學生紅曬面震曬。有個啊sir拎走咪叫個學生坐番低,跟住講左句公道自在人心。個個拍曬手掌。

個差佬一路都係笑容,掌聲一完就話,同學仔同啊sir都冇野講咁我繼續嫁啦,下面幾個後生老師黑面到頂唔住走左。q and a冇人敢出聲。

事後個啊sir話差d想上台打佢一身,講到有d眼濕濕。
唔係週會 而係公開宣布
話有街坊投訴我地學校啲人企曬係校巴下層 阻撚住佢地
心諗做乜鳩
講左句「下,無位坐又唔比企係巴士到,低能o架?」,仲要比班主任屌咁大反應 實係你做
一定係班廢中投訴 on99

是咪葵青區
中文科搞talk 請左條友黎sale佢自己本作文天書
條友懶係搞笑 教人作標語 又話自己教出好多5** 完全9up
跟住有同學問中文老師應唔應該買佢本書
老師話知人地黎咩目的 你自己諗下
好似有幾個on9買左 笑到仆街

係咪黃_萍😏
叫個老師走黎sell佢出本綜合同寫作技巧書
勁多傻仔走去排隊買 但本書其實無q用
好似姓黃

上面已經講緊

原來條撚樣咁多人識
你地幾大?我廿二,中學嗰陣佢係宣傳幫學生出嘅小說

我買咗
請咗個垃圾醫生返嚟
叫人唔好做無謂嘢,要讀書
有錢先學人講夢想
話要好似佢咁成功讀medic,仲係度曬自己有幾叻幾把炮,以前淨係會讀書
之前條八婆去咗喇沙廢up,班喇沙仔太嘈,佢仲話佢冇諗過喇沙係咁冇秩序乜乜柒柒
即刻畀人boo
條友好似係姓施,話自己讀協恩,kong u medic
仲要咁啱2個講座打孖上,上一個係叫人要勇敢啲追夢,之後條八婆全程針住上個講者
又有一次請咗個作家,又係串到仆街,有條友瞓著咗佢即刻停低屌鳩佢要人起身聽佢up
好似姓黃

上面已經講緊

原來條撚樣咁多人識

我買咗

屌我都有買覺得幾有用
今年都係22
不過我唔係直接買
係上埋佢堂
試過有一年請左個科學家番尼講
講咩cloning 複製羊叫mary
講一大輪over run 咗3個鐘
係3個鐘
第二日有個老師話 都痴線
試過有老師請蕭源同龍小菌(?)做嘉賓
結果蕭源講到做宣傳咁
龍小菌唱歌台下一個人都唔識
聽講個老師下一年冇得再主持週會

我都係啵
巴打學校係大圍?

沙田

相認 個老師好慘

咁都有得相認
請埋啲咁低質嘅嘉賓 不過因為咁變到就冇得撈都幾慘
中學唔知邊年咩純愛宣言
成個明光社咁
玩咩宣誓個時個個都係交戲就算

form 2 camp?

個陣我個間年年都搞呢個
幾年之後無左回事
好似姓黃

上面已經講緊

原來條撚樣咁多人識

我買咗

我都有買到
請過張敬軒嚟傳道加唱歌
佢唱佢果時首新歌笑忘書
一路唱一路行落嚟同我地扼手
依家諗番起唔知點解果時我地唔算太瘋狂
又唔尖叫又唔係好癲
唔痴線但幾特別 請左係電視成日賣廣告,醫暗瘡果個jacqueline黎。同學們一開始未知係佢,佢問:「有暗瘡,搵邊個?」大家都醒起個廣告,玩下話:「jacqueline。」之後佢話:「無錯,我就係jacqueline啦。」大家果刻係o左,幾好笑。
黃燕萍即場教個個標題我仲記得 xx春風無限廣 xx深處任我闖
可能人大左依家諗翻起覺得好淫
教會學校
請咗個牧師(好似姓林)返黎講talk
最記得佢話男女挨近就會拖手
拖手->攬->錫->上床->有bb
叫大家唔好隨便同人挨近
唔係到時有bb就出事

歡迎相認

沙田?

耶撚學校,上面講咩周永痕裕美高教主明光社全部都請過,仲有某年試後活動請左個阿伯黎講咩宗教與科學,係咁話咩地球得五千年,咩碳14放射地層D證據全部係假
有年學校週會學校特登唔講咩主題
心諗以為又係校長9up
但係到果日學校門口多左1-2架警車
原來係岩岩上任冇耐既689黎學校同學生交流
果陣佢都幾高民望
個個都拍曬手支持佢
尖曬叫一齊影相
而家諗番起都覺痴線
見到有人話影廁板有屎有血
我中學係影左垃圾桶有屎

女校??

後山"地區名校"
黃燕萍即場教個個標題我仲記得 xx春風無限廣 xx深處任我闖
可能人大左依家諗翻起覺得好淫

係 xx風光無限廣 xx領域任我闖 先岩

利申:中六個陣比啲老師揀左出嚟上佢啲課後補課 之後佢仲要話佢啲堂唔係想上就有得上 叫我地要好好珍惜
試過馬會派人嚟講talk宣傳馬術比賽
帶咗隻馬仔嚟
講下平時點養馬
馬術比賽係比咩
跟住抽啲同學去帶馬仔行圈、喂蘿蔔
少有地大家成身汗係樓下cover playground聽talk但超樂意咁聽

馬伕
阿sir係禮堂唱主能夠
成個禮堂笑到仆街兼比佢嚇親做乜咁夠薑唱粗口歌

有次請左班非洲黑人來玩非洲樂器仲著到成個野人咁
仲叫我地用非洲話跟佢唱歌比拍子
結果成個禮堂既人都好high好投入

watoto
叫曬全校上禮堂
講座題目係我地學校係咪名符其實嘅band1中學
然後叫我地開始討論
試過有一年請左個科學家番尼講
講咩cloning 複製羊叫mary
講一大輪over run 咗3個鐘
係3個鐘
第二日有個老師話 都痴線

唔係複製羊多莉咩
有年學校週會學校特登唔講咩主題
心諗以為又係校長9up
但係到果日學校門口多左1-2架警車
原來係岩岩上任冇耐既689黎學校同學生交流
果陣佢都幾高民望
個個都拍曬手支持佢
尖曬叫一齊影相
而家諗番起都覺痴線

呢間沙田學校
校晨親自講性教育
有好多性病圖 墮胎片
真係覺得做醫生好勁
又要讀書多 做d野又嘔心

另一次係搵元秋黎講中國唔知d乜
有同學問佢:咁你支唔支持平反六四
佢話當然支持平反六四 問題係要點平反
果陣我未係好留意政治
仲以為佢係民主派
睇吓有冇人知

1.
有次好似係試後活動
家長教師會個會長搞咗個講座講護膚
其實實際上就係自己sell自己間美容院

結果過幾日好似上埋報紙

2.
有個咩保釣人士上嚟講釣魚台
完全照稿讀,連廣東話口語都用唔到

最記得佢講過兩位「保釣烈士」
一個好似係喺大陸宣傳緊嗰陣俾車撞死
另一個好似話去釣魚台嗰陣出事死咗
我附近啲人個個忍笑忍到癡線

wfn

同學

執返好禮堂d櫈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞