一人一次學校最痴線嘅週會講座

841 回覆
198 Like 3 Dislike
之前唔知咩週會好興請啲歌星黎宣傳
試過請比比鳥 宇宙gem(個陣佢岩岩開始紅)
跟住有一年請左李克勤黎
佢一上台野都未講
我地成班就係台下大嗌"送禮!送禮!"
佢一聽到塊面已經黑到
之後連歌都無唱鳩講左幾句就走左
最撚搞笑係最尾校長送記念旗個陣
我地大叫話"唔好唔記得拎呀!"
之後佢頭也不回咁走左

好唔尊重但好好笑
女校性教育講座
幾個來賓裡面包括修女同埋鬼佬教授
個鬼佬話Masturbation is something natural that everyone has to go through
修女即刻反駁
火藥味濃
跟住有一年請左李克勤黎
佢一上台野都未講
佢一聽到塊面已經黑到
之後佢頭也不回咁走左

有次週會講座請人返黎講深度睡眠
個講座去到一半果陣,禮堂大半嘅人都喺到深度睡眠緊

唔知算唔算痴線啦
有一次無啦啦請左疑似吸煙搞到燒山個個人黎講
成個過程講野勁輕浮
之後完左 成班老師係我地面前屌佢 話唔應該比佢黎講

條友講talk講左咁多年都咁

本性係咁
唔係都唔會講得出水煎包啦
之前有條話自己做生意做到去北韓,果陣已經想笑,成班當聽故咁聽,去到最後話:今日時間差唔多,有緣再講
有次大學周會個講者唔得閒 臨時轉左人
條女上黎話咩癌症唔洗睇醫生醫
用咩大腦活化療法改變腦電波就得
全程唔知佢講乜鳩

跟住係新聞見到佢無牌行醫俾人拉左
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/20160504/55063484

逸夫
全程唔知佢講乜鳩

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/20160504/55063484

逸夫

呢個係真痴線
叫左君比黎分享作野心得
把聲悶到班主任都訓著左
中文科搞talk 請左條友黎sale佢自己本作文天書
條友懶係搞笑 教人作標語 又話自己教出好多5** 完全9up
跟住有同學問中文老師應唔應該買佢本書
老師話知人地黎咩目的 你自己諗下
好似有幾個on9買左 笑到仆街

係咪姓黃
周永恆未出事之前學校請過佢黎開talk.
個陣幾正常,唱下歌分享下自己d勵志事咁.
點知宜家
係咪真係腦生癌生傻左?

我學校都係喎 仲要係耶撚講坐

屯門區 ?我果間都有 仲話自己最紅果時同周杰倫平起平坐
中國文化周請咗個少林師傅嚟耍功夫
無啦啦抽form抽學號叫人上台一齊耍
成班人未訓醒畀人扯上去唔知做乜鳩
台下面笑到放lunch

女校?
跟住有一年請左李克勤黎
佢一上台野都未講
佢一聽到塊面已經黑到
之後佢頭也不回咁走左

好唔尊重但好好笑

真係好撚失禮
聽個朋友講 佢讀基督故學校
有次個校長開講座教驅鬼
事源早兩日有個女仔玩筆仙 係學校走廊
一邊跑一邊喪嗌 跟住個校長出手救佢
所以就有咗呢個週會講座
點知宜家
係咪真係腦生癌生傻左?

你呢個係痴線後?
聽個朋友講 佢讀基督學校
有次個校長開講座教驅鬼
事源早兩日有個女仔玩筆仙 係學校走廊
一邊跑一邊喪嗌 跟住個校長出手救佢
所以就有咗呢個週會講座
全程唔知佢講乜鳩

逸夫

呢個係真痴線

我CC 原來佢唔止講過一次
點知宜家
係咪真係腦生癌生傻左?

你呢個係痴線後?

好似12定13年 果時已經癲癲地
點知宜家
係咪真係腦生癌生傻左?

東華學校?
我淨係記得有次有條友黎唔知講d咩
無啦啦發脾氣,係部電腦禁番隻碟出黎
跟住直頭未開始,條友走左

相認
點知宜家
係咪真係腦生癌生傻左?

東華學校?

唔係
點知宜家
係咪真係腦生癌生傻左?

我間中學都有,好似係聖誕聯歡既禮堂集會

屌有機會同校 好似係聖誕搵佢黎表演啊 仲有個做左好多年新人既女人

是咪裕美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞