一人一次學校最痴線嘅週會講座

841 回覆
198 Like 3 Dislike
周永恆未出事之前學校請過佢黎開talk.
個陣幾正常,唱下歌分享下自己d勵志事咁.
點知宜家
係咪真係腦生癌生傻左?

我學校都係喎 仲要係耶撚講坐

屯門區 ?我果間都有 仲話自己最紅果時同周杰倫平起平坐

東華學校?

唔係

屯門區 間野藍色?

絲打

好似黎過2次條友 第一次係有蓋操場 果陣佢仲好正常
請記者黎講中國黑暗面 跟著有愛國撚屌鳩佢

我學校都係喎 仲要係耶撚講坐

東華學校?

唔係

屯門區 間野藍色?

絲打

有蓋就無咩印象 等陣間學校係咪海邊 確認番
中學某年 黎左個新嘅科學阿sir
哩個阿sir當年好似得20幾歲好後生 幾靚仔 平易近人 教好又書 同學生關係幾好
有一次羅范椒芬定葉劉上黎開講座(事隔多年唔記得邊個
臨尾有q&a 等學生同佢問答,因為有記者影相咁扮下親民啦,大家都知中學生有幾多料呀 實比啲政客語言藝術撚化啦
加上學校唔想失體,所以就算成班人舉手 一定只會得最乖唔搞事嘅書kai子有得上台答問
之後哩位阿sir舉手 校長以為佢唔會搞事 所以比左個咪佢
阿sir狂踢爆佢啲政治謊言 全場學生拍爛手掌 校長就黑晒面咁走人
最後成個講座都無係報張出現過
結果年尾 校長唔同佢續約 仲唔出糧比佢 搞左半年會比返啲錢佢

我個間有請葉劉wo?!
不過好和平咁完場
嗰時高皓正嚟學校講talk
然後信咗主之後就變到唔同哂
佢講講吓叫同學唔好婚前就同人同居
又突然問:「呢到有無人已經唔係處女?
唔係既就舉手啦!」
成個禮堂啲人都呆咗

痴撚線啊?

東華學校?

唔係

屯門區 間野藍色?

絲打

係呀 隔離果間係綠色
唔係週會
係中六既畢業禮
我地高年級做觀禮
請左黃錦星條撚樣做嘉賓
畢業禮致辭講廢物徵費
中文科搞talk 請左條友黎sale佢自己本作文天書
條友懶係搞笑 教人作標語 又話自己教出好多5** 完全9up
跟住有同學問中文老師應唔應該買佢本書
老師話知人地黎咩目的 你自己諗下
好似有幾個on9買左 笑到仆街

係咪姓黃

我學校都有
黃燕萍
學校個陣仲特登整個書展比人買呃學生錢
買夠唔知幾錢送個爛鬼筆袋 唔少傻仔買

佢個陣係我學校有寫作班

中左伏既呢度
俾人叫咗去聽中史講座
點知係大中華膠
係咁講中國打贏日本
仲叫咗幾個老軍人唱啲老毛歌
吓吓個訓導都要嗌俾啲掌聲
先有人拍手
條友懶係搞笑 教人作標語 又話自己教出好多5** 完全9up

條友係咪女嘅

係咪姓黃

我學校都有
黃燕萍

佢個陣係我學校有寫作班

中左伏既呢度

黃燕萍好串
但又唔返母校做老師教書
淨係搞啲作文班
就係咁講之前喺母校點點點

係咪姓黃

我學校都有
黃燕萍

佢個陣係我學校有寫作班

中左伏既呢度

黃燕萍好串
但又唔返母校做老師教書
淨係搞啲作文班

樹窿姐 佢喺我學校做駐校作家 點睇
記得請過twins 同師兄嚟宣傳禁毒,當時師兄順手唱新歌記得,啲同學見到twins尖叫到痴線

東華學校?

唔係

屯門區 間野藍色?

絲打

係呀 隔離果間係綠色

絲打幾時畢業
叫左周永恆條on9 黎
分享自己細個點樣扔啲雞仔 整到佢地死哂
周永恆未出事之前學校請過佢黎開talk.
個陣幾正常,唱下歌分享下自己d勵志事咁.
點知宜家
係咪真係腦生癌生傻左?

我間中學都有,好似係聖誕聯歡既禮堂集會

屌有機會同校 好似係聖誕搵佢黎表演啊 仲有個做左好多年新人既女人

方皓玟

係咪姓黃

我學校都有
黃燕萍

佢個陣係我學校有寫作班

中左伏既呢度

黃燕萍好串
但又唔返母校做老師教書
淨係搞啲作文班

係咁sell自己啲書

我都有
之前唔知咩週會好興請啲歌星黎宣傳
試過請比比鳥 宇宙gem(個陣佢岩岩開始紅)
跟住有一年請左李克勤黎
佢一上台野都未講
我地成班就係台下大嗌"送禮!送禮!"
佢一聽到塊面已經黑到
之後連歌都無唱鳩講左幾句就走左
最撚搞笑係最尾校長送記念旗個陣
我地大叫話"唔好唔記得拎呀!"
之後佢頭也不回咁走左

相認

係咪姓黃

我學校都有
黃燕萍

佢個陣係我學校有寫作班

中左伏既呢度

黃燕萍好串
但又唔返母校做老師教書
淨係搞啲作文班

相認

係咪姓黃

我學校都有
黃燕萍

佢個陣係我學校有寫作班

中左伏既呢度

黃燕萍好串
但又唔返母校做老師教書
淨係搞啲作文班

相認

唔記得咗佢喺邊間教
有個週會係教人用顏色同螢光筆去溫書
原係係文具牌字Stablo做宣傳
週會所有學生都有枝免費紅色墨水筆

唔係痴線,但係擺明賣廣告宣傳

係咪姓黃

我學校都有
黃燕萍

佢個陣係我學校有寫作班

中左伏既呢度

黃燕萍好串
但又唔返母校做老師教書
淨係搞啲作文班

相認

唔記得咗佢喺邊間教

安柱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞