一人一次學校最痴線嘅週會講座

841 回覆
198 Like 3 Dislike
小學週會有次講珍惜時間 叫全校學生合埋眼心入面數一分鐘比賽 覺得夠一分鐘就企起身
中學唔知邊年咩純愛宣言
成個明光社咁
玩咩宣誓個時個個都係交戲就算
請左陳雲國師黎講中文講座(關於文法之類)
佢講到高潮咁
應該未食藥
有中文老師叫我隔離個同學影陳雲講野既英明神武樣
但係就影哂d痴線樣
之後我同個同學一齊欣賞d相
笑到肚痛

皇天擊殺
教會學校
請咗個牧師(好似姓林)返黎講talk
最記得佢話男女挨近就會拖手
拖手->攬->錫->上床->有bb
叫大家唔好隨便同人挨近
唔係到時有bb就出事

歡迎相認
最撚癲係張潤衡黎講經 扮勵志 講耶穌
請左個唔出名既導演黎播一套戲
之後佢就分享啲拍攝手法同埋套戲既信息
一路講一路夾雜住啲粗口
仲要好撚燥
啲同學個個忍住笑
請過周永恆黎唱耶撚歌
請咗個獅子山學會嘅人講金錢觀念
第二日校長開咪,話唔應該請呢啲嘉賓嚟
聖誕祟拜搵左一位學校直屬教會既基督徒分享
講佢有一年因為車禍影響到日後日常生活
其中佢show左幾張入廠時影既相
見到成面血 走哂樣咁
唔記得左佢點解當時show呢啲相
但見到有人睇完 嘔既有 暈既又有 總共有最少五人比啲老師拖出個hall

好慘 自己受傷嘅樣累到人嘔
周永恆未出事之前學校請過佢黎開talk.
個陣幾正常,唱下歌分享下自己d勵志事咁.
點知宜家
係咪真係腦生癌生傻左?

我學校都係喎 仲要係耶撚講坐

exact7ly

咦原來有人講左
中學有個坐輪椅 成日係沙田火車站賣書既啊婆黎學校講座 痴撚線叫人唔好飲可樂會影響學習
學校宗教呀sir講咩聖經歷史 較到個咪最大聲轟足一堂

但係講左未夠半堂全級訓曬咁濟連台下啲老師都訓埋
無啦啦叫晒全校女同學去禮堂聽點樣防性騷擾,但個talk係老師自己講,乜ppt乜道具都冇,教啲女仔如果有人進入自己一隻手臂距離就要同對方講話你進入咗自己個personal zone,跟住行開

另外都試過叫jacqueline本人上嚟講防暗瘡talk

jacquelin都有黎過我學校
幾年前我學校都請過陳雲講中文古文同中國文化
講講下部電腦壞9左
佢趁整緊電腦喺到耍功夫
我地成班不斷話好勁叫佢繼續耍
佢又真係繼續懶chok咁耍
我懷疑嗰時佢已經鑽研到皇天擊殺
教會學校
叫大家唔好隨便同人挨近
唔係到時有bb就出事

歡迎相認

好似同校
中學唔知邊年咩純愛宣言
成個明光社咁
玩咩宣誓個時個個都係交戲就算

form 2 camp?
唔知算唔算痴線啦
有一次無啦啦請左疑似吸煙搞到燒山個個人黎講
成個過程講野勁輕浮
之後完左 成班老師係我地面前屌佢 話唔應該比佢黎講
教會學校
叫大家唔好隨便同人挨近
唔係到時有bb就出事

歡迎相認

同學仔
唔知算唔算痴線啦
有一次無啦啦請左疑似吸煙搞到燒山個個人黎講
成個過程講野勁輕浮
之後完左 成班老師係我地面前屌佢 話唔應該比佢黎講

教會學校
叫大家唔好隨便同人挨近
唔係到時有bb就出事

歡迎相認

寶林?
教會學校
叫大家唔好隨便同人挨近
唔係到時有bb就出事

歡迎相認

寶林?

教會學校
叫大家唔好隨便同人挨近
唔係到時有bb就出事

歡迎相認

寶林?

嚴重既slippery slope
請過周永恆黎唱耶撚歌

lkm?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞