agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
其實香港唔俾囚犯同自己嘅伴侶發生性行為,咁其實點樣解決性慾?

每一個倉都總會有佢嘅night勝...........
仲記得巴打講洗手盤炒飯

係我呀

你係咪拎藍單燒?我都試過

係呀,不過因為我唔食煙,大把煙,我係比煙人炒的.

係東頭 個倉有沖涼房 沖涼房入面有間食煙房仔 我地3個係入面係咁燒係咁燒 煮完出黎成個人濕哂

東頭差佬個倉入面有熱水爐架,冬天可以沖完個熱水涼先訓,好唔公平架!
另外樓上有講過犯某d罪行既人會被打

但如果個犯唔講

點知佢衰乜入黎?

囚衣度總唔會寫住 性罪犯 掛?

監房有句說話,叫『監房無秘密』。
另外每個犯人有張『牌仔』(身份證),上面寫左你既罪行.
有冇見過啲犯好大單野既人(殺人) 殺人個啲人 其實有冇後悔 判咁多年

無得去諗後唔後悔, 都已成過去
只有更努力去追返自己嘅人生進度

但有啲真係心理變態 聽到都心寒個啲
見到呢啲人唔會都驚咩

唔驚呀
其實香港唔俾囚犯同自己嘅伴侶發生性行為,咁其實點樣解決性慾?

打飛機
仲記得巴打講洗手盤炒飯

係我呀

係東頭 個倉有沖涼房 沖涼房入面有間食煙房仔 我地3個係入面係咁燒係咁燒 煮完出黎成個人濕哂

東頭差佬個倉入面有熱水爐架,冬天可以沖完個熱水涼先訓,好唔公平架!

其實差佬都係訓風化倉
東頭個個倉都有私家浴室 仲要有熱水
未變無煙監房果時我地個個都r保安落東頭
係咪真係會鑲珠

問:係咪真係會鑲珠
答:係!物料係快指,整斷佢後,係地下慢慢磨,磨成一粒珠.然後用『界仔』(即係用電芯,用力掉落地下,整到佢變型,將個外皮個片金屬撕落黎,然後係地下將佢磨簿,磨到鋒利,成為一把小刀)將條J界開,將粒珠放入去.但因為唔乾淨,見過有人條J發炎,腫到成個拳頭咁大

嘩屌

咩來
咩鑲珠?!我唔明喎
點解要咁整條丁?

D人覺得好玩

D人覺得出冊後, 條女會好爽
有D女係會想試鑲珠撚
但聽D女講, 試完好撚痛, 唔係爽, 所以試過都係以後不了
想問下agentCC大哥知唔知用wordpress寫網可點樣用到你deny18播片個player,同埋你d片係直接upload去自己網站server到定係external網到embed返黎

Wordpress既player係control panel左邊既plug-in度加的,加左就可以用唔同既player.

聽講之前 18deny.com 既片係用真金白銀租既Server,點知無啦啦多人識左,日日成800Mbps流量,頂到條bandwidth唔夠用,日日都窒到好慢,所以而家已經轉左唔用wordpress,亦都轉左用現時最新既技術,所以而家既片全部都係全高清 + multi bitrate,4種解像度任你選擇(例如係街用數據,可以用最低個隻,節省數據流量)

而家係由wordpress轉左用邊系統? 無睇錯既話你係用緊jw player? 洗唔洗比錢去買個player? 我整左個 wordpress網淨係識用個垃圾openload up片 想你指教下有咩出路可以令到d片又清又順
感謝晒你 大學雞身邊無人識唔知可以問到邊個

放心,呢樣野網上都無得學,要搵Programmer研究然後再訂制的,唔係現成有既野黎的.
咁 黑手房 同 白手房 服刑生活上有咩大分別?

無既又...
點解咁夜都唔訓
如果犯人屋企有紅白二事可唔可以申請出去一日

但如果個犯唔講

點知佢衰乜入黎?

每個犯人有張卡跟身
會列名個名, 年齡, 老冧同埋衰咩

要show 當眼處?

帶住係身,唔使show出黎.

night勝?
仲記得巴打講洗手盤炒飯

係我呀

其實差佬都係訓風化倉

我未受過東頭呀,識差佬朋友講,有熱水沖涼正到仆街.
點解咁夜都唔訓

老鬼唔知, TC白事可以, 不過我無用到呢個權利, 好後悔, 係我一大憾事
點解咁夜都唔訓

法律上可以,但你申請到我切.(萬中無一)

係我呀

其實差佬都係訓風化倉

我未受過東頭呀,識差佬朋友講,有熱水沖涼正到仆街.

唔沖涼得唔得?冬天咁鬼凍

但如果個犯唔講

點知佢衰乜入黎?

每個犯人有張卡跟身
會列名個名, 年齡, 老冧同埋衰咩

要show 當眼處?

你被派去某個監房會經歷一個叫新人組既地方 之後就比人派去某個期數 一入期數就會有b仔招呼你 幫d老職抄低你既資料
唉有時講下分享下入面d秘聞或者生活咪幾好囉
成9日係要宣傳你個死人咸網

其實有D黑暗面關於差佬或者老職好想講.
不過唔敢講, 你知不誠實使用電腦而家用得幾濫架啦

我岩岩講個打犯 唔知會唔會出事呢
其實真係仲有好多好多

仲有個d咩15樓乜乜乜, 本來我都想講...諗諗下都係不了

好想知

打飛機

係廁所打會唔會比職員趕話搞得耐?
我以前住寄宿學校要解決性慾都好撚麻煩,基本上係寄宿學校同俾人軟禁無咩分別

night勝?

Night=咸野
勝=書

night勝?

落night = 打J
書 = 勝
咁你話night勝係乜
點解咁夜都唔訓

老鬼唔知, TC白事可以, 不過我無用到呢個權利, 好後悔, 係我一大憾事

Oh, 有親人過生... so sorry...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞