agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
會唔會有護膚品供應
比你揀 會想單獨坐定係一大班人坐?

會呀,有隻藍色簿身鐵盒既Cream,唔識串,叫咩Oliver

Nivea, 珍品嚟...好撚貴, 用完個鐵盒洗乾淨好好用
𡃁仔監房無煙食, 殺蜢靠哂佢

係呀係呀,仲有隻護髮素,$10一支,好好用,我出黎後只見過一次,之後都買唔返了!早知當初買多幾支帶出黎!

去老荔附近D士多會唔會有?

佢果隻應該係黃將
果隻無得入
cc兄係咪講糧單買果隻

黃漿係Johnson baby, 應該唔係
會唔會有護膚品供應

一定係大倉, 無咁悶
鎖過個半月68B, 單人倉真係好易痴線的

衰咩釘倉

打交, 係洗衣期塞撚左對方成個人入洗衣籃
諗返起都好笑

y仔?

TC仔

衰咩 介唔介意講下

DD..........

泊唔到落大洲咩

一鏟可樂, 硬食Trafficking
擺柳又唔中左都拍唔到大洲
不過諗返起都好, TC三年洗底
而家做D小生意, 有底做唔到公司董事好麻煩

講就話3年洗底 但我見有tc仔拎完老冧再衰都當黑手
會唔會有護膚品供應

會呀,有隻藍色簿身鐵盒既Cream,唔識串,叫咩Oliver

係呀係呀,仲有隻護髮素,$10一支,好好用,我出黎後只見過一次,之後都買唔返了!早知當初買多幾支帶出黎!

佢果隻應該係黃將
果隻無得入
cc兄係咪講糧單買果隻

係,次次用完頭髮好滑好順!

試下去藥房睇下
會唔會有護膚品供應

佢果隻應該係黃將
果隻無得入
cc兄係咪講糧單買果隻

黃漿係Johnson baby, 應該唔係

真係呢隻
會唔會有護膚品供應

一定係大倉, 無咁悶

衰咩釘倉

諗返起都好笑

y仔?

TC仔

衰咩 介唔介意講下

泊唔到落大洲咩

我都過唔到美國總公司度,我老細講我時一早同佢講左,佢唔介意,佢話係美國搵律師慢慢幫我攪.但侵侵做左總統後,我估我都要放棄了.

所以希望未做錯事既後生仔,唔好以為自己好廢,有案底都無所謂.
你永遠唔會知10幾20年後既事,人只要努力,一定有機會上到位的,
到時你明明可以做到上市公司主席,明明有錢可以移民美國,就比呢樣野攪到你做唔到,到時就會後悔架啦~!
會唔會有護膚品供應

一定係大倉, 無咁悶

衰咩釘倉

諗返起都好笑

y仔?

TC仔

衰咩 介唔介意講下

泊唔到落大洲咩

係, 以後有任何刑事案都會起返出來
試過common assault, 係差館一禁電腦即刻出返來
好彩個次無落叉廚, 如果唔係TC個簡就會變返永久案底
但除此之外同正常人無分別
agentcc唔好講太多自己野唔想你俾人起底

一早係高登講過晒啦
見過最早可以提早幾多年出返黎

葉劍波果單其中一個 記得係早年半
我中學有個老友19歲呃左人二千萬入去坐 實坐六碌,出到嚟住豪宅

個倉有一半人衰金融詐騙,出到嚟唔洗做幾爽

我同個葉建波個同案同倉
幾好人幾nice 我以前牛屎飛一個
係佢教我英文 而家都算講到下雞腸

葉劍波?條友食左10億先判得過七碌

其實食咗啲錢
判咗之後唔洗嘔返出嚟既咩?

一早將d錢轉走晒其他地方啦

出返嚟再慢慢洗乾淨佢
會唔會有護膚品供應

一定係大倉, 無咁悶

衰咩釘倉

諗返起都好笑

y仔?

TC仔

衰咩 介唔介意講下

泊唔到落大洲咩

係,我地叫呢D做『假黑手』
會唔會有護膚品供應

一定係大倉, 無咁悶

衰咩釘倉

諗返起都好笑

y仔?

TC仔

衰咩 介唔介意講下

泊唔到落大洲咩

我都過唔到美國總公司度,我老細講我時一早同佢講左,佢唔介意,佢話係美國搵律師慢慢幫我攪.但侵侵做左總統後,我估我都要放棄了.

所以希望未做錯事既後生仔,唔好以為自己好廢,有案底都無所謂.
你永遠唔會知10幾20年後既事,人只要努力,一定有機會上到位的,
到時你明明可以做到上市公司主席,明明有錢可以移民美國,就比呢樣野攪到你做唔到,到時就會後悔架啦~!

無錯, 由其是男人真係30先開始人生, 千祈唔好令自己10年20年後後悔
見過最早可以提早幾多年出返黎

葉劍波果單其中一個 記得係早年半

行為超級良好

衰文科野既通常都唔會搞事 無加個監有信教出面有大公司請通常都得
會唔會有護膚品供應

一定係大倉, 無咁悶

衰咩釘倉

諗返起都好笑

y仔?

TC仔

衰咩 介唔介意講下

泊唔到落大洲咩

無錯, 由其是男人真係30先開始人生, 千祈唔好令自己10年20年後後悔

因為如果我無案底,我老細攪我過去美國,我應該可以移埋民過去,再帶埋老婆過去.
[quote]會唔會有護膚品供應

要自己俾錢買架啲日用品?

我知,因為好用,所以想買多幾支出黎姐.
全晚有個重點問題無人問,其實有冇冤案?

一定有啦,我幫一個人上訴,寫上訴理據,最後無罪放返出黎,而家做左好朋友,次次我有咩要求佢都會盡力幫我.

每月有出糧, 唔會有現錢過手
會比張糧單你, 上面有你嘅Account Balance.
然後就好似點心紙咁畫你想要嘅野.

洗頭水紙巾可以叫屋企人入
但護髮素牙膏牙刷果d要自己買
全晚有個重點問題無人問,其實有冇冤案?

好老實 大把人都話自己比人屈 睇你信唔信架姐
有無見過有人逃獄

見就無見過,但係小欖到聽過,因為有個位,因為角度問題,睇落去係只要跳出去,一直行就會去到大街的,有人真係ON99走去試,點知一直行原來係個外圍鐵絲網加高石牆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞