一人一次學校最痴線嘅週會講座

841 回覆
198 Like 3 Dislike
記得幾年前高form有一年
學校請左個男人嚟講
個男人係教人速讀嘅
啫係好快咁scan曬本書嘅內容
話係對考試同溫習有用
佢就攞左本書上台之後叫左幾個學徒嚟
話本書佢地未睇過
叫左一個做示範
本書有90頁
佢每四秒㨴一頁書
之後就果個講員問佢關於本書嘅內容
咁當然個男仔講得番啲內容出嚟
但係台下全部人都笑到仆街 (包括幾個老師)
之後仲喺度宣傳咩速讀班
15堂收成三千幾蚊痴撚線
仲記得有幾個低form走去報
學年完我地問佢係咪真係咁堅
點知全部人都話係戇鳩呃錢
唔知有冇人知我講緊啲咩

between 有冇啲更癲嘅週會主題
你間學校擺到明呃鳩學生錢
你間學校擺到明呃鳩學生錢

真係痴撚線 報先on9
咁好笑 我中學d講座全部都好悶
我淨係記得有次有條友黎唔知講d咩
無啦啦發脾氣,係部電腦禁番隻碟出黎
跟住直頭未開始,條友走左
週會搞手同個講員係咪有利益輸送
播十年
小學試過有人來sell 玩具
每件百幾蚊 大佬小學雞邊會有咁多錢買啊
咁好笑 我中學d講座全部都好悶

悶先好 易瞓
小學試過有人來sell 玩具
每件百幾蚊 大佬小學雞邊會有咁多錢買啊

問老爸老媽子囉
連登班00嘅vip都係問老豆老母比架啦
播十年

殺左校未
無啦啦叫晒全校女同學去禮堂聽點樣防性騷擾,但個talk係老師自己講,乜ppt乜道具都冇,教啲女仔如果有人進入自己一隻手臂距離就要同對方講話你進入咗自己個personal zone,跟住行開

另外都試過叫jacqueline本人上嚟講防暗瘡talk
無啦啦叫晒全校女同學去禮堂聽點樣防性騷擾,但個talk係老師自己講,乜ppt乜道具都冇,教啲女仔如果有人進入自己一隻手臂距離就要同對方講話你進入咗自己個personal zone,跟住行開

另外都試過叫jacqueline本人上嚟講防暗瘡talk

jacqueline 係咪有學生優惠

請左陳雲國師黎講中文講座(關於文法之類)
佢講到高潮咁
應該未食藥
有中文老師叫我隔離個同學影陳雲講野既英明神武樣
但係就影哂d痴線樣
之後我同個同學一齊欣賞d相
笑到肚痛
請左陳雲國師黎講中文講座(關於文法之類)
佢講到高潮咁
應該未食藥
有中文老師叫我隔離個同學影陳雲講野既英明神武樣
但係就影哂d痴線樣
之後我同個同學一齊欣賞d相
笑到肚痛

[img][/img]
公開學校厠所板上有屎有血嘅相
屌7全校學生唔識去厠所
不過情況真心惡劣
聽人講之前周勤才去港島民生講talk
佢教人地speaking既技巧
就係叫人地講野大聲啲
跟住佢叫其中一個area既學生叫"救命"練大聲
之後就搞到成個禮堂啲人喺度叫"救命"
有退休政府高層 (好出名嘅)上來講 talk
q n a 個時個個追住佢屌老母

試過兩三次之後都冇人敢再請

之後個啲好悶
有退休政府高層 (好出名嘅)上來講 talk
q n a 個時個個追住佢屌老母

試過兩三次之後都冇人敢再請

之後個啲好悶

開名
就係叫人地講野大聲啲

好耐無聽過呢個名 個阿伯退休未
就係叫人地講野大聲啲

呢個好笑
[其實唔痴線 但好深刻] 有次有個保護狗既動物團體 黎講流浪狗 跟住佢真係帶埋隻狗黎demonstrate狗仔既行為(例如叫佢地sit) 我作為屋企冇養狗既人 覺得呢個講座好得意 d學生都好似好踴躍同留心聽(平時通常悶到恰眼訓)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞