一人一次學校最痴線嘅週會講座

841 回覆
198 Like 3 Dislike
留門
試過有次請左主播周嘉儀同一個香港電台一個高層尼講talk
兩個都係舊生
掌聲差勁遠
變直治療法 怕男校變Gay
中學某年 黎左個新嘅科學阿sir
哩個阿sir當年好似得20幾歲好後生 幾靚仔 平易近人 教好又書 同學生關係幾好
有一次羅范椒芬定葉劉上黎開講座(事隔多年唔記得邊個
臨尾有q&a 等學生同佢問答,因為有記者影相咁扮下親民啦,大家都知中學生有幾多料呀 實比啲政客語言藝術撚化啦
加上學校唔想失體,所以就算成班人舉手 一定只會得最乖唔搞事嘅書kai子有得上台答問
之後哩位阿sir舉手 校長以為佢唔會搞事 所以比左個咪佢
阿sir狂踢爆佢啲政治謊言 全場學生拍爛手掌 校長就黑晒面咁走人
最後成個講座都無係報張出現過
結果年尾 校長唔同佢續約 仲唔出糧比佢 搞左半年會比返啲錢佢

土瓜灣?

係,間中學喺公園隔離
請左第二間學校既樂團黎演出
個指揮起演完一隻歌之後拎住個比人吹個既saxophone 去台下叫我校既學生試吹
屌你點會有人想食人口水未,所以無人理佢
佢見無人理佢自己老羞成怒,就拉隊走人路演出
請左洪永城做sharing 係走過烽火大地果排
平時聽talk訓到昏迷 呢次係唯一一次聽曬 側邊個個都好專心 望住洪仔

利申:女校

葵青區?
包剪揼技巧 講左兩個鐘

初中週會做性教育
中一到中三都坐係禮堂到聽
講到一半係到播人工流產的手術片
係睇住個子宮 有血 有個bb 果種
分別展示將bb打爛左吸出黎
同切到一舊舊再夾出黎
嚇到好多人喊 有幾個女仔直頭暈左
學校收左勁多投訴信
自此以後都冇再搞過呢種週會

睇過D報紙話香港既性教育成 q 日講墮胎性病
搞到好多人長大後對性恐懼,唔小人性生活係有問題
試過學校請個指揮家上黎
佢咩都未講
只係見到我地無咩興趣
傾下計咁
就突然大屌我地
話未見過啲band1學生好似你地咁
之後好似有班人笑咗出聲
個指揮家就嬲到走咗
中文科搞talk 請左條友黎sale佢自己本作文天書
條友懶係搞笑 教人作標語 又話自己教出好多5** 完全9up
跟住有同學問中文老師應唔應該買佢本書
老師話知人地黎咩目的 你自己諗下
好似有幾個on9買左 笑到仆街

係咪姓黃

我學校都有
黃燕萍
學校個陣仲特登整個書展比人買呃學生錢
買夠唔知幾錢送個爛鬼筆袋 唔少傻仔買

黃燕萍
屯門中學??

講真,佢冇正職,咁佢靠咩維生
全校入課室
副校用校園電視台直播上高登
講網絡欺凌
申利,果陣未有連連登時代

有冇開filter
樓主講既速讀係咪呢條友?

教埋D濕勁動作,仲夠膽死收成五千蚊學費
有次我問班主任點睇
佢話學校覺得有用既,不過有都唔會俾自己個仔參加

仆街 就係佢
官校 有日到某位副校長講週會講座,佢就自備notebook 既,突然講講下無啦啦想上網開d野比我地睇...點知一上網部notebook唔知做乜勁中左毒咁,不停彈d咸網岀黎,收都收唔到
最後個副校長第二年就唔起度鳥

痴線堅定流 有冇巴絲同校
請咗仲係財爺嘅曾俊華嚟講政改
請左陳雲國師黎講中文講座(關於文法之類)
佢講到高潮咁
應該未食藥
有中文老師叫我隔離個同學影陳雲講野既英明神武樣
但係就影哂d痴線樣
之後我同個同學一齊欣賞d相
笑到肚痛

無圖你話國師係周會讀清算名單都得架啦
中國文化周請咗個少林師傅嚟耍功夫
無啦啦抽form抽學號叫人上台一齊耍
成班人未訓醒畀人扯上去唔知做乜鳩
台下面笑到放lunch

馬鞍山朋友?

聖XX?
有搞過yes Tour,有小明

有請過打過抗日戰爭嘅老兵嚟做講座

墮胎睇過三次,但條片永遠都係黑白
變直治療法 怕男校變Gay

好想知喎 佢講左啲咩
有次搵咗卡碧衡嚟鳩噏,成班瞓著咁濟
之後佢黑面
性教育講座教人用套,預備咗好多碌橡膠假鳩同套 之後請人上去學戴一次,有個痴線佬上到去拎住碌假鳩Fing下fing下 台下人就忍笑望住條彈性Jer

我地學校都係 請幾條友上去學戴套 其中兩個都靚仔player黎 咁佢地一定熟手啦
點知一撕開又話呢樣錯個樣錯 又話咩帶得太快係錯既
之後又話人地指甲太長啦 會吉穿個袋 剪刀手愛德華咩屌
照佢個套戴條女應該已經著好衫準備走人

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞