一人一次學校最痴線嘅週會講座

841 回覆
198 Like 3 Dislike
阿sir係禮堂唱主能夠
成個禮堂笑到仆街兼比佢嚇親做乜咁夠薑唱粗口歌

有次請左班非洲黑人來玩非洲樂器仲著到成個野人咁
仲叫我地用非洲話跟佢唱歌比拍子
結果成個禮堂既人都好high好投入
阿sir係禮堂唱主能夠

Watutu
請左個耶撚分享 到最尾祈禱果陣問有冇人決志 有既請舉手 咁我坐最尾果行同個fd都淨開眼冇祈禱 我哋望住全場都冇人舉手 個耶撚冇啦啦仲話好多人舉手喎 上帝已聽到你哋既心意 請放底手我同個fd笑撚到

之前唔知咩週會好興請啲歌星黎宣傳
試過請比比鳥 宇宙gem(個陣佢岩岩開始紅)
跟住有一年請左李克勤黎
佢一上台野都未講
我地成班就係台下大嗌"送禮!送禮!"
佢一聽到塊面已經黑到
之後連歌都無唱鳩講左幾句就走左
最撚搞笑係最尾校長送記念旗個陣
我地大叫話"唔好唔記得拎呀!"
之後佢頭也不回咁走左

全部講座都訓曬
但記得見到有個男老師坐係度訓左
性教育果啲 講性病
Show d 爛鳩爛屄相

我學校都有
阿sir係禮堂唱主能夠

Watutu

我中一時watutu都有黎我地學校
阿sir係禮堂唱主能夠

Watutu

我中一時watoto都有黎我地學校
記得好似有個女人介紹唔同既書 (講得超快)
性教育講座
播墮胎嘅全個過程

係咪果陣有個女老師成個僵直晒暈左?

咁都有得相認
唔好講佢我嗰日全日都食唔落飯

條片反而無乜野
係俾個女老師嚇親
果陣叫做坐佢附近目擊成個過程
有冇人睇過christmas carol
好撚記得高皓正上黎叫人信耶穌
講到唔知咩 就話
如果冇風,咪跑囉,跑咪感受到啲風囉

如果唔凍,咪開冷氣囉,開冷氣咪感受到凍

屌你老味佢都有黎講耶穌喎,不過太悶訓左冇聽到佢up乜,巴打邊間中學?
有次週會講座請人返黎講深度睡眠
個講座去到一半果陣,禮堂大半嘅人都喺到深度睡眠緊

個陣請左個耶撚黎 條友話自己上左天堂見到對大門 對門高到見唔到頂 打開就見到好多對腳吊左係上面 仲同埋神講野
記得有一次係畢業禮
有個新校董致詞講撚左成個鐘
下面屌撚曬鬼
最後overrun 兼好多獎冇頒
自此之後個校董冇再喺呢d 場合講野

高主教水煎包呢兩個都請過
仲有次明光社攣變直療法
同埋一個聲稱bio教授話自己唔信進化論嘅耶撚

細個上ust啲興趣班真係有個耶撚bio教授分享從科學角度反駁進化論嘅理由 :o
王梓軒呀爸
主題係中國政策但係又係咁踩香港
講講下仲講到去話自己個仔從小就好鐘意音樂
大個想做歌手
佢就用自己既人脈去幫個仔
仲講話遲下出黎做野個背景唔勁就係廢
講埋哂d歪理
最後有幾位老師係內聯網出信叫學生唔好相信呢個人講既野

師妹喎 最後仲派王梓軒隻新碟
不過最後出信嗰到唔記得
傳道囉 年年都有
一聽親傳教個啲
聽完2句即刻訓左
Callstar 未出天梯爆紅前黎過我地學校唱歌

秀茂坪?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞