一人一次學校最痴線嘅週會講座

841 回覆
198 Like 3 Dislike
嗰時高皓正嚟學校講talk
然後信咗主之後就變到唔同哂
佢講講吓叫同學唔好婚前就同人同居
又突然問:「呢到有無人已經唔係處女?
唔係既就舉手啦!」
成個禮堂啲人都呆咗

我都有聽過,莫非係同學
睇吓有冇人知

1.
有次好似係試後活動
家長教師會個會長搞咗個講座講護膚
其實實際上就係自己sell自己間美容院

結果過幾日好似上埋報紙

2.
有個咩保釣人士上嚟講釣魚台
完全照稿讀,連廣東話口語都用唔到

最記得佢講過兩位「保釣烈士」
一個好似係喺大陸宣傳緊嗰陣俾車撞死
另一個好似話去釣魚台嗰陣出事死咗
我附近啲人個個忍笑忍到癡線

wfn

同學

執返好禮堂d櫈

基本上每次完週會都俾人屌半個鐘先放學
請左個耶撚分享 到最尾祈禱果陣問有冇人決志 有既請舉手 咁我坐最尾果行同個fd都淨開眼冇祈禱 我哋望住全場都冇人舉手 個耶撚冇啦啦仲話好多人舉手喎 上帝已聽到你哋既心意 請放底手我同個fd笑撚到

屌 我都有類似既野
我地週會係放學前既
咁個陣舉左手個啲就有得出去啦
個陣初中同個fd係到諗如果出左去咪有得早
放學
點知原來出去係會去到第二個課室聽佢講耶穌
教會學校
請咗個牧師(好似姓林)返黎講talk
最記得佢話男女挨近就會拖手
拖手->攬->錫->上床->有bb
叫大家唔好隨便同人挨近
唔係到時有bb就出事

歡迎相認

何文田?

_ _

校友
試過學校請過一個斷左隻手嘅人讀勵志嘢
之後q&a section我問佢點解斷手
佢答左我之後有個老師請左我出禮堂
話我揭人傷疤,扣左5分操行
屌妳老母,q&a唔係問關於講師嘅唔通問佢食左飯未?

畢業後發現原來q&a section係有老師俾啲on9問題叫學生問,
諗住型造到學生好留心聽嘅感覺,
所以先次次周會都有人舉手問嘢

口德分實體化
之前間中學每年都有性教育講座
完左個講座派M巾
諗起都痴線
之前間中學每年都有性教育講座
完左個講座派M巾
諗起都痴線

又真係幾痴線
你男人老狗都比塊m巾你
有一次叫左快必黎講talk
講唔低overrun哂小息都過埋
要個校長上台閘住佢唔比佢再講
黃燕萍即場教個個標題我仲記得 xx春風無限廣 xx深處任我闖
可能人大左依家諗翻起覺得好淫

係 xx風光無限廣 xx領域任我闖 先岩

利申:中六個陣比啲老師揀左出嚟上佢啲課後補課 之後佢仲要話佢啲堂唔係想上就有得上 叫我地要好好珍惜

Sor 自膠
呢個版本應該俾班友改完我根深蒂固左

冇人想上佢堂
多數俾人迫嘅
教會學校
叫大家唔好隨便同人挨近
唔係到時有bb就出事

歡迎相認

新界西書院?
沐鼻法有人講咗未?

屌你老尾講起就嬲,等我仲趕返去srr
教會學校
叫大家唔好隨便同人挨近
唔係到時有bb就出事

歡迎相認

我記得
我有個fd仲話佢挨近就性交
好多學校都有請卡碧仔
我果間都有 就係佢岩岩出書果期
記得佢講講下話台下有人笑佢然後就自己衝左出禮堂
果陣仲好多人買左佢本書
好多學校都有請卡碧仔
我果間都有 就係佢岩岩出書果期
記得佢講講下話台下有人笑佢然後就自己衝左出禮堂
果陣仲好多人買左佢本書

卡碧仔
佢講talk個態度係咪好撚寸?
教會學校
叫大家唔好隨便同人挨近
唔係到時有bb就出事

歡迎相認

有印象
之前唔知咩週會好興請啲歌星黎宣傳
試過請比比鳥 宇宙gem(個陣佢岩岩開始紅)
跟住有一年請左李克勤黎
佢一上台野都未講
我地成班就係台下大嗌"送禮!送禮!"
佢一聽到塊面已經黑到
之後連歌都無唱鳩講左幾句就走左
最撚搞笑係最尾校長送記念旗個陣
我地大叫話"唔好唔記得拎呀!"
之後佢頭也不回咁走左

好撚仆街

有年請左胡囧黎,本來無乜野正正常常分享。
然後佢身後個個ppt突然show左頁slide出黎,全頁都佈滿左佢喊個個囧樣 成校係台下笑到痴左線,佢係台上望住我地又唔知我地做乜,係咁問我地笑咩 然後佢就擰轉身望下個ppt,係個一瞬間ppt飛左去下一頁正常既slide

嗰時高皓正嚟學校講talk
然後信咗主之後就變到唔同哂
佢講講吓叫同學唔好婚前就同人同居
又突然問:「呢到有無人已經唔係處女?
唔係既就舉手啦!」
成個禮堂啲人都呆咗

我都有聽過,莫非係同學

嗰陣時會唔會有人以為係講緊星座
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞