一人一次學校最痴線嘅週會講座

841 回覆
198 Like 3 Dislike
教會學校
請咗個牧師(好似姓林)返黎講talk
最記得佢話男女挨近就會拖手
拖手->攬->錫->上床->有bb
叫大家唔好隨便同人挨近
唔係到時有bb就出事

歡迎相認

..
請全國政協
周永恆未出事之前學校請過佢黎開talk.
個陣幾正常,唱下歌分享下自己d勵志事咁.
點知宜家
係咪真係腦生癌生傻左?

我學校都係喎 仲要係耶撚講坐

屯門區 ?我果間都有 仲話自己最紅果時同周杰倫平起平坐

東華學校?

唔係

屯門區 間野藍色?
聽人講之前周勤才去港島民生講talk
佢教人地speaking既技巧
就係叫人地講野大聲啲
跟住佢叫其中一個area既學生叫"救命"練大聲
之後就搞到成個禮堂啲人喺度叫"救命"

好耐無聽過呢個名 個阿伯退休未

退咗兩年都有啦
好似15年已經冇教

芹菜16年仲有教
聽個朋友講 佢讀基督故學校
有次個校長開講座教驅鬼
事源早兩日有個女仔玩筆仙 係學校走廊
一邊跑一邊喪嗌 跟住個校長出手救佢
所以就有咗個週會講座

幾多年前 觀塘嘅?
基督教學校
有個人黎講愛因斯場信耶穌都算啦
吹到話孔子都信
無啦啦叫晒全校女同學去禮堂聽點樣防性騷擾,但個talk係老師自己講,乜ppt乜道具都冇,教啲女仔如果有人進入自己一隻手臂距離就要同對方講話你進入咗自己個personal zone,跟住行開

另外都試過叫jacqueline本人上嚟講防暗瘡talk

我小學都試過有jacqueline嚟講talk 教人點樣保養塊面
搵左個印度人講印度音樂
成班同學比人搵左上去個台度坐
完全唔知佢喺度做乜鳩
黃毓民黎講talk
學校中文老師同佢罵戰
學生坐哂係度唔敢出聲
性教育講座
播墮胎嘅全個過程
教會學校
請咗個牧師(好似姓林)返黎講talk
最記得佢話男女挨近就會拖手
拖手->攬->錫->上床->有bb
叫大家唔好隨便同人挨近
唔係到時有bb就出事

歡迎相認

同學仔

你識我?
點知宜家
係咪真係腦生癌生傻左?

東華學校?

唔係

屯門區 間野藍色?

絲打
點知宜家
係咪真係腦生癌生傻左?

東華學校?

唔係

呂明才
中學唔知邊年咩純愛宣言
成個明光社咁
玩咩宣誓個時個個都係交戲就算

form 2 camp?

唔係
某一日講座
中學某年 黎左個新嘅科學阿sir
哩個阿sir當年好似得20幾歲好後生 幾靚仔 平易近人 教好又書 同學生關係幾好
有一次羅范椒芬定葉劉上黎開講座(事隔多年唔記得邊個
臨尾有q&a 等學生同佢問答,因為有記者影相咁扮下親民啦,大家都知中學生有幾多料呀 實比啲政客語言藝術撚化啦
加上學校唔想失體,所以就算成班人舉手 一定只會得最乖唔搞事嘅書kai子有得上台答問
之後哩位阿sir舉手 校長以為佢唔會搞事 所以比左個咪佢
阿sir狂踢爆佢啲政治謊言 全場學生拍爛手掌 校長就黑晒面咁走人
最後成個講座都無係報張出現過
結果年尾 校長唔同佢續約 仲唔出糧比佢 搞左半年會比返啲錢佢

型到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞