一人一次學校最痴線嘅週會講座

841 回覆
198 Like 3 Dislike
教會學校
請咗個牧師(好似姓林)返黎講talk
最記得佢話男女挨近就會拖手
拖手->攬->錫->上床->有bb
叫大家唔好隨便同人挨近
唔係到時有bb就出事

歡迎相認

寶林?

牧師林
試過請趙善軒黎教會考中文
個中文miss仲同佢議論
有次大學周會個講者唔得閒 臨時轉左人
條女上黎話咩癌症唔洗睇醫生醫
用咩大腦活化療法改變腦電波就得
全程唔知佢講乜鳩

跟住係新聞見到佢無牌行醫俾人拉左
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/20160504/55063484
未試個痴線
有次週會請出面d中樂團上黎介紹中樂
攞枝dida出黎問有冇學生想試
冇人舉手,之後就話我地唔投入參與,拉隊走人
On撚鳩
有次大學周會個講者唔得閒 臨時轉左人
條女上黎話咩癌症唔洗睇醫生醫
用咩大腦活化療法改變腦電波就得
全程唔知佢講乜鳩

跟住係新聞見到佢無牌行醫俾人拉左
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/20160504/55063484

On撚鳩

點收科
請D耶撚黎講見證
話咩自殺果陣聽到耶穌把聲叫佢唔好之類
然後佢就返返入去
心諗屌你明明係思覺失調
仲有個係唱歌叫人唔好賭錢
歌詞係:
「快快戒賭,快快戒賭
馬會不要去,永利不要去」
笑到仆街
On撚鳩

點收科

剩餘時間副校上台訓話
校長消失左,應該係去道歉掛
唔知算唔算痴線啦
有一次無啦啦請左疑似吸煙搞到燒山個個人黎講
成個過程講野勁輕浮
之後完左 成班老師係我地面前屌佢 話唔應該比佢黎講

條友講talk講左咁多年都咁
請左個人黎玩魔術 叫左個同學仔上台 成枝水倒落個同學個頭到
請D耶撚黎講見證
話咩自殺果陣聽到耶穌把聲叫佢唔好之類
然後佢就返返入去
心諗屌你明明係思覺失調
仲有個係唱歌叫人唔好賭錢
歌詞係:
「快快戒賭,快快戒賭
馬會不要去,永利不要去」

笑到仆街

你又識?
周永恆未出事之前學校請過佢黎開talk.
個陣幾正常,唱下歌分享下自己d勵志事咁.
點知宜家
係咪真係腦生癌生傻左?

同校?
中文科搞talk 請左條友黎sale佢自己本作文天書
條友懶係搞笑 教人作標語 又話自己教出好多5** 完全9up
跟住有同學問中文老師應唔應該買佢本書
老師話知人地黎咩目的 你自己諗下
好似有幾個on9買左 笑到仆街

蕭源?
聽人講之前周勤才去港島民生講talk
佢教人地speaking既技巧
就係叫人地講野大聲啲
跟住佢叫其中一個area既學生叫"救命"練大聲
之後就搞到成個禮堂啲人喺度叫"救命"

我中學講過周勤才教會考中文tips之類
平日中學中文老師已經廢 點知佢可以仲廢過佢地
高主教水煎包呢兩個都請過
仲有次明光社攣變直療法
同埋一個聲稱bio教授話自己唔信進化論嘅耶撚
周永恆未出事之前學校請過佢黎開talk.
個陣幾正常,唱下歌分享下自己d勵志事咁.
點知宜家
係咪真係腦生癌生傻左?

同校?

相認??
請D太極班嘅人講講坐,講到一嚿嚿仲要喺台上耍太極
成個禮堂一半訓咗一半忍緊笑

請人講急救知識,啱啱講完有人突然暈咗要點處理,我後面條友就暈咗跌落地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞